*Magda* Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Angi napisał(a):od razu lepiej :diabloti: Ty dziecko, to na bank małpiątko :eviltong: Niufciak napisał(a):Możliwe że będę z Lagosem w opolu :D Ooooooooooooooo, widzisz ;) Fajnie by było :multi: Quote
KT Arts Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Może się spotkamy :) a propos cennika, to teraz na stronie znalazłam http://www.panoramamurzasichle.pl/index.php/nasza-oferta to zdjęcie na górze strony to widok z okien :) Quote
*Magda* Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 To mi się podoba najbardziej: [FONT=Tahoma]- ognisko z pieczeniem prosiaka oraz z innymi góralskimi specjałami,[/FONT] :loveu: Quote
angineuuka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 ale ładnie. :mdleje: jeszcze ten śnieg :loveu: Quote
KT Arts Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Madzia, ciekawe dlaczego podoba Ci sie akurat ten fragment :P Angi, po tych łączkach można chodzić do upadłego :D to z tego roku, było tu już, ale.. Quote
angineuuka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 muszę pogadać w domu i kminić transport :D :lol: uwielbiam góry zimą :loveu: Quote
*Magda* Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Niufciak napisał(a):Madzia, ciekawe dlaczego podoba Ci sie akurat ten fragment :P Bo jestem mięsożercą :diabloti: A taki prosiaczek, to niebo w gębie :loveu: Quote
KT Arts Posted November 25, 2013 Author Posted November 25, 2013 Angi napisał(a):muszę pogadać w domu i kminić transport :D :lol: uwielbiam góry zimą :loveu: Ja też właśnie muszę wykombinować transport, tzn musze ze znajomym pogadać czy mnie podrzuci jak będzie też jechał w góry :P dlatego pytam wstępnie magdabroy napisał(a):Bo jestem mięsożercą :diabloti: A taki prosiaczek, to niebo w gębie :loveu: no to piona ! ;) choć takiego prosiaczka nigdy nie jadlam :P Quote
angineuuka Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 takiego prosiaka też nigdy nie jadłam. :D Quote
*Magda* Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Niufciak napisał(a):ciekawe jak smakuje :) Jak pieczony prosiak :diabloti: Quote
Vilena Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/487194_497897270256720_2039154434_n.jpg Jacie :loveu: Tutaj to zawsze znajdę jakieś zajebiaszcze zdjęcie! :loveu: Quote
KT Arts Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 [quote name='magdabroy']Jak pieczony prosiak :diabloti: hahaha wyczerpująca relacja smaku :P [quote name='Vilena']https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/487194_497897270256720_2039154434_n.jpg Jacie :loveu: Tutaj to zawsze znajdę jakieś zajebiaszcze zdjęcie! :loveu: dzięki ;) Ok, piszę jeszcze raz. Kto jest chętny na wyjazd w marcu (początek prawdopodobnie) do miejscowości Murzasichle http://www.panoramamurzasichle.pl/ z PSAMI na 3-4 dni (czwartek-niedziela)? Możemy sobie wymyślić co chcemy, jakieś spacery na bank, niedaleko jest monopolowy :P, w ogóle mam fajny pomysł na mini zawody z mini nagrodami :D a w ogóle to mam głowę pełną pomysłow i na maxa kombinuję żeby ten wyjazd się udał :) ja chce w góryyyyyyy !!! :D Pisać kto wstępnie chętny na liście: 1. Kasia z Toro 2. ... Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Niufciak']hahaha wyczerpująca relacja smaku :P dzięki ;) Ok, piszę jeszcze raz. Kto jest chętny na wyjazd w marcu (początek prawdopodobnie) do miejscowości Murzasichle http://www.panoramamurzasichle.pl/ z PSAMI na 3-4 dni (czwartek-niedziela)? Możemy sobie wymyślić co chcemy, jakieś spacery na bank, niedaleko jest monopolowy :P, w ogóle mam fajny pomysł na mini zawody z mini nagrodami :D a w ogóle to mam głowę pełną pomysłow i na maxa kombinuję żeby ten wyjazd się udał :) ja chce w góryyyyyyy !!! :D Pisać kto wstępnie chętny na liście: 1. Kasia z Toro 2. ... :evil_lol: ja odpadam, brak transportu :grins: Quote
KT Arts Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 szkoda, ale może coś jeszcze wykombinujesz do marca :) Quote
*Magda* Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 Angi, pociągi istnieją, autobusy...:razz: Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='magdabroy']Angi, pociągi istnieją, autobusy...:razz:[/QUOTE] ale nie chcę wozić się z psami :P Quote
KT Arts Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 Angi, marudzisz :P przecież ty masz małe psy to maly problem :) Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Niufciak']Angi, marudzisz :P przecież ty masz małe psy to maly problem :)[/QUOTE] czy ja wiem, czy to taki mały problem zabrać na kolanach dwa małe zazdrosne o siebie psy :lol: Quote
*Magda* Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='Angi']czy ja wiem, czy to taki mały problem zabrać na kolanach dwa małe zazdrosne o siebie psy :lol:[/QUOTE] To oba do transportówek :evil_lol: Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 [quote name='magdabroy']To oba do transportówek :evil_lol:[/QUOTE] dziżas, już wolę w domu jechać niż bujać się z dwoma transporterkami :evil_lol: ale nie mówię, że nie :P Quote
KT Arts Posted November 26, 2013 Author Posted November 26, 2013 myślę że z dwoma małymi jest mniej problemu niż z jednym tak dużym jak np. Toro :) już nawet nie mówię o organizacji w pociągu, bagaże + pies który się boi takich miejsc i nie zawsze chce iść tam gdzie ja chce itd. a ludzie którym ten duży pies się nie spodoba :) weź się upchnij do przedziału z takim gigantem :D powodzenia :P hahahaahah Wstępnie na liście jest tak: 1. Ja z Toro 2. Ola z Whisky 3. ... dopisywać sie kto chce, wstępnie na razie :) Quote
Olson Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 ja ostatnio testowałam wytrzymałość paxów Kolei Śląskich na moją Whisky... bywało różnie. :grins: Quote
Majkowska Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 ale wam fajnie z tym wyjazdem. Byłam w Murzasichle, fajnie tam ;) Quote
angineuuka Posted November 26, 2013 Posted November 26, 2013 wstępnie to i mnie możesz zapisać, a czy wypali to nie wiem :lol: Quote
Recommended Posts