Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też przelałam oczko... 21zł ;) ode mnie i lubego, jako biedni studenci na razie więcej nie możemy (a jego to i tak musiałam za uszy ciągać żeby wyciągnąć ;) )

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Albinka naprawdę już o wiele lepiej chodzi. Wczoraj widziałam ją na spacerze.
Wygląda też lepiej i więcej je. Łapka goi się, bo już nią tak nie powłóczy.

Mona jest teraz ulubioną Cioteczką Albinki. Bardzo chętnie sunia z Nią jeździ na zabiegi. Ciągle podziwiam zaangażowanie Mony.

Posted

[quote name='GoskaGoska']a jak Albinki finanse ciągle jest na minusie?[/QUOTE]

Niestety tak:shake:.
Ostatnie rozliczenie robiłam 28.01. , stan wtedy wynosił [B]-21,25 zł[/B], i od tej pory nie było jeszcze żadnej wpłaty na Albinkę.
Powinno wpłynąć 41 zł od Karinsien i Vlk:), ale jeszzce nie dotarło na dzisiaj.
Karinsien nie było tych wpłat z GoldenLine, o których pisałaś.
Dzisiaj trzeba będzie zapłacic za rehabilitację, no i nie waidomo, czy jeszcze nie musi byc więcej zabiegów, zaraz będę dzwonic do p.rehabilitantki.
Trzeba jeszcze kupić ten preparat na stawy.
No i musimy konieczne dołożyc sie do paliwa dla _Mony, która przez ponad tydzień już wozi Albinkę:loveu:.

Posted

Dzwoniłam do pani rehabilitantki, powiedziała, że ponieważ widoczne sa pozytywne rezultaty rehabilitacji, dobrze by było jeszcze w przyszłym tygodniu zrobic trzy zabiegi , a w nastepnym dwa, żeby utrzymać te efekty.

Posted

[quote name='erka']Niestety tak:shake:.
Ostatnie rozliczenie robiłam 28.01. , stan wtedy wynosił [B]-21,25 zł[/B], i od tej pory nie było jeszcze żadnej wpłaty na Albinkę.
Powinno wpłynąć 41 zł od Karinsien i Vlk:), ale jeszzce nie dotarło na dzisiaj.
Karinsien nie było tych wpłat z GoldenLine, o których pisałaś.
Dzisiaj trzeba będzie zapłacic za rehabilitację, no i nie waidomo, czy jeszcze nie musi byc więcej zabiegów, zaraz będę dzwonic do p.rehabilitantki.
Trzeba jeszcze kupić ten preparat na stawy.
No i musimy konieczne dołożyc sie do paliwa dla _Mony, która przez ponad tydzień już wozi Albinkę:loveu:.[/QUOTE]

Erka, podaj mi, proszę, swojego maila. Coś Ci wyślę.
Dzięki.

Posted

[quote name='erka']Magnesiątko, jeszcze raz Cię przepraszam, o tym, że _Mona może zawieźć Albinkę w środę dowiedziałam sie dopiero dzisiaj po poludniu. Myślałam,że to będzie lepiej dla Ciebie,że nie będziesz musiała dwa dni jeździć, bo pisałaś,że ta godzina nie bardzo Ci pasuje, bo i musisz czekać po pracy do czasu wizyty.
Nie wiedzialam,że wcześniej pozmieniałaś plany w związku z tym.[/QUOTE]

Wow udało mi się w końcu wejść na ten wątek. Erka nie szkodzi, widocznie tak miało być. Jedna prośba... przynajmniej co do mojej osoby, jeżeli JA się na coś zdecyduję, jeżeli się zadeklaruję pomóc... to deklaruję to POWAŻNIE, a nie gdybam. Musiałoby się naprawdę coś powaznego stać, bym nie dotrzymała wcześniej danego słowa.

Pozdrawiam a Albince życzę zdrowia.

Posted

Dziś kupiłam glukozamine i przekazałam Mamie Jaagi. W przyszłym tygodniu Albinka będzie miała 3 zabiegi, ponieważ tak zdecydowała pani rehabilitantka. Ja pracuje na rano w tyg 8-12 luty, więc na 18 g będę jeździła z Albinką i Bianką na zabiegi.

Posted

Dogo śmigało tylko dwa dni i znowu się zaczyna, przynajmniej u mnie:mad:.

_Mona, bardzo Ci dziękujemy ,że jeszcze w przyszłym tygodniu będziesz wozic Albinkę:loveu::loveu:.

Przyszły dzisiaj wpłaty na Albinkę: 20 zł od Karinsien i 21 zł od Vlk, bardzo dziekujemy:loveu::loveu:.

A wydatki , to 100 zł na rehabilitację, 50 zł przelałam dla _Mony na paliwo, 11 zł glukozamina.

Albinka ma mieć jeszcze 5 zabiegów, 3 w nadchodzącym tygodniu i 2 w następnym.

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Albinko a czy ktoś mógłby ci zrobić jakieś zdjęcie i nam cię pokazać ;)[/QUOTE]

Ja umieszczałam zdj z rehabilitacji Albinki, są w poprzednich moich postach. Mogę zrobić nowe i też wrzucić.

Posted

_Mona, jakbys mogła zrobic zdjęcie niekoniecznie z rehabilitacji, ale takie do ogłoszeń:).

Otrzymałysmy wpłatę 20 zł na Albinkę od Ela40, bardzo dziekujemy:).

Posted

Pozwole sobie na offa...

Po pierwsze [B]zbieramy na kastracje[/B], mamy w tej chwili 80 zł i brakuje jeszcze mniej wiecej drugie tyle. No i marzymy o DS...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/174814-CZARNY-WCIAE-A-CZEKA-ProszAE-o-pomoc-finans-na-kastracjAE-Szukamy-DS-LuA-ka-i-Rubi-w-DS[/URL]

Druga sytuacja troche trudniejsza.[B] Szukamy chociaz DT i prosimy o deklaracje[/B] na utrzymanie malenkiej suczki z parkingu lesnego...

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/179382-MITZI-maA-a-sunia-z-parkingu-szukamy-DT-i-marzymy-o-DS/page2[/URL][URL="http://www.dogomania.pl/179382-MITZI-maA-a-sunia-z-parkingu-szukamy-DT-i-marzymy-o-DS/page2"]
[/URL]