Jump to content
Dogomania

Buba - Mielecka Gwiazda - nareszcie we wspanialym DS ze SWOIM ludziem :)

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No tak...równie dobrze może sie okazać że Bubsko tylko na kawior wychodzi z budy...:roll: A tak po prostu "wydrzeć " na siłe ,na raczki to sobie możemy nie poradzić. Słuchajcie , ja uważam, że jak tyle ciotek będzie kibicować i trzymać kciuki z Bubsona to ona po prostu najnormalniej w świecie wyjdzie z tej budki i już:evil_lol:

Posted

Ja wziełam psie ciasteczka i paprykarz szczec. do maczania ich na intensywny zapach.Zobaczymy,jak bedzie Rafał,to moze pomoze wydrzec,ale to moze być troche" siłowe"No nic,zobaczymy,co bedziemy gdybac.Kasia tam chyba wpadnie wczesniej to nas zapowie.

Posted

Kierownik wie, ze bedziecie. Prosilam o kogos do pomocy w sprawie suczek Gerdy (boks narozny z koopami w srodku) i Efi (koopy na budzie, Halcia wiesz ktory). Sorry za te opisy, Halcia dzieki nim trafi bez pudla.
Prosilam tez o nowe psy, gdyby byly, bo te zdjecia z Halcia przynosza zawsze szczescie psiakom.

Posted

[quote name='majuska'](...) Słuchajcie , ja uważam, że jak tyle ciotek będzie kibicować i trzymać kciuki z Bubsona to ona po prostu najnormalniej w świecie wyjdzie z tej budki i już:evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki Majuska, zobaczyłam określenie Bubson i wycieram monitor. :evil_lol:

Posted

ż Bubsonem :evil_lol:zaskoczy Was majuska,:diabloti:cierpliwosci,bo dopiero wróciłysmy.Kiero twierdzi ,raczej na pewno sterylizowana...nigdy dzieci nie miała w schronisku,a jest pare lat.Blizny niestety moze sie dopatrzec tylko fachowiec i to tez nie na pewno:shake:

Posted

No to macie na początek Bubsona i jej brzuchol, dopatrujcie sie tam blizny....Bubcia siedzi długo juz bardzo z samcem w boksie, więc gdyby nie była wysterylizowan to miałaby szczeniaki, a nigdy ich nie było, otyłość też wskazywałaby na sterylkę, na 100% jednak tego nie wiemy

Nadmienię, że wcale nie trzeba było się z nią siłować, żeby brzuchol pokazała, psinka jest bardzo mądra, uległa, jedynie nieśmiała, ale to zrozumiałe kontakt z człowiekiem ma sporadyczny....

Posted

Buba jest bardzo nieśmiała , ale nie przerażona, sunia zapewne była kiedyś psem domowym, potrafi podawać łapę, chętnie przyjmuje wszelkiego rodzaju pieszczoty jest uległa, mam wrażenie , że rozumie co sie do niej mówi, nie wiemy tego na pewno, ale uważam, że chodziła na smyczy i ją zna, a kto wie, czy nie pilnuje sie swojego opiekuna bez smyczy, wyglada mi na kochanego kanapowca, a schron zabił w niej radość i optymizm, wycofała sie do budy....ale więcej odwiedzin, miziania, gadania i zacznie wychodzić...