Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jolek teraz to on ma krotka , dwa wory z niego zczesalam i wyglada teraz jak wyplosz , teraz to mu dopiero porzadny podszerstek zaczyna wyratsac , ladnie rosnie bo dostaje jako bonus do zarla olej z lososia norweskiego

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dotarła :) senkju !! juz Dorze przez tel.wczoraj zameldowalam Twoja 100 -ke :)
Chlopaczyna ma sie dooobrze , wczoraj sobie poszalal wieczorem w sensie zrobil sobie samotna wycieczke naokolo kanalku :D

Posted

[quote name='NiJaSe']dotarła :) senkju !! juz Dorze przez tel.wczoraj zameldowalam Twoja 100 -ke :)
Chlopaczyna ma sie dooobrze , wczoraj sobie poszalal wieczorem w sensie zrobil sobie samotna wycieczke naokolo kanalku :D[/QUOTE]

A to piorun jaki :mad: dba o to żebyś się nie nudziła :evil_lol:

Posted

ech bo ja sie wczoraj zamotalam 5 psow do ogarniecia i zamiast Niyi spuscilam Nikona ;p , juz mi sie w oczach te moje haszczaki mienily , wszystkie takie same a ja niedosc ze probuje ogarnac wszytskie to jeszcze z temp.ganiam ;p. Smrodziak jeden puscil sie jak blyskawica i tylem go widziala , ale po 15 minutach sam wrocil ,tyle ze ja juz mialam wizje ze wracam do domu siadam do kompa i pisze na dogo "Nikon zaginął. Warszawo pomocy;p;;"

Posted

[quote name='Nikus']To możecie podliczyć czy to już wystarczy tej kasy?Bo po mojemu to chyba już jest na całość..[/QUOTE]
Nikus w pierwszym poscie jest cala wyliczanka , staralam sie zeby byla przejrzysta :p

Posted

Co tam słychać u Nikona?
Rozumiem że teraz były inne priorytety z tytułu "uciekinierki"...
Dobrze że mała się odnalazła.
Nikon teź Jej poszukiwał w towarzystwie swoich dwóch pięknych koleżanek ???

Posted

Nikom tez szukal a i owszem , a pozatym weekenduje sie u rodzinki Marcina , zaczyna obrastac puchem i wreszcie nabierac troche bokow , chociaz i tak przy Niyi i Jadzce wyglada jak chuchro ;p;p
no wlasnie chiolera braklo mi czasu zeby sie do wetek udac i zabieg umowic :/
czy ktos moglby pozyczyc mi kilka godzin ze swojej doby ??

Posted

kosu32 napisał(a):
Bierz ile się da z mojego grafiku.
Ja do końca tygodnia jestem na zwolnieniu :)

ja to nawet chorować nie mam kiedy a zwolnienie całkiem by mi się przydało :)

Posted

jolek68 napisał(a):
ja to nawet chorować nie mam kiedy a zwolnienie całkiem by mi się przydało :)

A ja nie będę się "wyłuszczać" jak wyglądało moje zwolnienie.
Efekt = dwie znajdy od poniedziałku do czwartku, a co za tym idzie sporo roboty...
W jednym przypadku poszukiwania właściciela, w drugim zgarniecie zagłodzonego psa z ulicy a później zapewne cała procedura szukania domu.