Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 581
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:oops: Dziś zdjęć nie będzie. Ciotka Felka rozłożyla sie na dobre (ostatnio jak wańka-wstańka, co wstanę z wyra, to się kładę z jeszcze wyższą temeperaturą). :-(
Może ktoś ze stałych bywalców - opiekunów pensjonariuszu hoteliku będzie u p. Grażynki i mógłby pstryknąć przy okazji fotki? Bo bez fotek ani rusz, a p. Grażynka nie ma ani aparatu cyfrowego, ani intenetu...

Posted

Kochani, czy naprawdę nikt nie mieszka po tamtej stronie wawy, nie może pomóc, ten pies wyląduje w schronisku a wszystko dlatego, że nie możemy mu zrobić zdjęć i dać szansy na domek choćby tymczasowy!!!!!!!

Posted

w którym kierunku są Otrębusy? na trasie na Poznań? gdzie to dokladnie trzeba dojechac ?
jutro to nie dam rady ale jakby nikt sie nie znalazl to pojutrze moge sprobowac wyrwac sie ze szkolenia...

Posted

to jest dokładnie między trasami na Poznań i Kraków - w okolicach Podkowy Leśnej - teoretycznie można tam dojechać z W-wy kolejką WKD - ale ja sama nigdy nie jechałam, więc tego nie jestem pewna

Posted

jak nikt się stamtąd nie zgłosi to zapytam o konkrety jutro bo ja bym musiala wiedziec dokladnie gdzie bo czasu nie bede miala za duzo
jechac to bede samochodem...

Posted

Wspaniale, namiary dokładne zna Fela i mój TZ, zdobędę wytyczne do jutra, byłoby supoer, bo bez zdjęc ona nie ma szans a wszyscy jesteśmy zgodni, że super z niej dzizewczynka

Posted

Ja mieszkam w Kaniach Helenowskich obok Otrębusów a pracuję na Okęciu.
Aparatu wprawdzie nie mam ale jeśli macie coś do przewiezienia do tego hoteliku to ja codziennie z pracy wracam samochodem.
No chyba że uda mi się jakoś aparat zorganizować tylko teraz nie moge nic obiecać....