Kociabanda2 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Cieszę się, że u Nikona coraz lepiej :Cool!: Najważniejsze, że dochodzi do pełni zdrowia. Trzymam kcikuki, by szybko znalazł wymarzony domek :bluepaw::bluepaw: Quote
NiJaSe Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Agmarek Nikon zaczął tyć !!!!!! :):):) , w zeszlym tyg. zrobilam ponownie badania krwi i sa juz zdecydowanie lepsze , jednym słowem chlopak wraca do kondycji. Wobec powyższego mogę sie przymierzyć do szukania domu :). http://huskyadopcje.pl/husky-do-adopcji/98-nikon.html odnosnie tego ...ten tekst to nieco przechodzony i troche niaktualny , mozna bylo dac znac napisalabym cos aktualnego .... ach i moj numer telefonu jest znany i nie stanowi tajemnicy , bynajmniej ja nic o tym nie wiem zeby tak bylo Quote
NiJaSe Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 heheh kocia no nie nie baw sie w wizjonerke ;p , to moj post mial byc pierwszy hihihi ;) Quote
Dora Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 renia, napisz nowy tekst i wrzucimy na strone, a telefonu nie podalam bo nie znam na pamiec :P a nie mialam pod reka jakdodawalam ogloszenie :P Quote
NiJaSe Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 662 193 687 tekst zostanie napisany :D Quote
NiJaSe Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Nikon ok.5-o letni wykastrowany , super haszczy mężczyzna , zabrany ze schroniska przebywa obecnie w warszwskim DT i niecierpliwie czeka na swój własny dom . Z kroniki DT: "Nikon to miziak i całuśnik , lubi spać na łóżku i nie słuchać się na spacerach ;) . Przyjazny do suk ,ktorych ma obecnie w swoim haremi cale 3 , z kotami też sie dogaduje a nawet wręcz jest z nimi zaprzyjaźniony. Kocha być kochany , glaskany i całowany ; uwielbia ,kocha , ubóstwia dzieci. Z psami bywa rożnie , sam z siebie zaczepny nie jest ,ale jak trzeba potrafi pokazac zęby , chociaz z natury woli sie wycofac. Bez problemu zostaje sam w domu nie wyje , nie niszczy tylko grzecznie czeka na powrót domowników." chyba cos takiego mniej wiecej moze byc :) , ktos ma jakies uwagi ??? Quote
Kociabanda2 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 NiJaSe napisał(a):heheh kocia no nie nie baw sie w wizjonerke ;p , to moj post mial byc pierwszy hihihi ;) psiepraszam :oops:;) Quote
caromina Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Zapomniałyście dopisać, ze Nikon jest niezwykle muzykalny, lubi spiewać na dwa głosy i posiada kilka oktaw.:) Menas śpiewa po angielsku o miłości, ale to żadne tkliwe kawałki w stylu Zaca Efrona, a prawdziwa iskra boża:) Będzie prawdziwą radościa dla nowego własciciela. Quote
NiJaSe Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 heheh nooo masz racje , to dobry chwyt marketingowy ;)) Quote
kosu32 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 NiJaSe napisał(a):heheh nooo masz racje , to dobry chwyt marketingowy ;)) A propos chwytu marketingowego, to koniecznie trzeba dorzucić tę fotkę Nikona z jego przecudnymi oczętami (tą którą robił kaasik). POWTARZAM - KONIECZNIE !!! Quote
NiJaSe Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Ty wez no skrzynke posprzataj ciotka :P Quote
kosu32 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 NiJaSe napisał(a):Ty wez no skrzynke posprzataj ciotka :P TUMOROŁ - dziś już nie dam rady. Jak coś to pisz na pw, bo z Dogo to szlak mnie trafia ... Quote
kaasik91 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Zdjęcie z soboty :D niestety Nikon jakoś nie chciał współpracować i jest tylko jedno zdjęcie:eviltong: Quote
NiJaSe Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 matko czy ja tam tanczylam na tej lace ?? bo jakos nie pamietam ;p Quote
NiJaSe Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 dzieki Kocia , zaczynam go oglaszac w necie , udupiona troche jestem bo nie mam juz kompa w domu i moge tylko z pracy to robic Quote
NiJaSe Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 Nokon ma dom , calkiem niedaleko mnie , bede sie z nim na spacerach spotykac Przypadek ludzie spotkani na spacerze :) , z psiakami doczynienia mieli i wiedza o co kaman Zadzialalm bardzo niestandardowo bo dalam Nikona na kilka dni na test i dzisiaj dostalam tel.ze nie ma opcji ,Nikon zostaje w piatek podpisanie umowy i dopiero twdy zmienie tytuł watku Quote
jolek68 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 super :) czyli te szwendanie się po Pradze coś dało :) Quote
jolek68 Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 uważaj bo ciotki Ci pewnie coś nowego podeślą :) Quote
Dora Posted April 28, 2010 Posted April 28, 2010 Super wiesci, bardzo sie ciesze, bo juz troche sie u siebie zadomowil :P Quote
NiJaSe Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 zadomowil bo najpierw musialm miec pewnosc ze zdrow :) Quote
NiJaSe Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 jakby kros chcial podgladac Nikona to zapraszam tu [url]http://nasza-klasa.pl/profile/6045655/gallery/album/9[/url] Quote
Recommended Posts