Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pompuś został znaleziony przez wolontariuszy na ulicy. Zmarznięty i przemoczony. Miesiąc czekał w Przytulisku na swoją nową rodzinę. Gdy jego marzenie się spełniło, po dwóch miesiącach właściciele odwieźli go z powrotem, ponieważ zagryzał kury. Pompuś bardzo przeżywa tą sytuacje, ciągle płacze, nie chce jeść. Bardzo tęskni za jakimkolwiek domem i ludźmi, którzy obdarzą go taką samą miłością, jaką on darzy każdego człowieka. Spraw by chciało mu sie żyć, by na nowo pokochał życie. Proszę.

Jest bardzo drobnym psiakiem, wręcz maleńkim. To prawdziwy pieszczoch.

Telefon kontaktowy : Danuta K.-695533439 Iza-698024294

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Vega jak możesz wstaw w Waszych wątkach od razu zdjęcia psiaków , żeby były widoczne bo ludziom nie chce się linków otwierać :(

jeszce nie doszłam jak się zdjęcia wstawia, jak coś to wspomóżcie

Posted

vega17 napisał(a):
jeszce nie doszłam jak się zdjęcia wstawia, jak coś to wspomóżcie

On mi przpomina papillonka lub king charlsa spaniela (nie zwracać uwagi na pisownię;))

Posted

andzia69 napisał(a):
przydałyby się jakieś lepsze jego zdjęcia - on by szybko znalazł domek, gdyby go ładnie obfocić...

Pogoda raczej nie sprzyja ładnym fotografiom a i psiak taki namoczony będzie wyglądał jak straszydło. Chociaż trochę takich "nieszczęsnych" zdjęć też by mu się przydało, tak to już jest, że jak ludzie widzą, że cierpi, to szybciej się decydują, jak będzie za piękny to pomyślą z kolei "e, taki ładny to pewnie już go ktoś wziął albo zaraz weźmie". Może trochę takich nieszczęsnych zdjęć a trochę, jak wyschnie i mu uszka rozczesać :)
Ewa

Posted

hehe postaramy sie zrobic Choc Pompuś jak go ostatnio widziałm taki jest , taki wystraszony , smunty i nie prezentował sie najlepiej, ale cos sie wymysli, a moze by tak w fotoszopie??:)

Posted

vega17 napisał(a):
hehe postaramy sie zrobic Choc Pompuś jak go ostatnio widziałm taki jest , taki wystraszony , smunty i nie prezentował sie najlepiej, ale cos sie wymysli, a moze by tak w fotoszopie??:)

Eee, ale to nie chodzi o sztuczne upiększanie Pompka, tylko o pokazanie, że jest strasznie biedny, ale może być i bardzo ładny w lepszych warunkach i przy minimum wysiłku. Ale tak żeby mu włosy przedłużać, czy rozjaśniać, czy zagęszczać, to nie, nieuczciwie, potem zareklamują, że o tu na zdjęciu miał takie loczki, a nie ma. I zwrot.
Ewa

Posted

Pompek jasny gwint, czemu tak spadasz psinek kudłaty-malutki ??? Domki powinny bić się o Ciebie maleńka bido, a tu cisza i jak makiem zasiał. Jak ty biedo przeżyjesz tą zimę ???
Jak by tu mu pomóc?
Ewa

Posted

E-S napisał(a):
Pompek jasny gwint, czemu tak spadasz psinek kudłaty-malutki ??? Domki powinny bić się o Ciebie maleńka bido, a tu cisza i jak makiem zasiał. Jak ty biedo przeżyjesz tą zimę ???
Jak by tu mu pomóc?
Ewa

Trza by w temat wpisać, jakąs rasę.... wg mnie jest bardzo podobny do Pappilonka (nie wiem jak się pisze:)) nie wiem jak na żywo...

Posted

hm ja się nie znam na rasach, ale wiecie co, z tego popmka to lepszego zdjecia sie nie wycisnie, jak go wczoraj widzialam, kosmos, wyglada jak na zdjeciu, ani usmiechu ani nic.powinnam pojechac w niedziele do schronu to mu porobie wiecej, a jest szansa na jakis DT dla niego??

Posted

Porównajmy:
Papillon:
I Pompek:

ja nawet posunę się do stwierdzenia, że on jest baaaaardzo podobny i w typie!!!! A jak go jeszcze "wyszykować"... mmmmm cudo będzie.
Zmienić tytuł !