Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Murka napisał(a):
Kawa pojeeechaaała!!! :multi::multi::multi:

Wspaniale!!!!
Z gęsia skórka będę czekać na wieści, mam nadzieje, ze malutka i Państwo sie spiszą....

Posted

Myślę, że będzie dobrze, Kawa trafiła naprawdę w dobre ręce. To cudowna sunia i w końcu ktoś to docenił.
Państwo przywieźli zdjęcia swoich poprzednich psiaków, także Wiki - faktycznie podobna do Kawy! Widziałam też fotki ogrodu - jak z bajki :) Nawet sadzawka jest, będzie się miała gdzie Kawa w lecie kąpać (lubi :diabloti:).
Imię zostaje, będzie Kawa - Kawusia :)

Też dostałam info, że Państwo dotarli bez problemów do domu, zapoznanie Kawy z sunią rezydentką wypadło super.
Państwo obiecali pozostać w kontakcie i przesyłać czasem jakieś fotki Kawci :)

Państwo przekazali za adopcję Kawy 50 zł, wspomoże to kolejną sunię, która przyjedzie na miejsce Kawy.

Posted

:multi::multi::multi:

[QUOTE]Witam serdecznie !
Pierwsze wiadomości z Kawusiowego domku są bardzo optymistyczne .
Więc tak - Kawa jest bardzo grzeczna , cichutka , delikatna i wrażliwa , ale też potrafi bawić się wesoło , no i jest śliczna . . .
Na razie faworyzuje nieco żonę , ale mnie też daje się przytulić , pogłaskać , czy poczochrać za uszkami , albo podrapać po brzuszku .
Tak , jak pisałem wcześniej - bardzo dobrze przebiegło zapoznanie się naszej Kawusi z Nutką - przypadły sobie wyjatkowo do gustu , więcej - Nutka naśladuje wyraźnie Kawę , ustępuje jej we wszystkim - i to Kawusia jest tutaj stroną dominującą .
Niesamowite , prawda ?
Kawusia bardzo ładnie bawi się i hasa w śniegu - trzeba wręcz wołać do domu , bo została by jeszcze , ale wczoraj był taki duży mróz . .
Nie zdecydowała się jeszcze na miejsce do spania i na razie często zmienia miejsce , ale niebawem na pewno się to zmieni .
Lubi różne przysmaki i zjada je z taką delikatnością i finezją , jak prawdziwa dama . . .
Bardzo , bardzo przypadła nam do gustu , jest taka kochana i subtelna - jestem przekonany , że Kawusia znalazła w końcu swój kochany , ciepły dom i będzie szczęśliwa .
Pozostanę w kontakcie .
Pozdrawiam
Paweł W.
Otwock .[/QUOTE]