AnnaA Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Buba została ulubienicą Akorda jak go wszystkie siostrzyczki zostawiły. Próbował z Lusią, Kaktusem ale nikt nie wyraził ochoty ganiac z Akordzikiem więc dorwal Bubę i ją regularnie podgryza. Buba nie protestuje ale tylko Tina jeszcze wyraża chęc uczestniczenia w zabawach. Bubie zabawy naprawdę dobrze zrobią. Dzięki temu nie daje jej Akord spac. Fajnie jest z taką psią bandą! Quote
Emigrantka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Hej - i co tam Anna u was? Gdzie _Lara zniknela? Co z Allegro? Ogloszenia niedlugo powinny byc..... Omar nie widze - zakladam ze sie nie moze oderwac od telefonu jak ludzie z Allegro o BUbe dzwoia pytac? Przyjemnych Swiat Wszystkim... :) Quote
Lionees Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 WESOŁYCH ŚWIĄT :) http://www.zyczeniawielkanocne.yoyo.pl/zyczenia.swf Quote
Emigrantka Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Weszlam na Allegro Buby, pokazuje 471 wyswietlen ale 90% to pewnie my, nie? Quote
halcia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Aż tyle to nie....Bubson co u ciebie?Chudniesz w oczach??? Quote
Emigrantka Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 No Bubson? Smingus Dyngus mialas? Uciekalas szybko? :) Quote
Emigrantka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 590 wyswietlen na Allegro.... _Lara - byly jakies pytania? Omar - dzwonil ktos? Dajcie znac....... Allegro wygasa za 4 dni, _Lara - prosze odnow zaraz jezeli z tego nic nie wyjdzie...... Dzieki Quote
majuska Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Wyświetleń dużo, fakt..czasem na ten jeden jedyny telefon trzeba poczekać, Bubsonku w końcu sie uda!!! Quote
Ra_dunia Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Emi - będzie dobrze ;) Nie ma opcji, żeby się ktoś w Bubsonie nie zakochał ;) Quote
Emigrantka Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 No tak - ale nie wiemy czy byl jakikolwiek telefon...:( Quote
__Lara Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Cioteczki, dopiero wróciłam z wyjazdu, co mam zaznaczone w podpisie ;) Zaraz wejdę na pocztę, sprawdzę czy ktoś pytał o Bubę. Edit: nikt nie pytał o Bubę :/ Quote
AnnaA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Adopcja Buby napewno zajmie trochę czasu tak, że Emi spoko. Bardzo mi żal Buby, bo ciagle chodzi głodna ale tak musi byc. Poza tym radzi sobie bardzo dobrze wsród tej gromady psiaków. Quote
Emigrantka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 _Lara - nie wiem co sie dzieje z Omar bo nie mam z nia kontaktu a na watek Buby nie wchodzi......:( Nie wiem wiec czy byl w sprawie Buby jakikolwiek telefon........ Chyba trzeba bedzie numer inny podac jak bedziesz odnawiac Buby Allegro? Ma ktos jakis pomysl? Bo moj numer to nie bardzo..... Hmmmmmm Anna - wytlumacz Bubie ze to wszystko dla jej dobra, powiedz jej ze ja tez na diecie jestem ;) Quote
Ra_dunia Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 a może jakby Anna się zgodziła, to podać jej telefon? Quote
AnnaA Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Możecie podawac też mój nr telefonu kom509-142-552 lub domowy /48/624-12-42. Quote
Emigrantka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 No chyba tak bedzie lepiej...... Dzieki Anna _Lara - czy mozesz prosze zmienic numer kontaktowy na allegro Buby na numery ktore podala Anna? dzieki.... Quote
__Lara Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Emigrantka napisał(a):No chyba tak bedzie lepiej...... Dzieki Anna _Lara - czy mozesz prosze zmienic numer kontaktowy na allegro Buby na numery ktore podala Anna? dzieki.... Już zmieniam ;) Quote
marta0731 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Weszłam na ten watek z jakiegoś bannerka... po prostu rewelacja "bubujemy nowy dom":lol::lol::lol: Za długi wątek, aby go przejrzeć, ale baaaaaaardzo mocno kibicuję Bubie w znalezieniu super-domku Może i jest trochę grubaśna;) ale wcale nie jest brzydka, to chyba dodaje jej specyficznego uroku... Złapała mnie mocno za serducho, jest po prostu cudowna:loveu::loveu::loveu: Powodzenia jej życzę bardzo!!!:lol: Quote
Emigrantka Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Za długi wątek, aby go przejrzeć, Wszystko co wazne jest w 1 poscie :) Witamy w Bubolandzie..... _Lara - dzieki ;) Quote
__Lara Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 ;) Pomóżcie kociakom z mojego banerka - potrzebne są fundusze na odpchlenie i jedzenie :( Quote
Recommended Posts