Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś wyciągnięto szwy. Za dwa tygodnie zaczynamy szczepienia. Zrobiłem zdjęcie i po północy będę wiedział czy będę mógł wrzucić. Wizyta była darmowa. Zostawiłem nieco że swoich w puszce dla karmicielki kotów.

Posted

Wracam bo ruszył mi net. Myślę, że wiele zwierząt ma szczęście spotykając takie osoby jak Wy na swojej drodze.

Maja po wyjęciu szwów. Tak teraz wygląda rana.

Posted

Uzupełniłem trochę pierwsza stronę. Postaram się jak mi się uda wkleić wreszcie rachunki.

Maja czuje się dobrze. Zaczyna biegać i brykać. Zaczęło się też ustawianie hierarchii wśród moich podopiecznych.

Co można powiedzieć o Mai. Jak kogoś lubi to lubi. Jak nie to będzie obszczekiwać bez przerwy. Jest posłuszna i szybko się uczy. Myślę, że już powoli mogę zaczynać ogłoszenia.

Posted

Maja miała dziś pierwsze szczepienie. Koszt to 70 zł. Założyliśmy książeczkę. Nad ranem załaduję zdjęcia pysia Mai z kołnierzem i już bez. Startujemy w takim razie z ogłoszeniami.

Posted

Majusia,jak ja sie cieszę,ze już widzę CIE bez tego kołnierzyka. Ostatnio mało zagladałam,przepraszam!!!!! Tyle tych watków a czasu za mało.Pozdrowienia dla wszystkich !!!!!!!

Posted

Moje Maluszki wylądowały na ulicy. Szukam domowego tym czasu dla Nich. Teraz trafią do schronu. Nie mam jak Ich przetrzymać. Nie mogę z telefonu podlinkować tematu. Mogę o to kogoś prosić. Link do Maluszków jest na tym wątku.

Posted

Cajus JB napisał(a):
Moje Maluszki wylądowały na ulicy. Szukam domowego tym czasu dla Nich. Teraz trafią do schronu. Nie mam jak Ich przetrzymać. Nie mogę z telefonu podlinkować tematu. Mogę o to kogoś prosić. Link do Maluszków jest na tym wątku.

Mam nadzieję zę to jest ten watek - MALUSZKI IDĄ DO SCHRONU :(:
http://www.dogomania.pl/threads/178958-Maluszki-z-patologicznej-rodziny-Potrzebna-pomoc-dla-Nich-i-domki

.