bico Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 Energy napisał(a): Na okres próbny to słyszałam, że faceci chętnie by brali przyszłe żony, oczywiście żeby je zwrócić:diabloti:ale o psach nie słyszałam:evil_lol: dobre, dobre!:megagrin::megagrin::megagrin: cała prawdą o facetach:evil_lol: odpisał mi Pan z Niemiec, z tego drugiego adresu mail, który podała mi anett, popiera wizyty przed adopcyjne i umowy, ale raczej tego domu nie sprawdzimy z racji odległości:roll: Pan życzył Kropce powodzenia:) może inny domek się trafi, nie chcę zapeszać, trzymajcie kciuki:cool2::cool3: Quote
Soema Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 bico napisał(a):dobre, dobre!:megagrin::megagrin::megagrin: cała prawdą o facetach:evil_lol: odpisał mi Pan z Niemiec, z tego drugiego adresu mail, który podała mi anett, popiera wizyty przed adopcyjne i umowy, ale raczej tego domu nie sprawdzimy z racji odległości:roll: Pan życzył Kropce powodzenia:) może inny domek się trafi, nie chcę zapeszać, trzymajcie kciuki:cool2::cool3: A tam, jest kilka osób z Niemiec :) no i są fundacje, prze Pani, co pomagają w wizytach :) Quote
dogeviper Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 no w sumie Bordi siedzi na Słowacji(dobrze pamiętam?) to czemu Kropcia nie może w Niemczech...? :) jak się znajdzie sprawdziciel - oczywiście:) Quote
Tola Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 bico napisał(a): może inny domek się trafi, nie chcę zapeszać, trzymajcie kciuki:cool2::cool3: Trzymam, trzymam:lol: Quote
bico Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 może będzie możliwość DS w Lublinie:cool3: więc na razie wstrzymam się z Niemcami, ale to nie oznacza, że w razie co, je wykluczam, wiem, że na szczęście są tam Fundacje i wolontariusze:lol: Quote
bico Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 dogeviper napisał(a):no w sumie Bordi siedzi na Słowacji(dobrze pamiętam?) to czemu Kropcia nie może w Niemczech...? :) jak się znajdzie sprawdziciel - oczywiście:) tak, Bordi pojechała ze swą Panią na Słowację, ale to już było 3 miesiące po adopcji:) Quote
giselle4 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 podniose malutka i niech ten najlepszy domek sie odezwie:) Quote
Energy Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Lapo gdzie są obiecane zdjęcia:roll: Jak się Kropeczka sprawuje? Quote
lapo Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Kropeczka ma się całkiem dobrze, zdjęcia są nadal w komputerku, bo ciemnota jestem i nie umiem rozpracować dodawania zdjęć:oops:, wyślę zdjęcia do Bico i Ona wstawi:multi: Quote
Energy Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 lilith27 napisał(a):no i jak?????? Bico to nocny marek:evil_lol: i jeśli wklei zdjęcia to na pewno po 24:diabloti: Quote
marysia55 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Na pewno po 24 , chociaż dalej ich nie widzę:roll::roll: Bico, nie śpimy tylko wklejamy :evil_lol:. Ja muszę jutro do pracy wstać:p Quote
bico Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Foto na razie nie mam...ale mam za to co innego:cool3::cool3::evil_lol: Kropeczka już jest w swoim domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: Kropeczkę przygarnąć zdecydowała się koleżanka Oli wraz z rodziną:multi: Razem z Olą byłyśmy u Państwa, pogadaliśmy o ich poprzednim psiaku - wyżełku, bardzo energicznym i lubiącym psoty:cool3: Był z Państwem do późnej starości. Państwo zaprawieni w "psich bojach" i opiece nad psem, więc na pewno z wychowaniem Kropy i pieczą nad nią sobie bez obaw poradzą:lol: Państwo zgodzili się na warunki standardowej umowy adopcyjnej i chcą sunię wysterylizować najszybciej jak się z medycznego punktu widzenia da:multi: Kropka biegała zaaferowana po całym mieszkaniu i zwiedzała nowe kąty:cool3: Odkryła też fajny taras i ogródek, ogólnie fascynowała ją nowa, duża przestrzeń. Kropa ma też swoje własne posłanko:) Kropcia nawet nie zauważyła gdy z Olą wychodziłyśmy... No i Fajnie, że od Oli co pewien czas też będę na bieżąco nowe wieści o Kropci:cool3: Suni będzie tam dobrze, cieszę się, że znalazła swój własny dom!:cunao: Trzymajmy za nią kciuki:thumbs::thumbs: Dziękuję: - lapo i Oli za udzielenie Kropie DT i opiekę nad nią jak nad swoim własnym:Rose: - Muzzemu za przyjazd bez zwłoki i zrobienie suni super fotek oraz za obecność i kibicowanie tutaj na wątku i w realu:Rose::Rose: - lilith27, anett, Paulina_mickey i omar za zrobienie masowej akcji ogłoszeniowej:Rose: - dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna na odpowiedź na moje zaproszenie, odwiedzanie wątku, wsparcie, zainteresowanie i życzliwość:Rose: - oraz oczywiście podziękowania dla nowego domku Kropci za przygarnięcie tego małego szkraba:Rose: PS - trzymajcie kciuki za lapo, bo dopadła ją straszna grypa, jest chora i źle się czuje, oby szybko wyzdrowiała:happy1: Quote
Lu_Gosiak Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 super:multi::multi: ale ekspresowa adopcja:evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 No to wprawdzie zdjęć nie widzę, ale wiadomości takie wspaniałe, że mogę iść spokojnie spać.Dobranoc ciotkom i Kropci. Kolorowych snów maluchu :lol: Quote
anett Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 ale błyskawiczna akcja:crazyeye::loveu: SUPER!! powodzenia Kropkowana panienko:loveu::loveu: Bico jakby odezwał się jeszcze jakiś sensowny domek podeślij proszę Marince - jej maluch Karo wraca z adopcji i PILNIE szuka domku... http://www.dogomania.pl/threads/173110-Karo-wrA-ciA-z-adopcji-Pomocy-MAMY-CZAS-DO-NIEDZIELI/page15 Quote
bico Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 Tak, jakby ktoś sensowy się odezwał, to mam już maluszki z Radomia i Karo od Marinki, bo widziałam jego wątek:( Quote
muzzy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Super wiadomości! Poza tą chorobą lapo... Wracaj szybko do zdrowia, bo teraz trzeba świętować udaną adopcję Mućki, a nie chorować :) Quote
Energy Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 SUPER WIEŚCI:multi::multi::multi:Kropeczko-Mućko bądź szczęśliwa:loveu::loveu::loveu: Lapo zdrowiej szybko:lol: A nie mówiłam, że Bico to po 24:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Soema Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ooo jaka akcja potajemna ! Oby takich więcej, ja wiedziałam że Wy szczęście macie do dobrych domów :) Quote
MyrkurDagur Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Przepraszam za offa... Poszukujemy osób z Warszawy i okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc w odnalezieniu psiaka z mojego podpisu !!! W niedzielę organizujemy kolejną akcję poszukiwań i rozwieszania plakatów !!! Bardzo prosimy o wsparcie !!! Quote
dogeviper Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Jest domek!! Jest domek!! super :multi::multi::multi: Bico Ty to masz prawdziwy dar :multi::multi::multi: Quote
zuzlikowa Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 dogeviper napisał(a):Jest domek!! Jest domek!! super :multi::multi::multi: Bico Ty to masz prawdziwy dar :multi::multi::multi: Dokładnie tak...nawet allegro mi odpuściła...wspaniała akcja i wspaniały dom dla super psiaka...Kropeczko -pilnuj domku!!! Lapo...wracja proszę szybko do zdrowia!!! Beniki ciepłymi myślami tulą,a ja je w tym wspieram! Quote
Recommended Posts