KT Arts Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV']mozesz isc na psiego fryzjera :cool3: myślałam o tym, ale jakoś tak mi przeszło :) [quote name='jonQuilla']ha, to jednak dobrze jeszcze kojarzę fakty :multi: ladne dwa niufy masz :cool3::loveu: http://img7.imageshack.us/img7/5849/62331511339852245795173.jpg hehe :) a dziękuję dziękuję :loveu: ten drugi niuf miał jechac do Poznania i zostać przerobiony na wełnę, ale jakoś tak nie moge sie zebrać żeby go wysłać :) [quote name='magdabroy']Cudne metamorfozy :loveu: Dziękuję :loveu: Quote
KT Arts Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 mam ochote zasypać Was fotami, bo mam z 3 spacerów i jeszcze zaległe :D Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us kombinator chciał przejść sobie jednocześnie przez dwa konarki, ale nie wiedział jak :P Uploaded with ImageShack.us mój model :loveu: Uploaded with ImageShack.us Quote
KT Arts Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 nie komentujecie.. buu... miałam wam za kare nie wstawiać, ale wstawię filmik :D a nawet dwa :D http://www.youtube.com/watch?v=bDBGjrU7P0s http://www.youtube.com/watch?v=5kCFWKls2QA Quote
KT Arts Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 Aaa, no i zapomniałam Wam powiedzieć że Krosia skończyła dziś 13 lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: Quote
Naklejka Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Pies nadrzewny :lol: Sto lat dla Krosi! :) Quote
*Magda* Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Dałabyś Toro kiełbasę do noszenia, a nie reklamówkę :diabloti: Sto lat dla Krosi :loveu: Quote
kalyna Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Sto lat Krosia :BIG: A Toro na tym drzewie to wygląda jak niedźwiedź. I te łapy takie wielkie :D :D Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='Naklejka']Pies nadrzewny :lol: Sto lat dla Krosi! :) haha, Toro odkrywa nowego siebie :D Dziękujęmy :loveu: [quote name='magdabroy']Dałabyś Toro kiełbasę do noszenia, a nie reklamówkę :diabloti: Sto lat dla Krosi :loveu: a chce nauczyć go przynosić jedzenie w całości :P Kromkę już mu się udało :D Dziękujemy :loveu: [quote name='kalyna']Sto lat Krosia :BIG: A Toro na tym drzewie to wygląda jak niedźwiedź. I te łapy takie wielkie :D :D Dziekujemy :loveu: Bo to jest taki mój kochany niedźwiadek :loveu: kombinatorek :loveu: Normalnie powiem Wam że... spiekłam się dzisiaj.. ramiona i nogi tak mnie piekąąąąą :P AAAłć.. jutro zakończenie roookuuu :D hyhyhyhyh Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 100 lat dla Krosi :BIG::new-bday::BIG::new-bday: http://img545.imageshack.us/img545/1880/56438251785059826138717.jpg piekny niedzwiadek :loveu: Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='dOgLoV']100 lat dla Krosi :BIG::new-bday::BIG::new-bday: http://img545.imageshack.us/img545/1880/56438251785059826138717.jpg piekny niedzwiadek :loveu: hehe, dzięki Aga ;) Quote
kalyna Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 http://img545.imageshack.us/img545/1880/56438251785059826138717.jpg ale leniuszek :loveu: łoo to maturka tuż, tuż :D naumiana już? czy dopiero bierzesz się za naukę? Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='kalyna']http://img545.imageshack.us/img545/1880/56438251785059826138717.jpg ale leniuszek :loveu: łoo to maturka tuż, tuż :D naumiana już? czy dopiero bierzesz się za naukę? on zawsz :loveu: już mi sie nie chce :P hahaha, niby cos sie tam ucze, ale mam dość :) Quote
kalyna Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Niufciak napisał(a):on zawsz :loveu: już mi sie nie chce :P hahaha, niby cos sie tam ucze, ale mam dość :) to będziemy moocno trzymać :kciuki: dasz radę i zjedz duuużo cukierków i czekolady :eviltong: Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 kalyna napisał(a):to będziemy moocno trzymać :kciuki: dasz radę i zjedz duuużo cukierków i czekolady :eviltong: uuu to morze być niebezpieczne, jak mi skoczy cukier to zamiast odpowiadać na pytania bedę się śmiać :P Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Niufciak napisał(a): AAAłć.. jutro zakończenie roookuuu :D hyhyhyhyh ME GUSTA! :evil_lol: Niufciak napisał(a):on zawsz :loveu: już mi sie nie chce :P hahaha, niby cos sie tam ucze, ale mam dość :) Ja też mam dość, ale jeszcze do angola muszę usiąść trochę słówek ogarnąć :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Jak dobrze, że ja mam szkołę dawno za sobą :evil_lol: Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 magdabroy napisał(a):Jak dobrze, że ja mam szkołę dawno za sobą :evil_lol: Ja akurat liceum wspominam super, było zajebiście, totalny luz, fajna atmosfera :) Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 vege* napisał(a):ME GUSTA! :evil_lol: Ja też mam dość, ale jeszcze do angola muszę usiąść trochę słówek ogarnąć :evil_lol: ooo, widze że ja nie jedyna w tym temacie :D magdabroy napisał(a):Jak dobrze, że ja mam szkołę dawno za sobą :evil_lol: farciara :) vege* napisał(a):Ja akurat liceum wspominam super, było zajebiście, totalny luz, fajna atmosfera :) ja nie mogłam sie doczekać aż skończe swoje, totalna masakra, ludzie nie dojrzali.. buu.. miałam ich dosyć Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 vege* napisał(a):Ja akurat liceum wspominam super, było zajebiście, totalny luz, fajna atmosfera :) Ja też ;) Ale cieszę się, że już nie muszę się uczyć wzorów, słówek itp. :) Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 ups zapomniałam Wam Toro wkleić :) obrażony :) Uploaded with ImageShack.us Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Gdzieś już to zdjęcie widziałam :hmmmm::evil_lol: Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Niufciak napisał(a):ooo, widze że ja nie jedyna w tym temacie :D farciara :) ja nie mogłam sie doczekać aż skończe swoje, totalna masakra, ludzie nie dojrzali.. buu.. miałam ich dosyć haha, nie :evil_lol: A ja swoja klasę bardzo lubię, jesteśmy bardzo zgrani, potrafimy się zawsze dogadać, no tylko jak mówiłam, jest w klasie jedna taka śmierdząca co o mnie ploty roznosiła no i z łapami do niej ruszyłam, siedzi już cicho :evil_lol: magdabroy napisał(a):Ja też ;) Ale cieszę się, że już nie muszę się uczyć wzorów, słówek itp. :) ja to jestem tępa z maty :evil_lol: Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Biedny Toro... Ja maturę mam za rok... A swojej klasy, szkoły nienawidzę i chcę jak najszybciej ją skończyć :roll: Powodzenia na maturze, dziewczyny! :) Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 magdabroy napisał(a):Gdzieś już to zdjęcie widziałam :hmmmm::evil_lol: hahah, ja też :D vege* napisał(a):haha, nie :evil_lol: A ja swoja klasę bardzo lubię, jesteśmy bardzo zgrani, potrafimy się zawsze dogadać, no tylko jak mówiłam, jest w klasie jedna taka śmierdząca co o mnie ploty roznosiła no i z łapami do niej ruszyłam, siedzi już cicho :evil_lol: ja to jestem tępa z maty :evil_lol: oj, to ja mam takie tępe laski w klasie.. jak tylko wyszło na jaw że interesuje sie psami i mam olbrzyma w domu to od razu poszłam na boczek ;/ w ogóle u mnie w klasie temat psów traktowałam jak temat tabu, w połowie 2 klasy przestałam w ogóle rozmawiać na ten temat dla świętego spokoju, a jak gdzieś się zaczął temat psów, to słuchałam i śmiałam sie w duchu jakie oni pierdoły gadają, nic się nie odzywałam :) szkoda słów ;) Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Niufciak napisał(a):hahah, ja też :D oj, to ja mam takie tępe laski w klasie.. jak tylko wyszło na jaw że interesuje sie psami i mam olbrzyma w domu to od razu poszłam na boczek ;/ w ogóle u mnie w klasie temat psów traktowałam jak temat tabu, w połowie 2 klasy przestałam w ogóle rozmawiać na ten temat dla świętego spokoju, a jak gdzieś się zaczął temat psów, to słuchałam i śmiałam sie w duchu jakie oni pierdoły gadają, nic się nie odzywałam :) szkoda słów ;) Ze mnie jeśli chodzi o zwierzęta to mają mnie za debila, jedyną osobą, która mnie rozumiała i jako jedyna wiedziała do czego jest rodo i co to pseudo to jest moja Soreczka od biologii :) Quote
Recommended Posts