Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hehehe.
PAmiętam jak pierwszy raz zetknęłam się z galopującym pointerem. To było straszne przeżycie, tuman kurzu i nagle leci torpeda. Ilekroć chciałam jakoś się odsunąc tyle razy zawsze się zderzaliśmy. Dopiero potem się nauczyłam że trzeba stać w miejscu - wtedy pies mnie ładnie i sprytnie ominie. Tak też mówię wszystkim znajomym którzy na widok rozpędzonego Waldka szukają miejsca gdzie by tu uciec.
Ale przed rozpędzonym niufkiem bym chyba już tak twardo nie stała, różnica gramatury jednak jest :P:evil_lol:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Majkowska napisał(a):
hehehe.
PAmiętam jak pierwszy raz zetknęłam się z galopującym pointerem. To było straszne przeżycie, tuman kurzu i nagle leci torpeda. Ilekroć chciałam jakoś się odsunąc tyle razy zawsze się zderzaliśmy. Dopiero potem się nauczyłam że trzeba stać w miejscu - wtedy pies mnie ładnie i sprytnie ominie. Tak też mówię wszystkim znajomym którzy na widok rozpędzonego Waldka szukają miejsca gdzie by tu uciec.
Ale przed rozpędzonym niufkiem bym chyba już tak twardo nie stała, różnica gramatury jednak jest :P:evil_lol:

niuf nawet jak chce wyhamować to nie da rady bo się nie wyrobi :P przynajmniej mój :P najgorzej jest i tak jak zacznie bawić się z Mailo i Azirem, lepiej w tedy znaleźć sobie bezpieczne miejsce :D

Posted

Hejka :)
byliśmy dzisiaj w odwiedzinkach w hodowli :) Toruś był troche w szoku jak go suczyska osaczyły, ale potem z siostrą posiedział to mu przeszło :) Mamy foteczkę z mamusią, niestety z tatusiem nie zdążyliśmy.. :)

Posted

hehe albo to właściciel upodabnia się do swojego psa :P

Słuchajcie, jest taka propozycja na wyjazd w góry w marcu na 3-4 dni(czwartek-niedziela), dokładniej do Murzasichla, mam tam sprawdzony pensjonat gdzie na pewno przyjęliby nas z psami, nie jest drogo, a są super widoczki i tereny na spacery :)
My tam co roku z sekcją jeździmy, ale tym razem nie pojedziemy, a bardzo chce jechać w góry na śnieg. W marcu w górach jeszcze raczej śnieg jest. Tylko sama nie chce jechać :) pisałby się ktoś tak wstępnie? oczywiście z psami :)

Posted

Niufciak napisał(a):
hehe albo to właściciel upodabnia się do swojego psa :P

Słuchajcie, jest taka propozycja na wyjazd w góry w marcu na 3-4 dni(czwartek-niedziela), dokładniej do Murzasichla, mam tam sprawdzony pensjonat gdzie na pewno przyjęliby nas z psami, nie jest drogo, a są super widoczki i tereny na spacery :)
My tam co roku z sekcją jeździmy, ale tym razem nie pojedziemy, a bardzo chce jechać w góry na śnieg. W marcu w górach jeszcze raczej śnieg jest. Tylko sama nie chce jechać :) pisałby się ktoś tak wstępnie? oczywiście z psami :)

też zawsze chciałam jechać w góry na śnieg :D

Posted

Angi napisał(a):
przede wszystkim cena :evil_lol:

nie pamiętam ile płaciłam zeszłego roku, ale pewnie coś koło 70 zł/dobe + posiłki, trzeba liczyć, dokładnie bym wiedziała gdybym zadzwoniła itd. wiadomo :)

Posted

Niufciak napisał(a):
Madzia, właśnie, czemu ty nie mieszkasz bliżej.. ehh..

To już sama odległość nie jest wielkim problemem ;) ale już wstępnie umówiona jestem z Angi i dOgLoV, że będę w PL w kwietniu w Opolu ;) No a co miesiąc do PL jeździć nie dam rady :shake: Gdybym mieszkała w PL, to już dawno spotkałabym się z tymi dwiema małpami (:diabloti:) i marzec miałabym wolny ;)

Posted

magdabroy napisał(a):
To już sama odległość nie jest wielkim problemem ;) ale już wstępnie umówiona jestem z Angi i dOgLoV, że będę w PL w kwietniu w Opolu ;) No a co miesiąc do PL jeździć nie dam rady :shake: Gdybym mieszkała w PL, to już dawno spotkałabym się z tymi dwiema małpami (:diabloti:) i marzec miałabym wolny ;)

Ja Ci zaraz dam małpe :mad:

Posted

Możliwe że będę z Lagosem w opolu :D Angi, to nie jest dużo jak na góry i to jeszcze z żarciem i z psami, bo niestety nie wszędzie chcą z psami pozyjmować i to np. tak wielkimi jak Toro :)