Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pompek w nowym domku bedzie mieszkal z suczka w typie owczarka nizinnego królikiem i stadem rybek wszystkie zwierzaki zadbane wiec i jemu nie powinno byc zle

Posted

wiadomosc od pompka
Witam Pompek jest nadwyraz grzeczny wytrzymuje noce cale poznaje kolegow chodz najpierw musi ich obszczekac. Nabiera apetytu, jest po pierwszej kompieli i nie lubi wody :] . Dziś bylismy u lekarza by sie zapisac spisal sie dzielnie i jest zdrowy. Krzysio powoli sie przyzwyczaja juz przechodzi kolo niego chodz niepewnie, ale przestal krzyczec tak glosno ze sie boi. Poprostu robimy postepy. Ale pospac nie da jak zadzwoni budzik i zaraz sie nie wstanie zaczyna lizac po rekach.

Posted

Ja radosć człwieka ogarnia ,na takie wieści.:multi::multi: Ciesze sie bardzo. Pompus ,życzę Ci,abyś już zawsze był kochany.Vega17 dziekujemy !!!!!:lol:

Posted

[quote name='vega17']jak będę mieć wieści jakieś od Pompka to napiszę. Aaa został wykąpnay i zmienił kolor:) na biały hehe[/QUOTE]

A fotki z tej matamorfozy będą ? :)
Ewa

Posted

[quote name='vega17']mam nadzięję że będą:) ja prosiłam :) a jak nie to będę prosić do skutku :)[/QUOTE]
Dobra, to będę pilnować, kibicowałam małemu, to przypilnuję :)
Ewa

Posted

wiadomość od Pompka:
pompek na diecie ryzowo- drobiowej a zeby nu nie bylo smutno lala tez (lala to ich psiak)
pilnuje domu wie ze to jego uczymy sie siadac na komede i chodzic przy nodze powoli mu to wychodzi ale pilny uczen

Posted

ja też czekam na roześmianego Pompeczka, ale to pewnie za jakiś czas, na razie wiem, że jest wszystko dobrze, szybko się uczy różnych rzeczy, śpi z właścicielami w łóżku:) żyć nie umierać.

• 2 weeks later...
Posted

wiadomość od Pompka
[2010-02-25 21:40:12] Wszystko ok psiaki przyzwyczaily sie do siebie na dobre. Cała rodzinka kicha i prycha niestety dopadla nas cos. Pompus bardzo sie przyzwyczail do Krzysia a Krzysio do niego glaszcze go , a Pompek sie mu grzecznie daje, spi pod jego luzeczkiem czasani z nim ale praktycznie z nami . A juz zaczol pilnowac domu jak ktos na klatce za cicho lub za glosno wchodzi to szczeka rozpoznaje chud i domownikow od mometu otwozenia dzwi klatkowych. Jednym slowem jest super, oprucz przeziebienia i pogody. Pozdrawiam goraco

Posted

postaram się żeby były:) staramy się zbierać informację od wszystkich naszych psiaków, a co :) czasem musimy czekać długo ale się opłaca, pozdrawiam:)