Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Moje Jamniki preferowały ser camembert!! Cuda działał! Quote
majuska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No tak...równie dobrze może sie okazać że Bubsko tylko na kawior wychodzi z budy...:roll: A tak po prostu "wydrzeć " na siłe ,na raczki to sobie możemy nie poradzić. Słuchajcie , ja uważam, że jak tyle ciotek będzie kibicować i trzymać kciuki z Bubsona to ona po prostu najnormalniej w świecie wyjdzie z tej budki i już:evil_lol: Quote
halcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ja wziełam psie ciasteczka i paprykarz szczec. do maczania ich na intensywny zapach.Zobaczymy,jak bedzie Rafał,to moze pomoze wydrzec,ale to moze być troche" siłowe"No nic,zobaczymy,co bedziemy gdybac.Kasia tam chyba wpadnie wczesniej to nas zapowie. Quote
Ulka18 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Kierownik wie, ze bedziecie. Prosilam o kogos do pomocy w sprawie suczek Gerdy (boks narozny z koopami w srodku) i Efi (koopy na budzie, Halcia wiesz ktory). Sorry za te opisy, Halcia dzieki nim trafi bez pudla. Prosilam tez o nowe psy, gdyby byly, bo te zdjecia z Halcia przynosza zawsze szczescie psiakom. Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='majuska'](...) Słuchajcie , ja uważam, że jak tyle ciotek będzie kibicować i trzymać kciuki z Bubsona to ona po prostu najnormalniej w świecie wyjdzie z tej budki i już:evil_lol:[/QUOTE] Dzięki Majuska, zobaczyłam określenie Bubson i wycieram monitor. :evil_lol: Quote
Talcott Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Bubson- doooooooooobre!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ż Bubsonem :evil_lol:zaskoczy Was majuska,:diabloti:cierpliwosci,bo dopiero wróciłysmy.Kiero twierdzi ,raczej na pewno sterylizowana...nigdy dzieci nie miała w schronisku,a jest pare lat.Blizny niestety moze sie dopatrzec tylko fachowiec i to tez nie na pewno:shake: Quote
halcia Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 A w zyciu! :evil_lol:staram sie jesc,zeskrobac gówienka,a majuska pracuje z aparatem,ale to chwile trwa..... Quote
Emigrantka Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 :mad::mad::mad:zeby nie bylo ze ja nie czekam no....:mad::mad::mad: Quote
majuska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Spokojnie kurna mam ponad 300 fot ( nie tylko Buby) obkręcam je dopiero pierwsze co to Bube będę wrzucać, zauroczyła nas dzisiaj, jest świetna... Quote
majuska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 No to macie na początek Bubsona i jej brzuchol, dopatrujcie sie tam blizny....Bubcia siedzi długo juz bardzo z samcem w boksie, więc gdyby nie była wysterylizowan to miałaby szczeniaki, a nigdy ich nie było, otyłość też wskazywałaby na sterylkę, na 100% jednak tego nie wiemy Nadmienię, że wcale nie trzeba było się z nią siłować, żeby brzuchol pokazała, psinka jest bardzo mądra, uległa, jedynie nieśmiała, ale to zrozumiałe kontakt z człowiekiem ma sporadyczny.... Quote
majuska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Buba jest bardzo nieśmiała , ale nie przerażona, sunia zapewne była kiedyś psem domowym, potrafi podawać łapę, chętnie przyjmuje wszelkiego rodzaju pieszczoty jest uległa, mam wrażenie , że rozumie co sie do niej mówi, nie wiemy tego na pewno, ale uważam, że chodziła na smyczy i ją zna, a kto wie, czy nie pilnuje sie swojego opiekuna bez smyczy, wyglada mi na kochanego kanapowca, a schron zabił w niej radość i optymizm, wycofała sie do budy....ale więcej odwiedzin, miziania, gadania i zacznie wychodzić... Quote
majqa Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Yesooo, zabiłyście mnie tymi zdjęciami, a ostatnie to już w ogóle wymiękłam. :-( :-( :-( Przybyło i info, super. Quote
majuska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 i ciąg dalszy fotek: ale słodycz:loveu: Quote
majuska Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Przygotujcie sie bo filmik mi się ładuje;) A tymczasem reszta fot: Bubek chłonął Halci mizianko strasznie:lol: ząbek:loveu: Quote
figa33 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 majuska robi zdjęcia psiakom jak zawodowy fotograf:lol: Quote
Recommended Posts