Onaa Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Tylko że mnie się nie wkleja podlinkowany tylko sam obrazek. Quote
zuziaM Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Psinka ma sie calkiem dobrze jak na chorego. Co prawda nadal oddycha .... inaczej, niz powinien, ale to dopiero poczatek leczenia, wiec trzeba poczekac na efekty. Od jutra rana zaczynam podawac 2 x dziennie tablety. Musi sie poprawic. Przy okazji dzisiejszej wizyty u pani doktor z Rumkiem ( badanie krwi ) wpadlam do apteki i kupilam syrop dla Skubiego. Podobno slodki i smaczny .... zobaczymy co na to Skubi ..... Quote
kizimizi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 oj Skubi zdrowiej szybko bo wiosna idzie i szkoda zcasu na chorobę! Quote
tanitka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 mam nadzieję, ze leki już działają i z dnia na dzień będzie czuł sie coraz lepiej :) Quote
zuziaM Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 No wlasnie mialam napisac, jak jestem zaskoczona, ze juz po dwukrotnym zazyciu antybiotyku Skubi czuje sie o niebo lepiej !!!! Jego oddech znormalnial, nie sapie, nie chrapie, nie parska ...... Czasami sobie jeszcze kichnie, ale to jak przy przeziebieniu, normalne.... no i przy tym nosek mu sie czysci. Ale i tak jeszcze spacery sa krotkie. Tyle, ile potrzeba na siusiu i kupke. A Skubi czeka zawsze na to i nie zaltwia sie w kojcu. Czysty psiaczek, naprawde. Na szczescie lubi pasztetowa.... Kupilam dzisiaj specjalnie do podawania tabletek dla Skubiego i Rumka. Rumcio tez bardzo ja polubil...... Quote
rita60 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Całe szczescie,ze juz lepiej,zdrowiej nadal Skubisiu:lol:i smacznej pasztetowej zycze. Quote
tanitka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 to wspaniale, ze on już lepiej się czuje i że pasztetowa mu zasmakowała;) Quote
kosu32 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 W końcu internet działa i Dogo choć wolno, ale jednak "chodzi". Zaraz przeczytam co u Skubiego i zrobię przelew na dane otrzymane od [B]tanitki[/B]. Quote
agata51 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kaska wysłana. Skubisiu, nie choruj, ślicznoto! Quote
haliza Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jak się cieszę, że zdrowieje :loveu: i taka fajna psinka :lol: Quote
Onaa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Prosze jaki grzeczny psiaczek. I czystość elegancko trzyma. Quote
zuziaM Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Pasztetowa czyni cuda !!!!!! psiak juz niemal zdrowy. Dzisiaj nie bylo zadnych oznak choroby. Ale leki do konca wezmie i bedzie juz calkiem zdrowiutki . Quote
Onaa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 A Skubiś cały czas w budce sobie siedzi ? Quote
Mantis Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Super, że psina tak szybko wraca do zdrowia :lol: I są kolejne wpłaty :) [B]Certusowa - 20 zł. [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/kwiatki.gif[/IMG] tanitka - 100zł. [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/kwiatki.gif[/IMG][/B] Skubi dziękuje :loveu: Quote
tanitka Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 na prawdę cieszę sie, ze jest bezpieczny i leczony :) Quote
Onaa Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 A jak on się zachowuje ? Nadal taki pieszczoch ? Quote
zuziaM Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Jest pieszczochem strasznym, ale i skacze nadal na mnie. Kiedy wchodze do kojca, to zaraz sie po mnie wspina..... Na spacerach bardzo grzeczny. Nie ciagne, chodzi ladnie i jest takim czysciochem .... omija kazda kaluzke, kazde blotko..... obchodzi wkolo ...... Grzeczniutko wraca do kojca po spacerach, nie ociaga sie. Dzisiaj dwa kawalki pasztetowej polknal ..... Jutro kolejne dwa i jeszcze kilka nastepnych dni..... Jak juz wyzdrowieje, to tej pasztetowej bedzie mu brakowalo...... Quote
kosu32 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Miło czytać dobre wieści o stanie zdrowia Kudłacza - Skubiego :) Dla Niego te spacery i skupienie uwagi na Jego osobie to coś zupełnie nowego. A czy jest szansa na kilka fotek ze spaceru lub wstawienie linku do jakiegoś krótkiego filmu - PROSIMY :) Quote
Onaa Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Jak widać Skubiś ma wiele zalet :). Jest pieszczochem, jest spokojny, grzeczny, czyściutki. Nic, tylko brać i kochać ! Quote
leni356 Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Kochany psiaczek. Jak wyzdrowieje zaczniemy ogłaszać. Na razie niech wraca do zdrowia Quote
LAZY Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Leni ja myśle, ze juz teraz trzeba ogłaszać. Niestety szukanie nowego domku nie trwa chwilę, wiec im szybciej zaczniemy tym lepiej. Quote
Recommended Posts