Greven Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 W wątku "Jaką rasę mam wybrać" Weo wydał polecenie... [quote name='Weo']jeśli chodzi o moje kompetencje to przejdź do działu 1000 ras psów ?? gdzie z pewnością będziemy ciągnąvc naszą [B]konserwację[/B][/QUOTE] ... więc jestem, gotowa na [B]konserwację[/B], no ale w moim wieku i z moimi poglądami to już chyba tylko [B]konserwacja[/B] pozostaje, jeszcze dwa lata i trzeci krzyżyk na karku, a wiedzy o psach nie mam żadnej, nie mówiąc o doświadczeniu :lol: Quote
evel Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='Weo']Co z wami już nie wiecie co pisać[B] ja tu na was czekam[/B][/QUOTE] No niestety już chyba nie ;) Quote
Pinesk@ Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 No nie Weo dostał bana a mi się jeszcze popcorn nie skończył, taka rozrywka :( Śmiechu warte, szkoda tylko, że nie dowiem się jaki tytuł książki będzie bo na pewno bym kupiła :D Quote
vege* Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 [quote name='pinkmoon']Moja droga, jeśli ktoś tutaj się dobrze bawi... to na pewno ja :loveu: Czy ktoś ma jeszcze jakieś uwagi w kwestii łajki, czy możemy przejść [B]do pozycji 997? Zgodnie z numerem proponuję jakiegoś psa policyjnego, np. borzoja.[/B] Niestety nie wiem za dużo o tych psach, ale jeśli coś mi opowiecie, może napiszę jakiś artykuł i uda się go opublikować?[/QUOTE] Ja proponuję pinczera u mnie na osiedlu lata taki czarny podpalany, rzuca sie na każdego kogo zobaczy, będzie świetny w roli łapania uciekiniera :evil_lol: Quote
urwisek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Łe :( nie zdążyłem. Ale nie martwcie się jeszcze - Weo do nas wróci - może Weo1 - ale wróci :) [QUOTE]...jeszcze dwa lata i trzeci krzyżyk na karku...[/QUOTE] No nie no ekshumy takie i z ludźmi na poDziomie będą se godać lol, xD. OMG. No ale żeby nie ofcić w poważnym temacie: Jakiej rasy były Biełka i Striełka? A Gagarin północnowschodniodolnokonstantynopollitański? Quote
Greven Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 A mieliśmy jeszcze prawie tysiąc pozycji do przerobienia, jestem niepocieszona :( Quote
JustynaJK Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 ojej również jestem niepocieszona banem Weo!pewnie nadjaę się już do [COLOR="Black"][COLOR="Black"]konserwacji[B][/B][/COLOR][/COLOR] Quote
Darianna Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Prześwietny temat, proszę o odbanowanie Weo, dawno się tak nie uśmiałam :D A tak na serio, nie wierzę, że on ma 19 lat... A jeśli nawet ma, to matury raczej na pewno nie ma... Nie wierzę, żeby poziom polskiego szkolnictwa był tak niski. To nawet nie dno, a kilka kilometrów mułu w dół... Quote
Recommended Posts