Energy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 lapo napisał(a):i już rozrabia jak na szczeniaka przystało:evil_lol: A może się dopiero rozkręca:evil_lol: Quote
zuzlikowa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 muzzy napisał(a):Skoro Mućka wygląda jak Mućka, zachowuje się jak Mućka i ogólnie jest Mućką, to dlaczego ma być Kropką??? :eviltong::evil_lol::diabloti::razz: hihihi...ja sobie mogę ryzykować na taką odległość,ale muzzy to naprawdę ryzykant- pod ręką bico i cudną...hihihi-Mućkę, Mućką wyzywa!Ryzykant! A mała prześliczniasta jest...i charakterna jest...zdaje się,że mamy prze...chlapane- ciotunia bico poczuła wspólnotę charakterów podobnych i odkryła imię małej...tak więc jak powiedziała ,że Kropeczka,to kapituluję i Kropeczką zwać będę...hihihi choć zasadność mućkowania także widzę! Buziole mućkowata Kropeczko! Quote
bico Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 ick napisał(a)::loveu:Śliczna !!! Zrobię jej dzisiaj banerek . Może ktoś porobi ogłoszenia dla szczeniaczka!!! dziękuję Ci ick, na prawdę wielkie dzięki:):):) ogłoszenia oczywiście też będą. Quote
zuzlikowa Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 lapo napisał(a):Kropka (dla przyjaciół Mućka;) ) mimo tego że w momencie przyjścia do mnie do DT wyglądała jak warchlaczek, tudzież mała świnka morska:razz:, skulona i troszkę przestraszona i zmarznięta to teraz jak już nerwy puściły i mróz odpuścił i w domku jest cieplutko i jedzonko dostała i poszalała z Nutą i przytuliła się do wujka opala i jak już odmarzła to nawet pieska zaczęła przypominać;) i już rozrabia jak na szczeniaka przystało:evil_lol: Jednym słowem cudności na metamorfozy trzeba by było wrzucić! Od warchlaczka...do psiaczka! Quote
Piromanka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No taki psiak to długo na tymczasie dupki nie zagrzeje. Jak będą ogłoszenia to nie będziecie mogli się opędzić od telefonów! Ps. Zdjęcia rewelacja!!! Quote
bico Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 lapo napisał(a):warchlaczek, tudzież mała świnka morska:razz:, taaa...no i Mućka jeszcze przecież:mad: przecie to słodzieństwo takie, że tylko ją całować:loveu::loveu::loveu: Quote
bico Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 zuzlikowa napisał(a):hihihi...ja sobie mogę ryzykować na taką odległość,ale muzzy to naprawdę ryzykant- pod ręką bico i cudną...hihihi-Mućkę, Mućką wyzywa!Ryzykant! A mała prześliczniasta jest...i charakterna jest...zdaje się,że mamy prze...chlapane- ciotunia bico poczuła wspólnotę charakterów podobnych i odkryła imię małej...tak więc jak powiedziała ,że Kropeczka,to kapituluję i Kropeczką zwać będę...hihihi choć zasadność mućkowania także widzę! Buziole mućkowata Kropeczko! Kropeczka jest super:multi: nie da se w kaszę napluć!:evil_lol: Muzzy ryzykuje, bo dawno do nas na spacer nie wpadł, już się pewniej czuje:evil_lol: Quote
lapo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Wczoraj Kropeczka była ze mną na szkoleniu u pewnego słodkiego psiaka i ten psiak był 10000 razy większy, ale Kropie to nie przeszkadzało, ganiały się po śniegu, duże czarne uciekało a maleńkie białe biegło rześkim krokiem :roll:, oj działo się działo i po tak intensywnej godzinie Kropa padła na godzinę:evil_lol: po czym jak nastąpiła reaktywacja, razem z Nutą demolowały mieszkanko i swoim szczekaniem, o tak szczekaniem:-o Kropka odkryła że potrafi:multi: szczekać, ku naszej rozpaczy;), wkurzały sąsiadów i wujka Opala, który uciekł na łóżko i jak na króla przystało, oglądał z góry jak dzieciaki się kotłują:roll:. Tak nam miną drugi dzień Kropy vel Mućki z nami:lol: Dziś w nocy Kropa spała ze mną po kołderką , jak się wtuliła :oops: tak już przespała całą noc:lol:, rano tylko delikatnym piśnięciem dała znać że chce siusiu:p! Potem śniadanko i nauczyła się siadać:lol:, a teraz nudzi się strasznie bo wujek Opal śpi i o dziwo Nuta też śpi:crazyeye: chora czy cóś?? Quote
lapo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 [quote name='bico']Kropeczka jest super:multi: nie da se w kaszę napluć!:evil_lol: O tak jest super:lol::lol: Quote
bico Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 lapo napisał(a):Wczoraj Kropeczka była ze mną na szkoleniu u pewnego słodkiego psiaka i ten psiak był 10000 razy większy, ale Kropie to nie przeszkadzało, ganiały się po śniegu, duże czarne uciekało a maleńkie białe biegło rześkim krokiem :roll:, oj działo się działo i po tak intensywnej godzinie Kropa padła na godzinę:evil_lol: po czym jak nastąpiła reaktywacja, razem z Nutą demolowały mieszkanko i swoim szczekaniem, o tak szczekaniem:-o Kropka odkryła że potrafi:multi: szczekać, ku naszej rozpaczy;), wkurzały sąsiadów i wujka Opala, który uciekł na łóżko i jak na króla przystało, oglądał z góry jak dzieciaki się kotłują:roll:. Tak nam miną drugi dzień Kropy vel Mućki z nami:lol: tak, Kropce w ogóle nie przeszkadza w rządach, że jakiś pies jest 10000 razy większy od niej:evil_lol: lapo napisał(a): Dziś w nocy Kropa spała ze mną po kołderką , jak się wtuliła :oops: tak już przespała całą noc:lol:, rano tylko delikatnym piśnięciem dała znać że chce siusiu:p! Potem śniadanko i nauczyła się siadać:lol:, a teraz nudzi się strasznie bo wujek Opal śpi i o dziwo Nuta też śpi:crazyeye: chora czy cóś?? Nutę, to wobec tego musisz sprawdzić, bo to Gremlin Gremlinowaty i one jak są chore, to śpią:cool3::evil_lol: No Asia widzę, że Kropę hołubisz pod kołderką - bardzo dobrze:multi::multi::cool3: Quote
lapo Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 :loveu:Ano tak, nie wiem czy tak to dobrze, a pózniej........:placz: Quote
Energy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 lapo napisał(a)::loveu:Ano tak, nie wiem czy tak to dobrze, a pózniej........:placz: Mućka musi mieć domek z zapewnioną "podkołderką" i już:lol: Quote
anett Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ale cudnaaaa:loveu::loveu: zrobię słodziakowi trochę ogłoszeń:lol: Quote
Marinka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Foty piękne, a mała odrobinę podobna do mojej tymczasowiczki - również Kropeczki :crazyeye:- zwłaszcza z łapek i charakterku :evil_lol: Quote
bico Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 anett napisał(a):ale cudnaaaa:loveu::loveu: zrobię słodziakowi trochę ogłoszeń:lol: dziękuję bardzo:loveu: jesteśmy wdzięczni:multi: podrzucisz linki? żeby się potem nie dublowały. Quote
marysia55 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Wchodzę na wątek tej małej rozrabiaki :lol: wygląda trochę jak wyprany w "Vanish-u" dalmatyńczyk:evil_lol: Kropeczka tyle tutaj napalonych ciotek, że ani nie zdążysz zdemolować do końca domu lapo, jak już będziesz własny demolować:diabloti: Quote
anett Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bico napisał(a):dziękuję bardzo:loveu: jesteśmy wdzięczni:multi: podrzucisz linki? żeby się potem nie dublowały. jasne ale pewnie dopiero nad ranem:lol: Quote
Marinka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Gdybym miała talent do układania pięknych tekstów zrobiłabym również parę ogłoszeń Quote
bico Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 marysia55 napisał(a):Wchodzę na wątek tej małej rozrabiaki :lol: wygląda trochę jak wyprany w "Vanish-u" dalmatyńczyk:evil_lol: Kropeczka tyle tutaj napalonych ciotek, że ani nie zdążysz zdemolować do końca domu lapo, jak już będziesz własny demolować:diabloti: witaj Marysiu, dzięki, że wpadłaś:loveu: no ja mówiłam lapo - możesz Kropkę prać, ale nie w Vanishu...nie posłuchała jak widać:lol!::evil_lol::D oby ta malutka szybko dobry DS znalazła:happy1: Quote
bico Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Marinkaa napisał(a):Gdybym miała talent do układania pięknych tekstów zrobiłabym również parę ogłoszeń słuuuchaj, ja tu czatuję na tekst zuzlikowej do allegro:megagrin::megagrin::megagrin: bo w to, że tekst będzie super a allegro wyczesane, to ja nie wątpię:loveu::cool3::multi: a później jako "stary sęp" pożyczę tekstu do innych ogłoszeń:evil_lol: no może go trochę skrócę wcześniej:evil_lol: mam nadzieję, że mnie zuzlik nie ukatrupi ani za jedo ani za drugie:oops::D:D Quote
2010 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Marinkaa napisał(a):Foty piękne, a mała odrobinę podobna do mojej tymczasowiczki - również Kropeczki :crazyeye:- zwłaszcza z łapek i charakterku :evil_lol: Marinkaa ty piszesz jak sobie przypomnam ...bardzo ładne teksty... Quote
Paulina_mickey Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Również jestem. Dzięki za zaproszenie. :hmmmm: może by małą pokazać dziewczynom od kropków? Ona taka kropkowana jest to może akurat mają kogoś chętnego :) Quote
bico Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Również jestem. Dzięki za zaproszenie. :hmmmm: może by małą pokazać dziewczynom od kropków? Ona taka kropkowana jest to może akurat mają kogoś chętnego :) kurczaki...ja nie wiem gdzie te kropkowane są i że w ogóle jest taki wątek:oops: Paulina, a możesz ją tam wrzucić i dać tu tego linka?:) Quote
Marinka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ick napisał(a):Marinkaa ty piszesz jak sobie przypomnam ...bardzo ładne teksty... hmmm, napewno zuzlikowej nie przeskoczę...i u mnie jest tak, że muszę psiaka widzieć osobiście Quote
marysia55 Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bico napisał(a):słuuuchaj, ja tu czatuję na tekst zuzlikowej do allegro:megagrin::megagrin::megagrin: bo w to, że tekst będzie super a allegro wyczesane, to ja nie wątpię:loveu::cool3::multi: a później jako "stary sęp" pożyczę tekstu do innych ogłoszeń:evil_lol: no może go trochę skrócę wcześniej:evil_lol: mam nadzieję, że mnie zuzlik nie ukatrupi ani za jedo ani za drugie:oops::D:Djakby zuzlikowa chciała cie dopaść, to wiesz własną piersią będę bronić ( a mała nie jest) a poza tym możemy poszczuć Kropką, przecież widać i słychać, że po miniaturka psa bojowego :-) Quote
Recommended Posts