Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Angi napisał(a):
od razu lepiej :diabloti:

Ty dziecko, to na bank małpiątko :eviltong:

Niufciak napisał(a):
Możliwe że będę z Lagosem w opolu :D

Ooooooooooooooo, widzisz ;) Fajnie by było :multi:

• Replies 3.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Angi napisał(a):
muszę pogadać w domu i kminić transport :D :lol: uwielbiam góry zimą :loveu:

Ja też właśnie muszę wykombinować transport, tzn musze ze znajomym pogadać czy mnie podrzuci jak będzie też jechał w góry :P dlatego pytam wstępnie
magdabroy napisał(a):
Bo jestem mięsożercą :diabloti: A taki prosiaczek, to niebo w gębie :loveu:

no to piona ! ;) choć takiego prosiaczka nigdy nie jadlam :P

Posted

[quote name='magdabroy']Jak pieczony prosiak :diabloti:
hahaha wyczerpująca relacja smaku :P
[quote name='Vilena']https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash2/487194_497897270256720_2039154434_n.jpg
Jacie :loveu: Tutaj to zawsze znajdę jakieś zajebiaszcze zdjęcie! :loveu:
dzięki ;)

Ok, piszę jeszcze raz. Kto jest chętny na wyjazd w marcu (początek prawdopodobnie) do miejscowości Murzasichle http://www.panoramamurzasichle.pl/ z PSAMI na 3-4 dni (czwartek-niedziela)? Możemy sobie wymyślić co chcemy, jakieś spacery na bank, niedaleko jest monopolowy :P, w ogóle mam fajny pomysł na mini zawody z mini nagrodami :D a w ogóle to mam głowę pełną pomysłow i na maxa kombinuję żeby ten wyjazd się udał :) ja chce w góryyyyyyy !!! :D

Pisać kto wstępnie chętny na liście:
1. Kasia z Toro
2. ...

Posted

[quote name='Niufciak']hahaha wyczerpująca relacja smaku :P

dzięki ;)

Ok, piszę jeszcze raz. Kto jest chętny na wyjazd w marcu (początek prawdopodobnie) do miejscowości Murzasichle http://www.panoramamurzasichle.pl/ z PSAMI na 3-4 dni (czwartek-niedziela)? Możemy sobie wymyślić co chcemy, jakieś spacery na bank, niedaleko jest monopolowy :P, w ogóle mam fajny pomysł na mini zawody z mini nagrodami :D a w ogóle to mam głowę pełną pomysłow i na maxa kombinuję żeby ten wyjazd się udał :) ja chce w góryyyyyyy !!! :D

Pisać kto wstępnie chętny na liście:
1. Kasia z Toro
2. ...
:evil_lol:

ja odpadam, brak transportu :grins:

Posted

[quote name='Niufciak']Angi, marudzisz :P przecież ty masz małe psy to maly problem :)[/QUOTE]
czy ja wiem, czy to taki mały problem zabrać na kolanach dwa małe zazdrosne o siebie psy :lol:

Posted

myślę że z dwoma małymi jest mniej problemu niż z jednym tak dużym jak np. Toro :) już nawet nie mówię o organizacji w pociągu, bagaże + pies który się boi takich miejsc i nie zawsze chce iść tam gdzie ja chce itd. a ludzie którym ten duży pies się nie spodoba :) weź się upchnij do przedziału z takim gigantem :D powodzenia :P hahahaahah

Wstępnie na liście jest tak:
1. Ja z Toro
2. Ola z Whisky
3. ...

dopisywać sie kto chce, wstępnie na razie :)