anita_happy Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 zasypało wszystkich, ze taka ciszaaa u malucha.... A TU NOWE WIEŚCI !!!!!!!!! psiuras całą noc spał/chrapał na fotelu :) z kołami do góry!!!! całą noc...od 24.30 - 7.00 zaznaczam, ze o 7.00 to nie on chciał wyjść, tylko ciotka TULA !!! Asti smacznie chrapał!!!! potem wyszeł koło 12.00 :) na zawołanie kupa i sikacz /sika jak kobieta/ polatał troche i ciagnął do domu :) jeszcze mu się pięterka mylą :)...u Amiez mieszkał na parterze...a teraz pierwsze pięterko :) ale dzis jedzie do Warszafki i bedzie mieszkał na parterze i bedzie miał swój ogródek :))) hmmm...a kupy posprzątamy na wiosne :P W DOMU żadnych szkód :) lubi się bawić psimi piskaczami :) Wogóle - zabawowy dzieciak :) Quote
Aimez_moi Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Zgadzam sie, że jest słodki. Ale burak z niego jest i tyle. U mnie demolka, szalał jak opętany a pojechał do stolicy i prosze - rozkoszniak. Ach... nie ma sprawiedliwości... Quote
Madallena Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 heh, poczekajcie moment a zaraz pojawia sie wpisy: zjadl moje buty od prady!!!! zezarl pasek! i torebke!!! zasral moja satynowa posciel!!! :):) czekamy czekamy. zaskocz nas Maly, no zaskocz :)) Quote
anita_happy Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 NIE>>NIE>>NIE Anioł...bardzo lubi po ludziach, czyli w gości chodzić :))) pokazuje co umie...czyli daje łapę :) i po pokazie idzie spać :) najpier polezy na dywanie, ale woli fotel/sofe :PPP nawet u mojej cioci na jedwabnym dywanie mu nie pasowało...woloi skórzane kanapy :) WADA - chrapie w towarzystwie i sie straszniue rozpycha!!!! MA sranko na żadko - tryska jak z fontanny. ale na dworzu na szczęście :PPPP dostał w dzien nifuroksazyd....teraz węgiel... JESZCZE JEST W SZYDŁOWCU!!!!!!!!!!!nie podobają mu sie te mroźne klimaty :( załatwi swoje potrzeby i dyla na dom.... JUTRO WET Quote
anita_happy Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 aha.... do lodówki dalelej ghłowe wsadza!!! śpiewa jak mu się coś nie podoba.... nie szczeka - ale fuka Quote
anita_happy Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 I daje na zmiane...a to lewą ..a to prawą łapkę :PPP rozkoszniak :P uwielbia spać :))) Quote
happy-mamas Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Noc troszeczke nieprzespana-maluch nie był zadowolony z miejscówki na podłodze/poducha z fotela-to nie to samo co cały fotel lub łóżko--ale tam miejscówki były już zajęte przez dwie ciotki .dzisiaj wyjazd do wawy-na szczęście!!?? Quote
Madallena Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Trzeba bylo go pod koldre wrzucic ;> :) Quote
yoko100 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Astus to pieknie tylko fotele i lozka ci w glowie ::D Quote
anita_happy Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Madallena napisał(a):Trzeba bylo go pod koldre wrzucic ;> :) ha ha ha... nie bede tego komentowac...ale tlocznie było w tym wyrku :P hahahahaha prawda mamuś :P dzis wiecej info o dzieciaku...jak podlacze kompa do pronda :)))bo pada bateria :P Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Dzieciak jest super. Jest bardzo milusny. Chociaz slysze, ze bardzo posluchany no nie do wiary. Anitek a jak z jedzeniem dalej wszystko tak pochlania? Quote
anita_happy Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 GŁODÓWKA - zalecenie Pani doktor...nawet z !!!! zaznaczone :) Madallena - wg zaleceń :P wode z płatkami ryzowymi mu daje :) /a płatki na rozwodnionym rosołku ze skrzydła kuraka i kawałek marchewki....sam wywar...BIEDA!!!!!!!!!!!!!!! bo on dzis rano ROGALA z masłem wciągnąl...potem jeszcze ze stołu ukradł JAJO i 7 biszkoptów wsunął /dzis juz był bez mięsa - TO TA BIEGUNA!!!!!!!!!!!!!/ Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 O rany jak on przezyje na takiej diecie. Wciagal wszystko jak leci a przewaznie jedzenie labradorka. Quote
anita_happy Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 oooo..to dla tego jak byłam na spacerowniku ktoś się mnie zapytał...JAKI słodki młody labek :PPP Quote
anita_happy Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 PIERWSZY POST UZUPEŁNIONY!!!!!!!!!!NOWE PLOTKI O ASTIM>>>>> czytać.... czytać.... czytać.... i podziwiac...kochać... SZUKAĆ LUDZIA CO POKOCHA>>>ZAKOCHA!!!! ODDAMY TYLKO W BARDZO DOBRE RĘCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
IKA & SONIA Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Czytam i sama się śmieję do siebie :) ale zrobiłaś małemu reklamę Anita :loveu::loveu::loveu: A czy pobrali Astiemu zeskrobiny? Z tego co piszesz to początek nużycy, więc szybko powinno się udać zahamować postęp choroby! Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pani Anito! Jest Oani Aniolem! tez chce miec takiego aniola..... Quote
anita_happy Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 ...heh... Amiez a tez masz takie same zalety jak AST??? - dajesz łapkę na hasło... - siku i kupale na spacerowniku??? CHRAPIESZ przes sen???? dobra..mogę być Twoim Aniołem :) p.s. masz u mnie Anioła w prezencie:)) A jak narazie uważaj na drogach..niech Cię chroni Anioł Pędziwiatr :P made by ME Quote
happy-mamas Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ej-mały czarny już tesknię za tobą/bo odespałam nieprzespaną noc po twoim pobycie!!/--brakuje tej misiowatej łapy!!! Quote
anita_happy Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 KKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUPAAAAAAAAAAAAAAAAAA mamy KUPE w stałej postaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczywiście na dworku :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) SIE WIE FACHURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Aimez_moi Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No nie. Wykończy mnie ta kobieta..... Łapkę mogę podać. A maluch jest super. Quote
anita_happy Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 PIERWSZe 24H ASTIEGO W Warszawie :) same zalety /opis w pierwszym poscie/ TAK MADREGO SZCZYLA NIE WIDZIAŁAM.... Spał SAM na FOTLU W PODUCHACH ze swoimi szmatkami i zabawkami. dO sYPIALNI NIE ŁADOWAŁ SIE - ON PO PROSTU MA SWOJE MIEJSCE I MU SIE SPODOBAŁO :))) kapcia próbował porwać - na hasło FE - rzuca i zostawia...i siada, patrząc się tymi swoimi ślepkami :)))pięknymi AMIEZ - GDZIE TA DEMOLKA??????nie widzę..chociaz JAK oddam MU swoja stope do zabawy to szaleje ze szczęscia :))) patrzy sie w oczy i zaciska TE swoje niewyrośniete zębole!!!az powiem AUĆ - puszcza :))) CHŁOPAK MARZENIE!!!!!!!!!!!!!!! KUPA ZNOWU BYŁA - postać stała...całe /na oko/ 5 cm :)))ale sie napracował!!!!!!!!!!!!!! ZAZDROŚCIĆ MI TU!!!!!!!!!!!!!!!!! happy_mamas ZABIERAJ DZIECIAKA DO SIEBIE! Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No ja Ci zazdrosze bo moje male "to to" czyli Lolka zrobila dzisiaj 3 kupy i 3 siku... i tak sie gowniara rozszczekala, ze cale osiedle slyszy jak wychodze z nia na spacer! Najadlam sie, wysralam potrojnie (+dwa razy na spacerze!) i moge spac: poka foty malego ;) Quote
anita_happy Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 FOTY W PIERWSZYM POSCIE BEJBE :PPPP tysiace fot...ale z komory..bo mi aparat strajkuje !!!!!!!!!!! a przy nim to powinno sie cały czas pstrykac...ale bezszelestnie BO BOI sie trzasków :)))) A TOTO _ BOSKA śnieżynka!!!!!!!!!! a CIOTKA To sie chyba nie miesci na tym rózowym materacyku...hihihihihihih Quote
anita_happy Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 p.s. MOJ KAWALER !!!!!!!!!!! krzyczy jak mu sie chce SIKU!!!!!!!!!! Ja głupia nie zaczaiłam...dlaczego in tał lazi i stęka...był na spacerowniku moment temu i steka....marudzi... poszedł pod drzwi i z halluuu słysze....woda sie leje czy co???? a to ASTI idzie do drzwi i szcza!!!! MADRULEK KOCHANY....JA GŁUPIA ! poleciał na spacerownik i dosikał :)))) p.s. JAKOS MI ZACZĄŁ D"UZO SIKAC!!!!!!!!!!!! wczesniej nei sikal, az tak czesto i AZ TYLE!!!!!!!!!!!! z drugiej strony GŁODÓWKA...ale wode w niego pakuje... troche mu ta wode zagesciłam kleikiem ryzowym ....i zeby to wypił wrzuciłam kawalatek kuraka... od wczoraj misek 4 poszło w ten sposób... dostał szczykawą tablete od pani wet...ładnie cmokał..chyba mu smakowała... OK>>>POPRACOWAŁAM...JEDZIEMY DO WETA NA ZASTRZYKI pani OLA do 15 PAAAAAAAAAAAAAA Quote
Recommended Posts