zadra Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Bardzo się cieszę z dobrych wiadomości!!! Quote
Murka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Kawa pojeeechaaała!!! :multi::multi::multi: Quote
agada Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Murka napisał(a):Kawa pojeeechaaała!!! :multi::multi::multi: Wspaniale!!!! Z gęsia skórka będę czekać na wieści, mam nadzieje, ze malutka i Państwo sie spiszą.... Quote
Isadora7 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 murka napisał(a):kawa pojeeechaaała!!! :multi::multi::multi: [font=arial black]hurrrrrrrrrrrrrraaaa!!!![/font] Quote
zadra Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Murka napisał(a):Kawa pojeeechaaała!!! :multi::multi::multi: Cudownie!!! mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze. Quote
Tola Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ja tez mam taką nadzieję. To jedna z trudniejszych adopcji zamojskich suczek. Ale mam nadzieję, ze to TEN DOM i TA RODZINA:lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Dostałam sms z domku iż Kawusia jest już na miejscu. Wszystko ok.:) Quote
zadra Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Dostałam sms z domku iż Kawusia jest już na miejscu. Wszystko ok.:) Super wiadomości. Quote
Murka Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Myślę, że będzie dobrze, Kawa trafiła naprawdę w dobre ręce. To cudowna sunia i w końcu ktoś to docenił. Państwo przywieźli zdjęcia swoich poprzednich psiaków, także Wiki - faktycznie podobna do Kawy! Widziałam też fotki ogrodu - jak z bajki :) Nawet sadzawka jest, będzie się miała gdzie Kawa w lecie kąpać (lubi :diabloti:). Imię zostaje, będzie Kawa - Kawusia :) Też dostałam info, że Państwo dotarli bez problemów do domu, zapoznanie Kawy z sunią rezydentką wypadło super. Państwo obiecali pozostać w kontakcie i przesyłać czasem jakieś fotki Kawci :) Państwo przekazali za adopcję Kawy 50 zł, wspomoże to kolejną sunię, która przyjedzie na miejsce Kawy. Quote
Joodith Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ależ wieści :) wymarzone, z niecierpliwością i radością czekamy na zdjęcia z nowego domku Quote
sonia71 Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 powodzenia Kawusiu -oby ten domek był już na zawsze twój :) Quote
Ra_dunia Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Dużo szczęścia i miłości Kawuniu! Wreszcie :D Quote
Jo37 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Bardzo się cieszę,że Kawa już w domu. Bardzo dziękuję Kasi i Mariuszowi za opiekę . Quote
Murka Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 :multi::multi::multi: [QUOTE]Witam serdecznie ! Pierwsze wiadomości z Kawusiowego domku są bardzo optymistyczne . Więc tak - Kawa jest bardzo grzeczna , cichutka , delikatna i wrażliwa , ale też potrafi bawić się wesoło , no i jest śliczna . . . Na razie faworyzuje nieco żonę , ale mnie też daje się przytulić , pogłaskać , czy poczochrać za uszkami , albo podrapać po brzuszku . Tak , jak pisałem wcześniej - bardzo dobrze przebiegło zapoznanie się naszej Kawusi z Nutką - przypadły sobie wyjatkowo do gustu , więcej - Nutka naśladuje wyraźnie Kawę , ustępuje jej we wszystkim - i to Kawusia jest tutaj stroną dominującą . Niesamowite , prawda ? Kawusia bardzo ładnie bawi się i hasa w śniegu - trzeba wręcz wołać do domu , bo została by jeszcze , ale wczoraj był taki duży mróz . . Nie zdecydowała się jeszcze na miejsce do spania i na razie często zmienia miejsce , ale niebawem na pewno się to zmieni . Lubi różne przysmaki i zjada je z taką delikatnością i finezją , jak prawdziwa dama . . . Bardzo , bardzo przypadła nam do gustu , jest taka kochana i subtelna - jestem przekonany , że Kawusia znalazła w końcu swój kochany , ciepły dom i będzie szczęśliwa . Pozostanę w kontakcie . Pozdrawiam Paweł W. Otwock .[/QUOTE] Quote
Ania+Milva i Ulver Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Dokładnie:) Czytając maile od Pana Pawła czuć miłość i ciepło jakie dają tym psiakom. Wspaniałe wiadomości! Quote
Jo37 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Kawa po prostu wiedziała,że czeka na ten dom. Quote
Reno2001 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Az się ciepło człowiekowi na sercu robi, gdy czyta takie wieści. Quote
dorota1 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Bardzo się cieszę.:loveu: Należało się suni po tym jak ją potraktował ten dom w Krakowie. Teraz już na pewno będzie szczęśliwa;) Quote
zadra Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='Murka']:multi::multi::multi:[/QUOTE] Lza w oku mi się zakręciła.Doczekała się po tak dlugim czasie wspaniałej rodziny nasza Kawusia. Quote
Tola Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Bardzo sie cieszę; cudowny dom:loveu: O takim marzyliśmy tutaj dla Kawy przez prawie rok. Quote
Isadora7 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Tola']Bardzo sie cieszę; cudowny dom:loveu: O takim marzyliśmy tutaj dla Kawy przez prawie rok.[/QUOTE] '\ Kawa wiedziała co jest warta i na co czeka :) Quote
Recommended Posts