Jump to content
Dogomania

Borys - poharatany pysk nie jest już sam. Ma swojego "ludzia" - Beatę

Recommended Posts

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asinek5']czesc tu Asia ....Borys juz u mnie , wykapany i nakarmiony
reszta relacji potem :)
Witaj Asiu :lol: miło było Cię poznać osobiście. Szkoda tylko że tak krótko bo Kosu nas popędzała :mad:
Miałam również okazję poznać Boryska :multi: rzeczywiście jest uroczym brzydalem :lol: próbował też wczoraj zapoznać się z moim zwierzyńcem, ale Kosu nie pozwoliła. No nic...może jeszcze będzie okazja :p
Jak Twoje czworonożne towarzystwo przyjęło nowego członka rodziny?

Posted

Awit napisał(a):
Dajcie Kosu się oporządzić, nie wiecie jak jest gdy człowiek wraca po dniu?
Przypomne delikatnie Ci Kosu, że ja też nie mam konta....

Chyba się wścieknę...
Ale i tak Was kocham :)

Posted

Maile rozesłane do wszystkich, którzy zaoferowali wsparcie finansowe dla Borysa :)

Ja lecę do wanny a później chyba odpłynę...
Jutro w ciągu dnia wkleję na wątek zdjęcia Borysa.

Posted

Awit napisał(a):
Wpłaciłam.....

Awit

Dziękuję bardzo :)

Właśnie dotarłam do domu po dniu pracy ...
Jeszcze tylko mała kąpiel, naszykowanie się na jutro do pracy i siadam do kompa na spokojnie...

Posted

11 kwietnia 2010 - akcja "Borys".

Do schroniska dotarłyśmy po godzinie 10.00. w składzie: Asia, NiJaSe i ja. Pierwsze kroki skierowałysmy do boksu w którym pomieszkiwał Borys wraz ze swymi współlokatorami. Ten cwaniak już chyba wiedział co sie kręci bo od razu zaczął przymilać się do Asi-dziewczyny do której trafił na DT.

Posted

Posiedziałyśmy kilka minut w boksie. Pozostałe psiaki otrzymały od nas trochę przysmaków do podgryzania i rzecz jasna mizianko, głaskanko, gadanko itd. Poprosiłam jedną z pracownic schroniska o pomoc w założeniu Borysowi obroży i transporcie brzydala poza bramy schroniskowego ogrodzenia. Borys otrzymał niebieską obrożę i utrzymaną w tym samym kolorze smycz z domieszką czerni.