NiJaSe Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 jeeeeee jajko namierzone ,jak dorwe jakis skaner to zeskanuje opis ,ale poki co zacytuje go wlasnorecznie "Jądro wnetrowskie lewe widoczne w jamie brzusznej ,bezposrednio lewobocznie od wypenionej kaem prostnicy,powyzej pęcherza moczowego,bezposrednio przy scianie jamy brzusznej i wzdluz aorty. Jądro ok.2,6x1,3 cm ,echogennosc nieco obnizona. Brak zmian ogniskowcy i torbieli" Ale jak je skubany ukryl , 10 minut lekarz szukal tego jajcoka ach i powiedzial mi ze te nawracajace sraki moga byc z przyczyny tego jajka ,bo ono tam na cos naciskac moze i wzmaga prelystatyke aaa impreza kosztowala 85 zeta wiec zostaje 20 zl na zabieg , w piatek ide do wetek z opisem i zobaczymy jaka bedzie wycena Quote
NiJaSe Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 hehe a biedny Nikon tak sie staral zeby je dobrze schowac ;p Quote
Nikus Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 ok to działaj dalej:) trudno się mówi(Nikon wybacz mi) a ja mam dobre wieści.Rusałka pojedzie do hoteliku:) Quote
NiJaSe Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 wiem czytalam :):) ,sledze co sie dzieje mimo ze rzadko pisze dzialam ,dzialam w piatek do wetek i pewnie po malu umawianie na zabieg Quote
kaasik91 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Oj biedny Nikon - dni jego jajek są policzone:diabloti: Quote
Livka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 kaasik91 napisał(a):Oj biedny Nikon - dni jego jajek są policzone:diabloti: He he biedak nie wie co się święci ;) Quote
kosu32 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 NiJaSe napisał(a):jeeeeee jajko namierzone ,jak dorwe jakis skaner to zeskanuje opis ,ale poki co zacytuje go wlasnorecznie "Jądro wnetrowskie lewe widoczne w jamie brzusznej ,bezposrednio lewobocznie od wypenionej kaem prostnicy,powyzej pęcherza moczowego,bezposrednio przy scianie jamy brzusznej i wzdluz aorty. Jądro ok.2,6x1,3 cm ,echogennosc nieco obnizona. Brak zmian ogniskowcy i torbieli" Ale jak je skubany ukryl , 10 minut lekarz szukal tego jajcoka ach i powiedzial mi ze te nawracajace sraki moga byc z przyczyny tego jajka ,bo ono tam na cos naciskac moze i wzmaga prelystatyke aaa impreza kosztowala 85 zeta wiec zostaje 20 zl na zabieg , w piatek ide do wetek z opisem i zobaczymy jaka bedzie wycena Sorry NiJaSe ale Twój komentarz po prostu mnie totalnie rozbroił i miałam niezłą polewkę :) :) :) A swoją drogą - Nikon zachowuje się jak chomik (chomikuje na gorsze czasy) :) Quote
kosu32 Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/1736...yAE-wszAE-dzie Powyżej wątek kolejnej pięknej rudej "uciekinierki". Kochani wejdźcie na wątek i pomóżcie w poszukiwaniach - Ona może być teraz wszędzie !!! Zależy nam by info trafiło do jak największej ilości schronisk i przytulisk na terenie Polski i by wolontariusze podjeli współpracę. Wątek powoli zamiera a z nim nadzieja na to że suczka się odnajdzie ... Sorki Nikon - nie gniewaj się na mnie :) Quote
NiJaSe Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 bylam dzisiaj z usg u wetek , narazie nie wiem ile zabieg bedzie kosztowal bo musza sie naradzic jak go ciac , jako ze jajko ukryte jest dosyc gleboko , ale na pewno nie bedzie to wiecej niz 250 juz ze wszystkim z operacja , antybiotykami ,zdejmowaniem szwow. Tak czy siak nie wczesniej niz 2 tyg bo wolalyby zeby od poprzedniego zabiegu minelo cos kolo 2 miesiecy no i zeby Nikon nabral jeszcze pare kilo Quote
NiJaSe Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 mam 20 zl co mi z usg zostalo aa wogole to Nikon dostal w prezencie jakis wypas srodek na siersc i na szybsze nabieranie masy od wetek normalnie ja je aj low ju po calosci :) Quote
Nikus Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 a u Dory już nie mamy nic? to trza kasę organizować.... wetki są super to fakt.:). Quote
Nikus Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 a u Dory już nie mamy nic? to trza kasę organizować.... wetki są super to fakt.:). Quote
NiJaSe Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 no troszke trzaba bo brakuje poki co , chwilke czasu mamy damy rade ,trza tu ludzi posciagac i dobrze bedzie Quote
Dora Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 wszystko co mialam na Nikona wyslalam Renacie, ale od nas tez cos sie znajedzie na jego kastracje :D Quote
NiJaSe Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 jest tak wetki jednak slusznie uparly sie zeby jednak przebadac ta Nikonowa kupe , okazalo sie ze chlop ma jakies wlosoglowki czy jakos tak ...musze cale swoje towarzystwo odrobaczyc mocniejszym srodkiem , potrzeba na to 135 zl :/ i mam juz przy okazji cene kastracji 230 zl juz z antybiotykiem po zabiegu. potrzebuje waszej pomocy w zbiorce majatku na te wyczyny :/ , poki co lece jutro po te srodki , dadza mi je teraz bez kasy moge zplacic pozniej, Heheh a Nikon to straszny delikatnis , dzisiaj niechcacy tracilam go drzwiami , ranyyyy jakie on larum podniosl :O , wyl tak jakby go ktos ze skory obdzieral , az sie przestraszylam ze cos powaznego mu zrobilam. Skubaniec lezal potem z taka zbolala mina ze az sie serce krajalo ;p Quote
Dora Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 oo to sie porobilo , ale przechodzilam cos podobnego i tez musialam cale zoo odrobaczyc :P Quote
NiJaSe Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 a to paskudztwa po ludziach tez lazi ? Quote
jolek68 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 raczej nie :) przydałaby się obruczaś do pomocy ale może jutro ją tu ściągnę bo już mnie obie rączki bolą...znowu mam wysyp i znalezionych i zaginionych ...:( Quote
NiJaSe Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 lece dzisiaj po te srodki na te cusie co sie w jelitach Nikona zagniezdzily , ranyyyyy znowu podawanie tabletek kotom mnie czeka :/ , bo psy to pikus .... Szuakmy kasyyyyy aaaalllllloooooooo Quote
NiJaSe Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 porozsylalam wczoraj troche watek , ale cos kiepski odzew a wogole z wrazenia mi sie te wloso cos tam snily :P , normalnie fobii dostalam Quote
Nikus Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 weż więcej tych środków w takim razie:evil_lol: Quote
Recommended Posts