Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vega17 napisał(a):
ale ma chyba krotsze uszy, ale to nic, typ to typ:)

Może 100% rasowy nie jest, ale w typie jest jak najbardziej. Papillonki mają różne długości włosa. Jeśli Pompek (nawet imie podobne do Papillona:)i ja bym zmieniła na Pampik hehe;)) Ma dłuższe włosy na uszach i ogonie to papillon z niego że hej :) A domki lubia pieski "rasowe". Dam głowę, że niektóre "rasowe" papillonki sa mniej do oryginału podobne i o wiele droższe niż ten nasz:)

Posted

vega17 napisał(a):
hehe więc zmieniam wątek na psa rasowego:)

Może warto zatanowić się nad fajnym "łapiącym" za serce tytułem? Np. Uratuj papillona od śmierci głodowej. DT lub DS....albo coś podobnego.....hmmmmm....

Posted

magdola napisał(a):
Może warto zatanowić się nad fajnym "łapiącym" za serce tytułem? Np. Uratuj papillona od śmierci głodowej. DT lub DS....albo coś podobnego.....hmmmmm....

Myślicie że to pomorze??nie za ostro??? ja się dostosuje, wymyslcie cos "chwytliwego" mnie juz brakuje pomyslów

Posted

vega17 napisał(a):
Myślicie że to pomorze??nie za ostro??? ja się dostosuje, wymyslcie cos "chwytliwego" mnie juz brakuje pomyslów

Dobry tytuł nie jest zły ;) Ja tylko podałam przykład, trzeba się zastanowić.... Papillon, kiedyś miał dom, teraz szuka domu DT lub DS! Noooo myśleć, myśleć cioteczki ......

Posted

Paulina_mickey napisał(a):

Banerek dla chłopaka

Na Ciebie zawsze można liczyć :buzi: Dziękujemy :multi:
Niektórzy tak mają, że potrafia banerki robić...a inni nie potrafia ich nawet wstawić :(

Posted

nie otwiera sie o Pompku tylko oo jakims owczarku, na marginesie na jakim swiecie zyjemy, po co ludziom psy skoro i tak je katuja i glodza, eh pod sciane z takimi.....

Posted

vega17 napisał(a):
nie otwiera sie o Pompku tylko oo jakims owczarku, na marginesie na jakim swiecie zyjemy, po co ludziom psy skoro i tak je katuja i glodza, eh pod sciane z takimi.....

Wiem, ale juz umiem:diabloti:

Posted

Pompuś, dorobiłeś się widzę banerku biedaku ... nie zmieści mi się ... i nie spadaj tak w wątkach piesek, na miły Bóg, kto to widział? Ciotki cię wieczorem znaleźć nie mogą, oj pies, pies ...

Posted

vega17 napisał(a):
mam pytanie , od czego to zależy że dany wątek spada albo idzie w górę??? za pierona nie mogę tego rozgryść

U góry są odwiedzane najpóźniej, czyli są segregowane wg daty i godziny ostatniego wpisu :)Im później tym dalej:(