Livka Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 Śliczna czarna psinko o bursztynowych oczach - żegnaj ! Bądź szczęśliwy za TM :( Quote
agata51 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 I co ja mam powiedzieć? Boli jak cholera... Quote
AlfaLS Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Oj, brak mi tego szczekacza, brak... Jakoś tak wciąż nie mogę uwierzyć, że on jest gdzieś tam daleko... Za TM...... Od ostatniego rozliczenia na konto Posterka wpłynęło: - od Marudy666 15 zł., - od Polubek 5 zł., - od Nikusia 10 zł., - od Jolanty 08 15 zł., - od Kasitatry 15 zł., - od Jo37 25 zł., - od Talcottowej Skarpety 120 zł., - od Agaty 51 40 zł. / za dwa miesiące/ plus 20 zł. na leczenie Razem: 265 zł. [B] Bardzo serdecznie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!!!!!![/B]. Dziś Posterek ma na swoim koncie 432 zł. Wiecie co, to jest straszne - on prawie przez cały czas pobytu w Hoteliku był na minusie. Teraz gdy byłby na zero albo na małym plusie to go już nie ma....Straszne to wszystko....:-( ZuziaM zrobi nam wkrótce końcowe rozliczenie za leczenie i pobyt Posterka u niej. Wtedy zrobimy przelew i zastanowimy się co zrobić z tym co zostanie, ok? [B]A do wszystkich dobrych ludzi pomagających Posterkowi mam pytanie - może zechcecie swoją deklaracje przenieść na innego tyszaka? Może na Mikunię, która wraz z Posterkiem pojechała do ZuziM a kórej deklaracje strasznie się sypią / w tej chwili brak 120 zł.:shake:/ a może na Deri, sunię, która ciągle siedzi za niebieskimi kratami bez szans i nadziei..... Wątek Deri [url]http://www.dogomania.pl/threads/206427-Deri-suczka-kt%C3%B3ra-sama-przysz%C5%82a-do-schroniska-po-ratunek[/url]... ZuziaM mogłaby ją przyjąć......[/B] Quote
andegawenka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Od Skarpetki Talcott przyszłam pożegnać Posterka... ['] Quote
lolka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 te pieniążki które wpłaciłam bezpośrednio do ZuziM rozdysponujcie jak chcecie, niech innemu posłużą Quote
AlfaLS Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 [quote name='lolka']te pieniążki które wpłaciłam bezpośrednio do ZuziM rozdysponujcie jak chcecie, niech innemu posłużą[/QUOTE] Bardzo Ci dziękujemy!!!!! :Rose::Rose::Rose: Wspólnie z Zuzią podejmiemy decyzję :lol: Quote
Jo37 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ja swoją deklarację od maja przenoszę na Deri . Z tego miesiąca jeżeli coś zostanie to przeznaczcie w/g uznania. Quote
Maruda666 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Dopiero dziś doczytałam :( Poster[*]... Moją deklarację proszę przenieść na Deri - Poster pewnie chciałby pomóc w ten sposób kolejnemu potrzebującemu. edit - dopiero dziś zobaczyłam jaka głupia w tym kontekście emotka mi się wstawiła, przepraszam. Quote
AlfaLS Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Jo37']Ja swoją deklarację od maja przenoszę na Deri . Z tego miesiąca jeżeli coś zostanie to przeznaczcie w/g uznania.[/QUOTE] Jo37 bardzo dziękujemy!!!! Mam nadzieję, że pomożemy Deri :lol: [quote name='Maruda666']Dopiero dziś doczytałam :) Poster[*]... Moją deklarację proszę przenieść na Deri - Poster pewnie chciałby pomóc w ten sposób kolejnemu potrzebującemu.[/QUOTE] Maruda666 bardzo dziękujemy!!!! Ja też myślę, że fajną sprawą jest takie kontynuowanie pomocy z tyszaka na tyszaka... Jak Zuzia policzy ile wisimy za wszystkie badania, leki a odliczy od tego dar od Lolki to wtedy szybciutko zapłacę resztę i wspólnie postanowimy co z resztą........ Na razie z deklaracji Posterka część została zadeklarowana na Deri, część na Mikunię / przypomnę że jej brak teraz 120 zł. stałych deklaracji/ a część osób jeszcze się nie wypowiedziała. Jak nie napiszą nic na wątku to pozwolę sobie wysłać do nich PW z zapytaniem o te deklaracje. [B]Z deklaracji Posterka: na DERI: Agata51 20 zł. Jo37 25 zł. Maruda666 15 zł. Razem 60 zł. Na MIKĘ: Nikuś 10 zł. [/B] Do rozdysponowania na Mikę i Deri - ale jeszcze zobaczymy w jakich proporcjach :evil_lol: UBOCZE AlfaLS siostraAlfyLS Quote
Grosziwo Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Ja już wcześniej napisałam, że moją deklarację posterkową przekazuję na kolejnego psiaka a Ty AlfaLS sama (masz najlepsze rozeznanie) przypisz ją albo Mikuni albo Derusi, albo po połowie :lol: Dla przypomnienia moja deklaracja to 30 zł. Quote
AlfaLS Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 [quote name='Grosziwo']Ja już wcześniej napisałam, że moją deklarację posterkową przekazuję na kolejnego psiaka a Ty AlfaLS sama (masz najlepsze rozeznanie) przypisz ją albo Mikuni albo Derusi, albo po połowie :lol: Dla przypomnienia moja deklaracja to 30 zł.[/QUOTE] O Matko ale mi wstyd :oops::oops::oops:. Przecież Ty jako pierwsza napisałaś że zostawiasz deklarację na Tyszaki. PRZEPRASZAM ZA MOJE GAPIOSTWO!!!!!!! I rzeczywiście jeśli pozwolisz to poczekam z zagospodarowaniem tej Twojej deklaracji bo nie ukrywam że chciałabym mieć wreszcie stałe stabilne grono u Miki ale jak będzie się bardzo ważyła sprawa Derii to przecież nie zostawimy jej tak....... Czyli: [B]Z deklaracji Posterka: na DERI: Agata51 20 zł. Jo37 25 zł. Maruda666 15 zł. Razem 60 zł. Na MIKĘ: Nikuś 10 zł. Do rozdysponowania na Mikę i Deri - ale jeszcze zobaczymy w jakich proporcjach Grosziwo UBOCZE AlfaLS siostra AlfyLS[/B] Quote
Grosziwo Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Kochana za co Ty przepraszasz ????? Podziwiam Cię, że ogarniasz to Tyszaków Stadko Quote
AlfaLS Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 [quote name='Jolanta08']Pozostawiam 10,00 zł dla Deri[/QUOTE] Bardzo dziękujemy!!!!!!!!! Czyli........ [B]Z deklaracji Posterka: na DERI: Agata51 20 zł. Jo37 25 zł. Maruda666 15 zł. Jolanta08 10 zł. Razem 70 zł. Na MIKĘ: Nikuś 10 zł. Do rozdysponowania na Mikę i Deri - ale jeszcze zobaczymy w jakich proporcjach Grosziwo UBOCZE AlfaLS siostra AlfyLS[/B] Quote
Jolanta08 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [B]Posterku [*][/B] myślami jestem przy tobie... Quote
zuziaM Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Zrobilam wczoraj rozliczenie pieniazkow w skarpetce Posterka. [B]Koszty[/B] poniesione na leczenie Posterka od 7.04 do 16.04 - [B]260,- zl [/B] ( badanie krwi, kroplowki, zastrzyki ) Za hotelik zaplacone bylo do 22.04.11. Posterek odszedl 16.04.11 (*). [B]Pozostalo[/B] wiec za tych 6 dni - 60,- zl 13.04.11 Agnieszka ( lolka ) wplacila dla Posterka na leczenie 145,- zl. [B]Tak wiec pozostalo 205,- zl - 260,- zl = [U]minus 55,- zl[/U][/B] Quote
AlfaLS Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Zuziu 55 zł. przekazane wraz z pieniędzmi za leczenie Paryska. Opisałam tak jak prosiłaś "za leki". Czyli Posterek w chwili odejścia za TM miał na koncie 432 zł. Minus to co przekazałam teraz ZuziM za leczenie to nam zostaje 377 zł. Kochani co robimy z tą kasą?????? Moja propozycja jest taka, że: - spłacamy [B]30 zł. do Talcottowej Skarpety z tyl. pomocy dla Posterka [/B]/ wiem miał to zrobić Nikuś ale jak mamy kasę to chyba możemy to zrobić z tych pieniędzy i nie obciążać dodatkowo wujaszka /, - zasilamy [B]po 20 albo 30 zł. Talcottową Skarpetę i Kundelkową Skarpetę [/B] - [B]resztę zostawiamy dla tyszaków [/B]ogólnie albo przeznaczamy dla których konkretnie. Co Wy na to???????? Bardzo proszę o Wasze wypowiedzi :lol: Quote
UBOCZE Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ja jestem za tym, co zaproponowała księgowa naszych tyszaków...;) Quote
Nikus Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Ja też się zgadzam-za wyjątkiem jednego-chciałbym sam zwrócić to o co prosiłem cioteczki z Talcottowej Skarpety...To była moja decyzja by prosić o pomoc...a ta kasa niech zostanie na nasze tyszaki:) Quote
AlfaLS Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Nikus']Ja też się zgadzam-za wyjątkiem jednego-chciałbym sam zwrócić to o co prosiłem cioteczki z Talcottowej Skarpety...To była moja decyzja by prosić o pomoc...a ta kasa niech zostanie na nasze tyszaki:)[/QUOTE] Ale ten punkt był najważniejszy!!!!!!!!!! Quote
Nikus Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='AlfaLS']Ale ten punkt był najważniejszy!!!!!!!!!![/QUOTE] No dla mnie też:):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
polubek Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 o jejciu, znowu nawaliłam :( moją deklrację jeżeli można przerzucic na der, niech ona opuści klatkę z niebieskimi kratami, nie mogę nawet nic dodać więcej do deklaracji i to mnie boli :( Quote
Recommended Posts