Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

muzzy napisał(a):
Skoro Mućka wygląda jak Mućka, zachowuje się jak Mućka i ogólnie jest Mućką, to dlaczego ma być Kropką??? :eviltong::evil_lol::diabloti::razz:

hihihi...ja sobie mogę ryzykować na taką odległość,ale muzzy to naprawdę ryzykant- pod ręką bico i cudną...hihihi-Mućkę, Mućką wyzywa!Ryzykant!
A mała prześliczniasta jest...i charakterna jest...zdaje się,że mamy prze...chlapane- ciotunia bico poczuła wspólnotę charakterów podobnych i odkryła imię małej...tak więc jak powiedziała ,że Kropeczka,to kapituluję i Kropeczką zwać będę...hihihi choć zasadność mućkowania także widzę!

Buziole mućkowata Kropeczko!

Posted

ick napisał(a):
:loveu:Śliczna !!!
Zrobię jej dzisiaj banerek .
Może ktoś porobi ogłoszenia dla szczeniaczka!!!

dziękuję Ci ick, na prawdę wielkie dzięki:):):)
ogłoszenia oczywiście też będą.

Posted

lapo napisał(a):
Kropka (dla przyjaciół Mućka;) ) mimo tego że w momencie przyjścia do mnie do DT wyglądała jak warchlaczek, tudzież mała świnka morska:razz:, skulona i troszkę przestraszona i zmarznięta to teraz jak już nerwy puściły i mróz odpuścił i w domku jest cieplutko i jedzonko dostała i poszalała z Nutą i przytuliła się do wujka opala i jak już odmarzła to nawet pieska zaczęła przypominać;) i już rozrabia jak na szczeniaka przystało:evil_lol:

Jednym słowem cudności na metamorfozy trzeba by było wrzucić!
Od warchlaczka...do psiaczka!

Posted

lapo napisał(a):
warchlaczek, tudzież mała świnka morska:razz:,

taaa...no i Mućka jeszcze przecież:mad: przecie to słodzieństwo takie, że tylko ją całować:loveu::loveu::loveu:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
hihihi...ja sobie mogę ryzykować na taką odległość,ale muzzy to naprawdę ryzykant- pod ręką bico i cudną...hihihi-Mućkę, Mućką wyzywa!Ryzykant!
A mała prześliczniasta jest...i charakterna jest...zdaje się,że mamy prze...chlapane- ciotunia bico poczuła wspólnotę charakterów podobnych i odkryła imię małej...tak więc jak powiedziała ,że Kropeczka,to kapituluję i Kropeczką zwać będę...hihihi choć zasadność mućkowania także widzę!

Buziole mućkowata Kropeczko!

Kropeczka jest super:multi: nie da se w kaszę napluć!:evil_lol: Muzzy ryzykuje, bo dawno do nas na spacer nie wpadł, już się pewniej czuje:evil_lol:

Posted

Wczoraj Kropeczka była ze mną na szkoleniu u pewnego słodkiego psiaka i ten psiak był 10000 razy większy, ale Kropie to nie przeszkadzało, ganiały się po śniegu, duże czarne uciekało a maleńkie białe biegło rześkim krokiem :roll:, oj działo się działo i po tak intensywnej godzinie Kropa padła na godzinę:evil_lol: po czym jak nastąpiła reaktywacja, razem z Nutą demolowały mieszkanko i swoim szczekaniem, o tak szczekaniem:-o Kropka odkryła że potrafi:multi: szczekać, ku naszej rozpaczy;), wkurzały sąsiadów i wujka Opala, który uciekł na łóżko i jak na króla przystało, oglądał z góry jak dzieciaki się kotłują:roll:.
Tak nam miną drugi dzień Kropy vel Mućki z nami:lol:
Dziś w nocy Kropa spała ze mną po kołderką , jak się wtuliła :oops: tak już przespała całą noc:lol:, rano tylko delikatnym piśnięciem dała znać że chce siusiu:p! Potem śniadanko i nauczyła się siadać:lol:, a teraz nudzi się strasznie bo wujek Opal śpi i o dziwo Nuta też śpi:crazyeye: chora czy cóś??

Posted

lapo napisał(a):
Wczoraj Kropeczka była ze mną na szkoleniu u pewnego słodkiego psiaka i ten psiak był 10000 razy większy, ale Kropie to nie przeszkadzało, ganiały się po śniegu, duże czarne uciekało a maleńkie białe biegło rześkim krokiem :roll:, oj działo się działo i po tak intensywnej godzinie Kropa padła na godzinę:evil_lol: po czym jak nastąpiła reaktywacja, razem z Nutą demolowały mieszkanko i swoim szczekaniem, o tak szczekaniem:-o Kropka odkryła że potrafi:multi: szczekać, ku naszej rozpaczy;), wkurzały sąsiadów i wujka Opala, który uciekł na łóżko i jak na króla przystało, oglądał z góry jak dzieciaki się kotłują:roll:. Tak nam miną drugi dzień Kropy vel Mućki z nami:lol:

tak, Kropce w ogóle nie przeszkadza w rządach, że jakiś pies jest 10000 razy większy od niej:evil_lol:
lapo napisał(a):

Dziś w nocy Kropa spała ze mną po kołderką , jak się wtuliła :oops: tak już przespała całą noc:lol:, rano tylko delikatnym piśnięciem dała znać że chce siusiu:p! Potem śniadanko i nauczyła się siadać:lol:, a teraz nudzi się strasznie bo wujek Opal śpi i o dziwo Nuta też śpi:crazyeye: chora czy cóś??

Nutę, to wobec tego musisz sprawdzić, bo to Gremlin Gremlinowaty i one jak są chore, to śpią:cool3::evil_lol:
No Asia widzę, że Kropę hołubisz pod kołderką - bardzo dobrze:multi::multi::cool3:

Posted

anett napisał(a):
ale cudnaaaa:loveu::loveu:
zrobię słodziakowi trochę ogłoszeń:lol:

dziękuję bardzo:loveu: jesteśmy wdzięczni:multi:
podrzucisz linki? żeby się potem nie dublowały.

Posted

Wchodzę na wątek tej małej rozrabiaki :lol: wygląda trochę jak wyprany w "Vanish-u" dalmatyńczyk:evil_lol:
Kropeczka tyle tutaj napalonych ciotek, że ani nie zdążysz zdemolować do końca domu lapo, jak już będziesz własny demolować:diabloti:

Posted

bico napisał(a):
dziękuję bardzo:loveu: jesteśmy wdzięczni:multi:
podrzucisz linki? żeby się potem nie dublowały.

jasne ale pewnie dopiero nad ranem:lol:

Posted

marysia55 napisał(a):
Wchodzę na wątek tej małej rozrabiaki :lol: wygląda trochę jak wyprany w "Vanish-u" dalmatyńczyk:evil_lol:
Kropeczka tyle tutaj napalonych ciotek, że ani nie zdążysz zdemolować do końca domu lapo, jak już będziesz własny demolować:diabloti:

witaj Marysiu, dzięki, że wpadłaś:loveu:
no ja mówiłam lapo - możesz Kropkę prać, ale nie w Vanishu...nie posłuchała jak widać:lol!::evil_lol::D

oby ta malutka szybko dobry DS znalazła:happy1:

Posted

Marinkaa napisał(a):
Gdybym miała talent do układania pięknych tekstów zrobiłabym również parę ogłoszeń

słuuuchaj, ja tu czatuję na tekst zuzlikowej do allegro:megagrin::megagrin::megagrin: bo w to, że tekst będzie super a allegro wyczesane, to ja nie wątpię:loveu::cool3::multi: a później jako "stary sęp" pożyczę tekstu do innych ogłoszeń:evil_lol: no może go trochę skrócę wcześniej:evil_lol: mam nadzieję, że mnie zuzlik nie ukatrupi ani za jedo ani za drugie:oops::D:D

Posted

Marinkaa napisał(a):
Foty piękne, a mała odrobinę podobna do mojej tymczasowiczki - również Kropeczki :crazyeye:- zwłaszcza z łapek i charakterku :evil_lol:

Marinkaa ty piszesz jak sobie przypomnam ...bardzo ładne teksty...

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Również jestem. Dzięki za zaproszenie.

:hmmmm: może by małą pokazać dziewczynom od kropków?
Ona taka kropkowana jest to może akurat mają kogoś chętnego :)

kurczaki...ja nie wiem gdzie te kropkowane są i że w ogóle jest taki wątek:oops: Paulina, a możesz ją tam wrzucić i dać tu tego linka?:)

Posted

ick napisał(a):
Marinkaa ty piszesz jak sobie przypomnam ...bardzo ładne teksty...

hmmm, napewno zuzlikowej nie przeskoczę...i u mnie jest tak, że muszę psiaka widzieć osobiście

Posted

bico napisał(a):
słuuuchaj, ja tu czatuję na tekst zuzlikowej do allegro:megagrin::megagrin::megagrin: bo w to, że tekst będzie super a allegro wyczesane, to ja nie wątpię:loveu::cool3::multi: a później jako "stary sęp" pożyczę tekstu do innych ogłoszeń:evil_lol: no może go trochę skrócę wcześniej:evil_lol: mam nadzieję, że mnie zuzlik nie ukatrupi ani za jedo ani za drugie:oops::D:D
jakby zuzlikowa chciała cie dopaść, to wiesz własną piersią będę bronić ( a mała nie jest) a poza tym możemy poszczuć Kropką, przecież widać i słychać, że po miniaturka psa bojowego :-)