vega17 Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 pompek w nowym domku bedzie mieszkal z suczka w typie owczarka nizinnego królikiem i stadem rybek wszystkie zwierzaki zadbane wiec i jemu nie powinno byc zle Quote
vega17 Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 wiadomosc od pompka Witam Pompek jest nadwyraz grzeczny wytrzymuje noce cale poznaje kolegow chodz najpierw musi ich obszczekac. Nabiera apetytu, jest po pierwszej kompieli i nie lubi wody :] . Dziś bylismy u lekarza by sie zapisac spisal sie dzielnie i jest zdrowy. Krzysio powoli sie przyzwyczaja juz przechodzi kolo niego chodz niepewnie, ale przestal krzyczec tak glosno ze sie boi. Poprostu robimy postepy. Ale pospac nie da jak zadzwoni budzik i zaraz sie nie wstanie zaczyna lizac po rekach. Quote
vega17 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 jak będę mieć jescze jakieś wieści to wpiszę:) fotki też:) Quote
Javena Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ja radosć człwieka ogarnia ,na takie wieści.:multi::multi: Ciesze sie bardzo. Pompus ,życzę Ci,abyś już zawsze był kochany.Vega17 dziekujemy !!!!!:lol: Quote
Sempere Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Super!! :) Pompuś wobec tego też trafił na dobrych ludzi. Mam nadzieje, że skoro nie ma tam kurek, to już do nas nie wróci? :) Quote
vega17 Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 jak będę mieć wieści jakieś od Pompka to napiszę. Aaa został wykąpnay i zmienił kolor:) na biały hehe Quote
E-S Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 [quote name='vega17']jak będę mieć wieści jakieś od Pompka to napiszę. Aaa został wykąpnay i zmienił kolor:) na biały hehe[/QUOTE] A fotki z tej matamorfozy będą ? :) Ewa Quote
vega17 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 mam nadzięję że będą:) ja prosiłam :) a jak nie to będę prosić do skutku :) Quote
E-S Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 [quote name='vega17']mam nadzięję że będą:) ja prosiłam :) a jak nie to będę prosić do skutku :)[/QUOTE] Dobra, to będę pilnować, kibicowałam małemu, to przypilnuję :) Ewa Quote
vega17 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 hehe jak tylko dostanę fotki to od razu je wrzucę:) Quote
Sempere Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Właśnie, muszę zobaczyć fotki, bo nie wytrzymam psychicznie :) Quote
vega17 Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 beda fotki beda , jescze sie flesza boi:) Quote
vega17 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 wiadomość od Pompka: pompek na diecie ryzowo- drobiowej a zeby nu nie bylo smutno lala tez (lala to ich psiak) pilnuje domu wie ze to jego uczymy sie siadac na komede i chodzic przy nodze powoli mu to wychodzi ale pilny uczen Quote
vega17 Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 oto wcielenie jescze nieśmiałego Pompeczka, nie dał sie sfotografować:) jak zwykle smutny Quote
E-S Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Prześliczny psiak. Nie wyrejestrowuję wątku, chcę jeszcze zobaczyć zdjęcie szczęśliwego, roześmianego Pompusia. Ewa Quote
vega17 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 ja też czekam na roześmianego Pompeczka, ale to pewnie za jakiś czas, na razie wiem, że jest wszystko dobrze, szybko się uczy różnych rzeczy, śpi z właścicielami w łóżku:) żyć nie umierać. Quote
vega17 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 wiadomość od Pompka [2010-02-25 21:40:12] Wszystko ok psiaki przyzwyczaily sie do siebie na dobre. Cała rodzinka kicha i prycha niestety dopadla nas cos. Pompus bardzo sie przyzwyczail do Krzysia a Krzysio do niego glaszcze go , a Pompek sie mu grzecznie daje, spi pod jego luzeczkiem czasani z nim ale praktycznie z nami . A juz zaczol pilnowac domu jak ktos na klatce za cicho lub za glosno wchodzi to szczeka rozpoznaje chud i domownikow od mometu otwozenia dzwi klatkowych. Jednym slowem jest super, oprucz przeziebienia i pogody. Pozdrawiam goraco Quote
E-S Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Vega, bardzo się cieszę :) Proszę jaki strażnik domostwa, a będą foty? Ewa Quote
vega17 Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 postaram się żeby były:) staramy się zbierać informację od wszystkich naszych psiaków, a co :) czasem musimy czekać długo ale się opłaca, pozdrawiam:) Quote
Recommended Posts