NiJaSe Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 jolek teraz to on ma krotka , dwa wory z niego zczesalam i wyglada teraz jak wyplosz , teraz to mu dopiero porzadny podszerstek zaczyna wyratsac , ladnie rosnie bo dostaje jako bonus do zarla olej z lososia norweskiego Quote
jolek68 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 jeszcze go utuczysz i Ci zostanie :) a tak prywatnie to widziałam Twoją fotkę na jednym forum i miałaś śliczne białe ubranko w pracy :) jaki gabinet siostro :) Quote
NiJaSe Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 a hehehehe nie siostro tylko pani laborantko :):) Quote
jolek68 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 ładniutko Ci w tym kubraczku :) a jakie analizy czy coś tam robisz :) i czemu mi nie pisałaś że znasz Doginkę... Quote
NiJaSe Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 hehe sluzbowy mundurek :D , porfirie sledze w tych swoich analizach :) hehe no nie wiedzialam ,ze mam pisac ze znam ;p Quote
Dora Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Na koncie na NIkona jest na ta chwile 166 zł Quote
jolek68 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Dora']Na koncie na NIkona jest na ta chwile 166 zł[/QUOTE] chyba malutko :shake: bo więcej chyba potrzeba :roll: Quote
Agmarek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Nijasku mój osobisty sekretarz :evil_lol: miał przelać na Twe konto trochę grosza odemnie dla Nikona. Kaska dotarła? I jak się nasz chłopaczyna czuje? Quote
NiJaSe Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 dotarła :) senkju !! juz Dorze przez tel.wczoraj zameldowalam Twoja 100 -ke :) Chlopaczyna ma sie dooobrze , wczoraj sobie poszalal wieczorem w sensie zrobil sobie samotna wycieczke naokolo kanalku :D Quote
Nikus Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 To możecie podliczyć czy to już wystarczy tej kasy?Bo po mojemu to chyba już jest na całość.. Quote
Agmarek Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 [quote name='NiJaSe']dotarła :) senkju !! juz Dorze przez tel.wczoraj zameldowalam Twoja 100 -ke :) Chlopaczyna ma sie dooobrze , wczoraj sobie poszalal wieczorem w sensie zrobil sobie samotna wycieczke naokolo kanalku :D[/QUOTE] A to piorun jaki :mad: dba o to żebyś się nie nudziła :evil_lol: Quote
NiJaSe Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 ech bo ja sie wczoraj zamotalam 5 psow do ogarniecia i zamiast Niyi spuscilam Nikona ;p , juz mi sie w oczach te moje haszczaki mienily , wszystkie takie same a ja niedosc ze probuje ogarnac wszytskie to jeszcze z temp.ganiam ;p. Smrodziak jeden puscil sie jak blyskawica i tylem go widziala , ale po 15 minutach sam wrocil ,tyle ze ja juz mialam wizje ze wracam do domu siadam do kompa i pisze na dogo "Nikon zaginął. Warszawo pomocy;p;;" Quote
jolek68 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 to czyli niezłe miałaś jazdy :) stracha Ci skubaniec narobił :) Quote
NiJaSe Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 w sumie to bardziej bylam wku... niz przestraszona ;p Quote
jolek68 Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 no fakt :) pora raczej mało ciekawa do biegania za psem :) Quote
NiJaSe Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 [quote name='Nikus']To możecie podliczyć czy to już wystarczy tej kasy?Bo po mojemu to chyba już jest na całość..[/QUOTE] Nikus w pierwszym poscie jest cala wyliczanka , staralam sie zeby byla przejrzysta :p Quote
kosu32 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Co tam słychać u Nikona? Rozumiem że teraz były inne priorytety z tytułu "uciekinierki"... Dobrze że mała się odnalazła. Nikon teź Jej poszukiwał w towarzystwie swoich dwóch pięknych koleżanek ??? Quote
NiJaSe Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Nikom tez szukal a i owszem , a pozatym weekenduje sie u rodzinki Marcina , zaczyna obrastac puchem i wreszcie nabierac troche bokow , chociaz i tak przy Niyi i Jadzce wyglada jak chuchro ;p;p no wlasnie chiolera braklo mi czasu zeby sie do wetek udac i zabieg umowic :/ czy ktos moglby pozyczyc mi kilka godzin ze swojej doby ?? Quote
kosu32 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Bierz ile się da z mojego grafiku. Ja do końca tygodnia jestem na zwolnieniu :) Quote
NiJaSe Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 18.02.2010 (czwartek) o godzinie 11 - godzina zero - akcja jajko dobiegnie konca :D Quote
jolek68 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 kosu32 napisał(a):Bierz ile się da z mojego grafiku. Ja do końca tygodnia jestem na zwolnieniu :) ja to nawet chorować nie mam kiedy a zwolnienie całkiem by mi się przydało :) Quote
kosu32 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 NiJaSe napisał(a):18.02.2010 (czwartek) o godzinie 11 - godzina zero - akcja jajko dobiegnie konca :D Trzymamy kciuki :) Quote
kosu32 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 jolek68 napisał(a):ja to nawet chorować nie mam kiedy a zwolnienie całkiem by mi się przydało :) A ja nie będę się "wyłuszczać" jak wyglądało moje zwolnienie. Efekt = dwie znajdy od poniedziałku do czwartku, a co za tym idzie sporo roboty... W jednym przypadku poszukiwania właściciela, w drugim zgarniecie zagłodzonego psa z ulicy a później zapewne cała procedura szukania domu. Quote
jolek68 Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 to jednak zwolnienie miało i dodatkowe plusy bo znajdy mają chociaż gdzie zostać :) Quote
Recommended Posts