Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agmarek Nikon zaczął tyć !!!!!! :):):) , w zeszlym tyg. zrobilam ponownie badania krwi i sa juz zdecydowanie lepsze , jednym słowem chlopak wraca do kondycji. Wobec powyższego mogę sie przymierzyć do szukania domu :).

http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/98-nikon.html
odnosnie tego ...ten tekst to nieco przechodzony i troche niaktualny , mozna bylo dac znac napisalabym cos aktualnego ....
ach i moj numer telefonu jest znany i nie stanowi tajemnicy , bynajmniej ja nic o tym nie wiem zeby tak bylo

Posted

renia, napisz nowy tekst i wrzucimy na strone, a telefonu nie podalam bo nie znam na pamiec :P a nie mialam pod reka jakdodawalam ogloszenie :P

Posted

Nikon ok.5-o letni wykastrowany , super haszczy mężczyzna , zabrany ze schroniska przebywa obecnie w warszwskim DT i niecierpliwie czeka na swój własny dom .
Z kroniki DT:
"Nikon to miziak i całuśnik , lubi spać na łóżku i nie słuchać się na spacerach ;) . Przyjazny do suk ,ktorych ma obecnie w swoim haremi cale 3 , z kotami też sie dogaduje a nawet wręcz jest z nimi zaprzyjaźniony. Kocha być kochany , glaskany i całowany ; uwielbia ,kocha , ubóstwia dzieci. Z psami bywa rożnie , sam z siebie zaczepny nie jest ,ale jak trzeba potrafi pokazac zęby , chociaz z natury woli sie wycofac.
Bez problemu zostaje sam w domu nie wyje , nie niszczy tylko grzecznie czeka na powrót domowników."

chyba cos takiego mniej wiecej moze byc :) , ktos ma jakies uwagi ???

Posted

Zapomniałyście dopisać, ze Nikon jest niezwykle muzykalny, lubi spiewać na dwa głosy i posiada kilka oktaw.:)
Menas śpiewa po angielsku o miłości, ale to żadne tkliwe kawałki w stylu Zaca Efrona, a prawdziwa iskra boża:)
Będzie prawdziwą radościa dla nowego własciciela.

Posted

NiJaSe napisał(a):
heheh nooo masz racje , to dobry chwyt marketingowy ;))

A propos chwytu marketingowego, to koniecznie trzeba dorzucić tę fotkę Nikona z jego przecudnymi oczętami (tą którą robił kaasik).

POWTARZAM - KONIECZNIE !!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nokon ma dom , calkiem niedaleko mnie , bede sie z nim na spacerach spotykac
Przypadek ludzie spotkani na spacerze :) , z psiakami doczynienia mieli i wiedza o co kaman
Zadzialalm bardzo niestandardowo bo dalam Nikona na kilka dni na test i dzisiaj dostalam tel.ze nie ma opcji ,Nikon zostaje w piatek podpisanie umowy i dopiero twdy zmienie tytuł watku