Jump to content
Dogomania

Borys - poharatany pysk nie jest już sam. Ma swojego "ludzia" - Beatę

Recommended Posts

Posted

Witam!
W ubiegłą niedzielę miałam zaszczyt i przyjemność poznać Borysia osobiście:) Odwiedziłam go w domu, byliśmy na spacerze po okolicy oraz na dalszej wycieczce do Halinowa.
Borysio jest cudownym stworzeniem, otwartym kontaktowym, bardzo przywiązanym do Beaty. Nie ma problemu z innymi psami, nie boi się ich absolutnie. Niemniej, ilość i energia psiaków w hotelu Kadif lekko go zaskoczyła, trzymał się z boku w dystyngowany sposób, gdyż Borysio jest dżentelmenem w każdym calu:loveu:
Jeśli życzycie sobie uznać moją wizytę za po adopcyjną, to służę raportem i zdjęciami;-)
Dom Boryska i jego opiekunka są na 5 z + - miło było patrzeć na nich razem.
Spędziliśmy razem całe przedpołudnie i nie mam najmniejszych wątpliwości - to najlepszy pod słońcem dom dla Rysia-Borysia.
Na ten watek trafiłam dzięki DIF, wcześniej go nie znałam, choc wiedziałam, ze Borysek jest dogomaniacki.

Słodka Paróweczka w Halinowie.

Z Beatą i Witusiem

Z Fantą

W tym czasie po obejściu ganiały jeszcze: Pinia, Norka, Ronia i kot Songo.
Borys poznał wszystkich i choć był zdystansowany, to się nie bał, ale nie zacieśniał znajomości. Na koniec sam wskoczył do samochodu:crazyeye: - chyba chciał już wracać, hehe

Więcej zdjęć tu

i tu

• Replies 856
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak miło zobaczyc Borysa :)
Już wkrótce minie rok jak trafił do Beaty:)

"Borys poznał wszystkich i choć był zdystansowany, to się nie bał, ale nie zacieśniał znajomości. Na koniec sam wskoczył do samochodu - chyba chciał już wracać, hehe"

Wcale się nie dziwię że chciał wracac:) Myślę że chcąc nie chcąc taka ilośc biegających psiaków przypomniała mu schroniskowe czasy...

P.S.
Pomóżcie proszę przy adopcji postrzelonej suczki z okolic Lublina

http://www.dogomania.pl/threads/205606-Lublin-i-okolice-!!!-Pom%C3%B3%C5%BCcie-przy-adopcji-postrzelonej-suczki-!!!?p=16651932#post16651932