betty_labrador Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Czesc :) Szkoda aktora -to prawda. Pozdrowienia dla niufkow :) Quote
*Magda* Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 Dziś po raz kolejny oglądałam teledysk do filmu i doszłam do wniosku, że dałabym mu max. 35 lat :p Quote
KT Arts Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='betty_labrador']Czesc :) Szkoda aktora -to prawda. Pozdrowienia dla niufkow :)[/QUOTE] cześć ;) dziękujemy ;) [quote name='magdabroy']Dziś po raz kolejny oglądałam teledysk do filmu i doszłam do wniosku, że dałabym mu max. 35 lat :p[/QUOTE] no właśnie... :( taki młody i przystojny, no i te oczy :loveu: Quote
KT Arts Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Talucha']mordeczka :loveu:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Jaka misiowata głowa :loveu:[/QUOTE] taki misiaczek słodki :loveu: normalnie kocham go tak mocno że musze uważać jak go przytulam żeby go nie udusić :P hihihi Quote
Kosmaty Gałganek Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 [quote name='Niufciak']taki misiaczek słodki :loveu: normalnie kocham go tak mocno że musze uważać jak go przytulam żeby go nie udusić :P hihihi[/QUOTE] I ja się wcale nie dziwię ;) On jest chyba stworzony do tulenia :) Quote
KT Arts Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='Ania!']I ja się wcale nie dziwię ;) On jest chyba stworzony do tulenia :)[/QUOTE] hehe chyba tak, bo czasami sam męczy żęby go misiać :) co rano pakuje mi sie do łóżka na mizianie :) [quote name='Aleksandra95']Dzień dobry :):)[/QUOTE] heloł :razz: Quote
*Magda* Posted December 8, 2013 Posted December 8, 2013 Podeślij go do mojego łóżka :loveu: Może Bogdan nie zauważy :diabloti: Quote
KT Arts Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='magdabroy']Podeślij go do mojego łóżka :loveu: Może Bogdan nie zauważy :diabloti:[/QUOTE] nie licz na to, Toro rozwala się na łóżku ile wlezie :) chyba że to moje łóżko, to na nim rozwala sie tylko troszke :P Quote
KT Arts Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 Kurcze, ostatnio przestałam podpisywać foty, ale chyba znowu musze zacząć bo dokopałam się ko kradzieży i znalazłam jakiś profil na którym były foty Toro, ukradzione.. grrrr, na szczęście już po sprawie, foty zniknęły i teraz musze przekopać neta czy gdzieś jeszcze niepowstało coś ciekawego Quote
KT Arts Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='magdabroy']To gdzie Ci "ukradli" Toro?? jakaś dziewczyna wzięła dwie foty i utworzyła profil na FB jedna była na profilowym, druga w tle :) macie :) Quote
*Magda* Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Dobrze, że nie mam fb ;) Jak ktoś mi "ukradł" Torę, to nawet o tym nie wiem :D A czym mniej wiem, tym dłużej żyję :evil_lol: Quote
KT Arts Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 [quote name='magdabroy']Dobrze, że nie mam fb ;) Jak ktoś mi "ukradł" Torę, to nawet o tym nie wiem :D A czym mniej wiem, tym dłużej żyję :evil_lol:[/QUOTE] hehe, ale wiesz, to nie tylkoFB dotyczy, ale wszelakie fotoblogi i inne paści też sie podszywają :) dziewczyna mi powiedziała że jest fanką, ale ciężko mi w to uwieżyć :P Quote
Kaaasia Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Ludzie mają narąbane w głowach :evil_lol: Quote
KT Arts Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 Niestety na ludzką głupotę nie ma lekarstwa :) nikt nie zagląda na naszego bloga... http://agano-ksiaze.blogspot.com/ a ciągle staram sie coś pisać.. chyba jak nie ma sie bordera i super sztuczek to nie ma co liczyć że ktoś zajrzy.. fotek z treningu OBIjającego nie mamy bo nie ma nam kto zrobić.. filmików też nie mamy.. do baani.. : ( Quote
*Magda* Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Nie mam czasu czytać bloga :oops: Ale co nie co poczytałam ;) Cofnęłam się nawet do tekstu jak Toro brał udział w akcji ratowniczej i się poryczałam :placz: Quote
KT Arts Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='magdabroy']Nie mam czasu czytać bloga :oops: Ale co nie co poczytałam ;) Cofnęłam się nawet do tekstu jak Toro brał udział w akcji ratowniczej i się poryczałam :placz: teraz to mnie zaskoczyłaś :roll: nie myślałam że ktoś może się wzruszyć czytając moje pierdoły :oops: dziękuję Ci ;) Quote
KT Arts Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='magdabroy']A jednak można ;) cieszy mnie to :) Quote
Recommended Posts