Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jeeeeee jajko namierzone ,jak dorwe jakis skaner to zeskanuje opis ,ale poki co zacytuje go wlasnorecznie
"Jądro wnetrowskie lewe widoczne w jamie brzusznej ,bezposrednio lewobocznie od wypenionej kaem prostnicy,powyzej pęcherza moczowego,bezposrednio przy scianie jamy brzusznej i wzdluz aorty. Jądro ok.2,6x1,3 cm ,echogennosc nieco obnizona. Brak zmian ogniskowcy i torbieli"
Ale jak je skubany ukryl , 10 minut lekarz szukal tego jajcoka ach i powiedzial mi ze te nawracajace sraki moga byc z przyczyny tego jajka ,bo ono tam na cos naciskac moze i wzmaga prelystatyke

aaa impreza kosztowala 85 zeta wiec zostaje 20 zl na zabieg , w piatek ide do wetek z opisem i zobaczymy jaka bedzie wycena

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NiJaSe napisał(a):
jeeeeee jajko namierzone ,jak dorwe jakis skaner to zeskanuje opis ,ale poki co zacytuje go wlasnorecznie
"Jądro wnetrowskie lewe widoczne w jamie brzusznej ,bezposrednio lewobocznie od wypenionej kaem prostnicy,powyzej pęcherza moczowego,bezposrednio przy scianie jamy brzusznej i wzdluz aorty. Jądro ok.2,6x1,3 cm ,echogennosc nieco obnizona. Brak zmian ogniskowcy i torbieli"
Ale jak je skubany ukryl , 10 minut lekarz szukal tego jajcoka ach i powiedzial mi ze te nawracajace sraki moga byc z przyczyny tego jajka ,bo ono tam na cos naciskac moze i wzmaga prelystatyke

aaa impreza kosztowala 85 zeta wiec zostaje 20 zl na zabieg , w piatek ide do wetek z opisem i zobaczymy jaka bedzie wycena

Sorry NiJaSe ale Twój komentarz po prostu mnie totalnie rozbroił i miałam niezłą polewkę :) :) :)

A swoją drogą - Nikon zachowuje się jak chomik (chomikuje na gorsze czasy) :)

Posted

http://www.dogomania.pl/threads/1736...yAE-wszAE-dzie

Powyżej wątek kolejnej pięknej rudej "uciekinierki".
Kochani wejdźcie na wątek i pomóżcie w poszukiwaniach - Ona może być teraz wszędzie !!!
Zależy nam by info trafiło do jak największej ilości schronisk i przytulisk na terenie Polski i by wolontariusze podjeli współpracę.

Wątek powoli zamiera a z nim nadzieja na to że suczka się odnajdzie ...

Sorki Nikon - nie gniewaj się na mnie :)

Posted

bylam dzisiaj z usg u wetek , narazie nie wiem ile zabieg bedzie kosztowal bo musza sie naradzic jak go ciac , jako ze jajko ukryte jest dosyc gleboko , ale na pewno nie bedzie to wiecej niz 250 juz ze wszystkim z operacja , antybiotykami ,zdejmowaniem szwow. Tak czy siak nie wczesniej niz 2 tyg bo wolalyby zeby od poprzedniego zabiegu minelo cos kolo 2 miesiecy no i zeby Nikon nabral jeszcze pare kilo

Posted

mam 20 zl co mi z usg zostalo
aa wogole to Nikon dostal w prezencie jakis wypas srodek na siersc i na szybsze nabieranie masy od wetek
normalnie ja je aj low ju po calosci :)

Posted

jest tak wetki jednak slusznie uparly sie zeby jednak przebadac ta Nikonowa kupe , okazalo sie ze chlop ma jakies wlosoglowki czy jakos tak ...musze cale swoje towarzystwo odrobaczyc mocniejszym srodkiem , potrzeba na to 135 zl :/ i mam juz przy okazji cene kastracji 230 zl juz z antybiotykiem po zabiegu.
potrzebuje waszej pomocy w zbiorce majatku na te wyczyny :/ , poki co lece jutro po te srodki , dadza mi je teraz bez kasy moge zplacic pozniej,

Heheh a Nikon to straszny delikatnis , dzisiaj niechcacy tracilam go drzwiami , ranyyyy jakie on larum podniosl :O , wyl tak jakby go ktos ze skory obdzieral , az sie przestraszylam ze cos powaznego mu zrobilam. Skubaniec lezal potem z taka zbolala mina ze az sie serce krajalo ;p

Posted

lece dzisiaj po te srodki na te cusie co sie w jelitach Nikona zagniezdzily , ranyyyyy znowu podawanie tabletek kotom mnie czeka :/ , bo psy to pikus ....
Szuakmy kasyyyyy aaaalllllloooooooo