Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WSTAWIŁAM NA PRZYGARNIJZWIERAZAKA.Ja mam nadzieje,ze szybko znajdzie domek. Ja już sie w nim zakochałam.Niestey mam dwa koty i psa na DT. Trzymam kciuki.!!:)

Posted

nie wiem jak z pogodą, ale cóż będzie musiał przetrzymać, ma ocieplaną budę z zamkniętym wejściem, to będzie musiało mu wystarczyć, nie mamy dla niego DT

Posted

Będzie któraś z Was mogła jakoś sprawdzić, czy on przeżył ??? Jeśli jest chudy, to ocieplona buda z zamkniętym wejściem daje mu jakąś szansę co prawda, ale sama nie wiem ...

Posted

dziś jedziemy do schronu ale nie chce nam auto zapalić, budy mają pozamykane i jak się dowiedziałam nie pierwszą zimę już przeżyły, eh szkoda mi tych najmniejszych bez ciepłego futerka, ale koleżanka wczoraj kubraczki poprzywoziła więc co mniejsze pewnie dostaną:) a dziś zabieramy briarda do nowego domku:) z tych pisków co zostały na głównej stronie połowa jest już wydana :) trzeba oczyścić wątek i dodać nowe psiaki:)

Posted

Pompuś jest taki kochany. Dobrowolnie poszedł za nami do przytuliska, hasał po mieście w deszcz, jak nas zobaczył to dołączył do kompani. :) Taka kruszynka... musi mieć domek.

Posted

Sempere napisał(a):
Pompuś jest taki kochany. Dobrowolnie poszedł za nami do przytuliska, hasał po mieście w deszcz, jak nas zobaczył to dołączył do kompani. :) Taka kruszynka... musi mieć domek.

fajnie ze z nami jestes bedziesz nam opowiadac o losach psiakow

Posted

Jak Pompeczek znajdzie domek to w końcu odetchnę z ulgą. Ludzie go oddali po trzech miesiacach, bo zagryza kury, nie wiem w jaki sposób :) Ale biorąc psa do gospodarstwa i z czymś takim trzeba się liczyć. Pompek nadaję się na kanapę do domu, a nie na podwórko... Pompuś!! Znajdziemy Ci dom.!