Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psinka ma sie calkiem dobrze jak na chorego.
Co prawda nadal oddycha .... inaczej, niz powinien, ale to dopiero poczatek leczenia, wiec trzeba poczekac na efekty.
Od jutra rana zaczynam podawac 2 x dziennie tablety. Musi sie poprawic.
Przy okazji dzisiejszej wizyty u pani doktor z Rumkiem ( badanie krwi ) wpadlam do apteki i kupilam syrop dla Skubiego.
Podobno slodki i smaczny .... zobaczymy co na to Skubi .....

Posted

No wlasnie mialam napisac, jak jestem zaskoczona, ze juz po dwukrotnym zazyciu antybiotyku Skubi czuje sie o niebo lepiej !!!!
Jego oddech znormalnial, nie sapie, nie chrapie, nie parska ...... Czasami sobie jeszcze kichnie, ale to jak przy przeziebieniu, normalne.... no i przy tym nosek mu sie czysci.
Ale i tak jeszcze spacery sa krotkie. Tyle, ile potrzeba na siusiu i kupke. A Skubi czeka zawsze na to i nie zaltwia sie w kojcu. Czysty psiaczek, naprawde.
Na szczescie lubi pasztetowa.... Kupilam dzisiaj specjalnie do podawania tabletek dla Skubiego i Rumka.
Rumcio tez bardzo ja polubil......

Posted

Super, że psina tak szybko wraca do zdrowia :lol:

I są kolejne wpłaty :)

[B]Certusowa - 20 zł. [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/kwiatki.gif[/IMG]
tanitka - 100zł. [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/kwiatki.gif[/IMG][/B]

Skubi dziękuje :loveu:

Posted

Jest pieszczochem strasznym, ale i skacze nadal na mnie. Kiedy wchodze do kojca, to zaraz sie po mnie wspina.....
Na spacerach bardzo grzeczny. Nie ciagne, chodzi ladnie i jest takim czysciochem .... omija kazda kaluzke, kazde blotko..... obchodzi wkolo ......
Grzeczniutko wraca do kojca po spacerach, nie ociaga sie.
Dzisiaj dwa kawalki pasztetowej polknal ..... Jutro kolejne dwa i jeszcze kilka nastepnych dni.....
Jak juz wyzdrowieje, to tej pasztetowej bedzie mu brakowalo......

Posted

Miło czytać dobre wieści o stanie zdrowia Kudłacza - Skubiego :)
Dla Niego te spacery i skupienie uwagi na Jego osobie to coś zupełnie nowego.
A czy jest szansa na kilka fotek ze spaceru lub wstawienie linku do jakiegoś krótkiego filmu - PROSIMY :)