Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ufff.dzień pełen wrażeń nie tylko dla niego....dobrze ,że wszystko jest na dobrej drodze...A wetkom powiedz,że i nam mało nie była potrzebna reanimacja

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikon powoli wraca do siebie , pociągnąl mnie z cała swoja mocą dzisiaj na spacerze a to dobry znak ;p
jeszcze biedak popiskuje , cięcie mial robione przy samym siusiaku i przez kilka dni bedzie mial siusiaka opuchnietego i pobolewajacego.
Skoro śrut bezołowiowy to odpada mi wersja podtrucia organizmy olowiem , nie znam sie na srucie ale moze ma w skladzie cos co osłabia organizm.
Wku...ja mnie Ci strzelacze obojętnie czy to myśliwy czy nie , lepiej żeby przy mnie nikt się nie chwalił posiadaniem sprzętu strzelającego bo rozwale mu to wtedy na pustym durnym łbie.

Musze dopłacić u wetek 50 zl za badanie krwi ( hematologiczne i biochemia ) , dodatkowe kroplówki i tą keratynine czy jak jej tam.
Za dodatkowe cięcie w celu usunięcia pocisku nie doliczyly ani zlotowki

ogólem koszty Nikona to 580 zł u wetek + 80 zł Usg = 660 zł
( 135 zł - włosogłowki , 336 zł - zabieg odjajczania + dodatki w postaci badania krwi , dodatkowych kroplówek i lekow + karnityny i 109 zł ktore juz z własnych srodków wydalam na pierwsze odrobaczenie , zabezpieczenie od kleszczy , badanie kału i suplementy diety )
teraz jestem 50 zł na minusie a za miesiąc jeszcze bedzie badanie krwi do powtórki to kolejne ok.50 zł :/

Posted

Kurcze...biedny Nikon. Co za bestia strzelała do psa?! :angryy:
A swoją drogą, to niewiem czy ktoś z Was wie, ale burmistrz osiecka wydał takie debilne rozporządzenie że nie wolno dokarmiać dzikich psów i kotów BO stają się agresywne! :crazyeye: i atakują zwierzynę leśną w poszukiwaniu pokarmu! :crazyeye: do tego jeszcze zezwolił na odstrzał wolno biegających zwierzaków po lesie.
W głowie się nie mieści. Weź tu człowieku idź teraz z psem na spacer. My nie mamy tutaj parków. W koło są tylko lasy! :angryy:
Teraz już przynajmniej wiadomo dlaczego psy biegają ze śrutami w tyłkach :-( a najgorsze jest to że pozwala na to prawo :-(