Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłam ze schroniska. Pompuś się najadł, wyprzytulaliśmy się... Ale to i tak nic w porównaniu z ciepłym domkiem i pełną miską najlepszego jedzonka... On jest taki kochany, nie rozumiem czemu nikt go jeszcze nie chce. Oddałby wszystko żeby już go ktoś pokochał. Szczeka chyba najgłośniej ze wszystkich psiaków, żeby zwrócić na siebie uwagę...:(

Posted

Uważajcie na rekina, bo miała dziś kiepski humorek :) Gajunia dostała tabletke na odrobaczenie, i spryskaliśmy ją specyfikiem na pchełki. Broniła się jak lwica, ale Kamil niczym prawdziwy dyplomata wytłumaczył, i chyba zrozumiała że musi sie poddac zabiegom :) Już chyba wie co się święci, bo strasznie wesolutka biega po placu. :) Towarzyszyła mi dziś w rozdawaniu jedzonka :)

Posted

Kurcze, głupio wyszło. Trzeba wam dorobić klucze :) Bo chyba tylko Wy nie macie :) Pani stanął maluszek i nie chciał ruszyć, a do schroniska daleko, jeszcze w taki mróz.

Posted

Dziś zamiesciłam pare ogłoszeń w komentarzach na Nk. Znalazłam trochę ludzi z Buska Zdroju.Napisałam też do siostrzeńca,zeby pogadał z rodzicami. Zobaczę ,może komuś zabije serce na widok malutkiego szkrabka.Za kazdym razem jak patrzę na moje zwierzaki,które grzeja dupke w ciepełku,to myślę o tych co przymarzają.

Posted

hehe ,mnie też jest szkoda tych bączków, najważniejsze jest wydanie szczeniaków, dla nich nie ma czasu, te staruszki mogą jeszcze poczekać, ale szczniorki nie mogą.

Posted

Boze, jak sie ciesze!!!!!! :multi: :multi:Tak mi zawojował serce ten piesek,ze ciagle o nim myslałam i pytałam róznych ludzi. Pisałam gdzie sie dało.Pompus ,zyczę Ci szczescia w stolicy!!!!!!

Posted

[quote name='vega17']jutro Pompek jedzie do nowego domu!!!!! do stolicy, mamy strasznie światowe psy :)[/QUOTE]

CU-DO-WNNIE !!! :multi:

Vega, jak to się stalo ? Ale się cieszę, wreszcie Pompek przestanie chudnąć i drżeć :)
Pewnie będzie spał w łóżku z panią/panem ?:evil_lol:

Ewa

Posted

hheeh napisała do mnie babeczka o szczeniaka, pytała czy bedzie mały, ja na to że do 12 kg ale jak cos to mamy inne i wyslalam kilka fotek i spodobal się Pompek, podobno maja suczke wykastrowana i dziecko, wiec mysle ze bedzie dobrze