malawaszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ale grubasek jest nadal :lol: duuużo ruchu mu potrzeba, ciepło idzie to niech biega! i chudnie :) Quote
farmerka63 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Cudny ten chłopak !!! Mam satysfakcję nie lada - jestem sponsorem ostrzyżenia prawej przedniej łapy ;D Quote
malawaszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='farmerka63']Cudny ten chłopak !!! Mam satysfakcję nie lada - jestem sponsorem ostrzyżenia prawej przedniej łapy ;D[/QUOTE] najpiękniejsza :roflt: Quote
magdola Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='malawaszka']ale grubasek jest nadal :lol: duuużo ruchu mu potrzeba, ciepło idzie to niech biega! i chudnie :)[/QUOTE] No tłuściutki...:loveu:Można zaoszczedzic na jedzeniu :diabloti: troche gammolenu i wlos tez sie poprawi;) a on "jajeczny"?? Bo mi umknelo...... Quote
martaamant Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 "bierzemy" amanta:) miłosc od 1 zdjecia:loveu: Quote
malawaszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/176760"][IMG]http://i46.tinypic.com/23w34hl.png[/IMG][/URL] i jescze ja robiłam ale mi zaginął... :oops: Quote
malawaszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='martaamant']"bierzemy" amanta:) miłosc od 1 zdjecia:loveu:[/QUOTE] HA! Super :) witamy na dogo :Rose: Quote
supergoga Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Witamy, witamy. Amant tłuściutki, na wiosennego grilla w sam raz. Wytopimy i już. Bedę dzisiaj rozmawiała z TZ-em, wspominał coś, że nie był w Szczecinie, może pojedziemy. Tylko kiedy i jak to ogarnąć. Jutro i w sobote prowadze wykłady - nie da rady. Zostaje niedziela. Nie wiem, czy ma jakies plany. Bo Pan który nam woził psy niestety pobierał spore sumi i mimo obietnicy nie dostarczył faktur (wiózł Polę do Wrocławia i boksię Tekile do stolicy - jestem w plecy prawie 500 zł (oczywiście własnych), co plus hotel dla psów - niestety powoduje totalną konieczność dorabiania na wszystkie strony. Do tego mam dzisiaj gigantyczna chandrę - wzięłam się po pracy do domowej roboty mysląc, że przeminie. Niestety nie. Dół jak Rów Mariański - sorry, że się wywnętrzam, ale ja w sumie mocna baba jestem - okazało się że do czasu. Za duzo - problemy ze zdrowiem rodziców bardzo poważne, z własnym...no i psy - moja miłość. Wczoraj ganiałam po osiedlu wychudzonego, czarnego psa, który gdy wyglądałam oknem o mało nie wpadł pod tiry na Katowickiej (kto zna Poznań to wie gdzie i co to jest). Nie udało się, psiak reaguje panika na ludzi i na inne psy. Uciekł - i w nocy nie spałam myśląc, gdzie się pdziewa, co je. Taka bieda. KOńczę, będzie dobrze, życie jest piękne. Napisze wieczorem - a Pańciom Amanta w razie czego niedziela pasuje? Quote
malawaszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Supergoga Będzie lepiej! Już niedługo :calus: czasem tak nam się wali na głowę wszystko, ale to mija - oby jak najszybciej :kciuki: czekam na info o kosztach fryzjera - najlepiej jakbyś zrobiła rozliczenie wpłat i wydatków wtedy będzie wiadomo ile trzeba dozbierać kasy, żebyś nie musiała sama dopłacać co? Quote
supergoga Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Postaram się dzisiaj siąść do tych wyliczeń. Margo jeszcze nie napisała, ile za fryzjera trzeba i komu płacimy - na razie mamy na stanie hotel, operacje w klinice i super - postrzyzyny (wyglada świenie). Swoją drogą, może moją Lagunkę do tego SPA zawiozę, a to będzie wyzwanie, bo Lagunka, to Lagunka. Zabieram się podliczeń. Quote
snuszak Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Świetnie że Amancik już obcięty, oraz że cos się dla malucha szykuje :):) Quote
supergoga Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Asia która juz nam pomagała z psiakami jedzie do Szczecina w sobotę. Jej Tata zgodził się zabrać też Amanta, ale jadą w dwójkę i zabieraja małego, 3 - mcznego szczeniaka psiaka. Nie wiem, czy Amant może z psim dzieckiem jechać. Chyba zadzwonię do Kariny, bo nie wiem. Gdyby szczeniorek mógł jechać w transporterku, to spokojnie, a tak, to nie wiem. Quote
supergoga Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 W pierwszym poście wstawiłam rozliczenie na dzisiaj - jeszcze musze przejrzeć wpływy na konto Fundacji, czy było cos na Amanta - to dopiszę. Quote
Asia_Rawicz Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Jest jeszcze możliwość, żebym znalazła kogoś to dysponuje czasem w sobotę i wtedy szczeniak jechałby na kogoś kolanach z przodu, a Amant z tyłu. Może nie byłoby aż tak źle. Quote
malawaszka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='supergoga']W pierwszym poście wstawiłam rozliczenie na dzisiaj - jeszcze musze przejrzeć wpływy na konto Fundacji, czy było cos na Amanta - to dopiszę.[/QUOTE] sporo pod kreską :( posyłam jeszcze 100 zł ze sznaucerowych, na razie więcej nie mogę bo w poniedziałek bierzemy dwa sznupy z Ostatniej Szansy na płatne miejsca, ale pokryję koszt fryzjera jak będzie znany Quote
supergoga Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Asiu, jesli ktos będzie mógł jechać to wtedy byłoby super. Amant z tyłu usiądzie i będzie oglądał widoki. Może się uda. Malawaszka - wielkie dzięki. Szykuje teraz karmę dla Amanta na wyjazd. Quote
margo54 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tak jak już wcześniej pisałam, Pani fryzjerka policzyła za Amanta tylko połowę ceny, zapłaciłam 50 zł i niech to będzie mój wkład do szczęścia Amanta.Malawaszka, jeżeli koniecznie chcesz pokryć koszty strzyżenia, to wyślij pieniążki do Gosi, będzie na opłatę hoteliku.Ale to tylko takie moje gdybanie, decyzja należy do Ciebie.Przyjmujemy, że strzyżenie jest już opłacone. Quote
margo54 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tak tylko informacyjnie- Amant w samochodzie był bardzo grzeczny, spokojnie spoglądał przez okno, w drodze powrotnej , gdy było już ciemno, leżał na tylnym siedzeniu.Nie wiadomo, jakby zachowywał się, gdyby obok był jakiś psi towarzysz. Quote
Asia_Rawicz Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Będę miała drugą osobę do pilnowania psów. Szczeniak, który pojedzie jest grzeczny i pewnie zanim dojedziemy po Amanta to będzie już zmęczony jazdą i będzie spał. Poza tym u nas jest z większymi psami i wie, że nie można prowokować większych od siebie:) Mam nadzieję, że uda się wszystko dograć i Amant pojedzie z nami. Quote
supergoga Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 To wspaniała wiadomość. Oby wszystko się udało. Czy w sobotę koło południa Amant może dotrzeć do Szczecina? Będzie miał kto go odebrać. Czy Panie - nasze miłe jego opiekunki beda na miejscu? Margo, wielkie dzięki... ufff, powoli, powoli sie nam prostuje. Oby się udało. Quote
PaulinaT Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 wspaniałe wieści! los się widzę odmienił! przepraszam, że się nie odzywałam - realizujemy pewein ważny projekt i byłam poza światem dogomanii od wtorku... Quote
Recommended Posts