Tola^^ Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Jaka Zosia już duża :) A Dejzi jak wyładniała :D Quote
Tola^^ Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Dziś Pan Jacek do mnie napisał: "Witam Panią Szanowna Pani,oglądałem zdjęcia Zosi i jestem ciagle nią bardzo zainteresowany.Poczekamy jak będzie się rozwijała ale na moje oko bedzie jamniczkiem istna "lalunia".Proszę podziękować Pani kolezankom za tak wspaniała opieke i poświęcenie ,wogóle to pełen szacunek za wszystko i najwyższe słowa uznania tylko wielka szkoda ,że tak niewiele jest takich osób jak Pani i koleżanki.Przepraszam,że tak późno ale jutro przelewam pieniażki na wskazane przez Panią konto.Na chwile obecną mogę przesłać 50 zł.,podkoniec miesiąca przeleje kolejne pieniążki.Wiem ,że potrzeby sa zapewne dużo większe ale nie należę do majętnych ludzi i mogę przelewać kwoty 50,100 złotych.Przy okazji rozliczeń podatkowych mogę również przekazać 1% podatku, proszę podać jakieś dane to ta sprawa będzie dopilnowana przy rozliczeniu.Proszę pamiętac o mnie przy wyborze domku dla Zosi.Pozdrawiam serdecznie!" Więc co tu więcej dodawać widać że Pan Jacek jest bardzo zainteresowany Zosią :) Quote
ana666 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 no super sie zapowiada, badz z domkiem w kontakcie, jeszcze z 5-6 tyg do adopcji, nie mozna tracić takich szans na domek. a gdzie mieszka ten pan Jacek? Quote
kaskadaffik Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dziwczyny trzeba będzie szukac chyba więcej takich Panów Jacków, katastrofa.... http://www.dogomania.pl/threads/177101-Jamniczka-na-lanuchu-i-4-szczeniaki-ratujmy-je-pseudohodowla Quote
Tola^^ Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Pan Jacek mieszka w Trzebinie (Małopolska) Quote
jacek.b2629 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witam!Nazywam sie Jacek Bąk mieszkam w Trzebini (Małopolska) pomiedzy Krakowem a Katowicami.Chciałem Panią bardzo podziekować za miłe słowa o mnie i Zuzi.Postanowiłem się zalogować aby było Nam łatwiej przy ewentualnej przyszłej adopcji Zosi.Bardzo chetnie odpowiem na wszystkie pytania i wątpliwości jeżeli takowe będą.Pieniądze z przelewu powinny dzisiaj juz być dostepne,kolejny najdalej pod koniec miesiąca.Pani "Tolu" czy dostała pani mojego smsa na wskazany przez Panią numer?Pozdrawiam serdecznie! Quote
ana666 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witamy na dogo Panie Jacku :) Do adopcji jeszcze kilka tygodni, ostateczne zdanie bedzie nalezeć do dziewczyn u których są sunie, szkoda ze nie mieszka Pan bliżej żeby sie spotkać, poznać z Zosia i porozmawiać. Quote
ania z poznania Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witamy :)! Szkoda, ale myślę, że nie będzie to przeszkodą ;). Zosia rośnie jak na drożdżach, pije mleczko jak smok, w sobotę dostanie nową porcję. A tak swoją drogą- jak Agata z Izą trafiły z imieniem- pan Jacek ma Zuzię, to teraz będzie mieć Zuzię i Zosię, to musi być przeznaczenie :razz: Quote
ms_arwi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Jakby co wyekspediuje brata z mala do Malopolski :diabloti: Quote
jacek.b2629 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Szanowne Panie,szczeniaczek dostał imie Zosia niech będzie Zosia,przecież to nie o imie tak naprawde chodzi.Rzeczywiście problemem ze względu na odległoś jaka Nas dzieli może być ewentualny transport Zosi ze względu na dość duże koszty za paliwo.Ostatecznością jest prywatny samochód ale najlepiej jak znajdziemy znajomych którzy taką trase w strone Krakowa pokonują służbowym samochodem ,wtedy coś tam za grzeczność przekazać kierowcy a pieniądze spożytkować na inne potrzebujące jamniczki,których ostatnio jest coraz więcej.Jezeli istnieje taka mozliwość to bardzo proszę o zdjęcia mamusi z Zosią na [email protected] .Dziekuje i pozdrawiam! Quote
ania z poznania Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ms_arwi napisał(a):Jakby co wyekspediuje brata z mala do Malopolski :diabloti: Ja też chętnie się przejadę do Krakowa :diabloti:! Quote
ms_arwi Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No i problem transportu przestal byc problemem ;) Quote
Tola^^ Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Tak dostałam sms'a lecz nie miałam dostępu do internetu jak przyjechałam do domu wieczorem to zapomniała już patrze na te allegro.. Quote
naturino Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Witam Panie Jacku.Mam na imię Agata i to właśnie ja z koleżanką Izą opiekujemy się Zosią i jej mamą.Wklejam link ze zdjęciami psinek (jest tam 9 zdjęć).W wolnej chwili wkleję kolejne.Pozdrawiam.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...fe621585d.html Quote
jacek.b2629 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Pani Agato bardzo dziekuje za zdjęcia.Mamusia z Zosia są rzeczywiście jak dwie lalunie nieporównywalne z pierwszym zdjeciem jakie wkleiła Pani "Tola".Pozdrawiam! Quote
jacek.b2629 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ale bardzo cicho się zrobiło ,ciekaw jestem jak się miewa Zosia i jej mamusia.Pozdrawiam! Quote
jacek.b2629 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Ale bardzo cicho się zrobiło ,ciekaw jestem jak się miewa Zosia i jej mamusia.Pozdrawiam! Quote
ania z poznania Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 U Agaty i Izy mogą się czuć tylko wspaniale, innej możliwości nie ma :)! Quote
izabelka_70 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 widziałam dzisiaj Zośkę i Daisy. są super! Zośka rośnie jak na drożdzach... Quote
ania z poznania Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Ja dopiero za półtora tygodnia zobaczę :placz: !!!!! Quote
naturino Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Witajcie.No własnie tak cicho sie zrobiło.bardzo przepraszam,ale mam za mało czasu.Czasem znajde chwilke,zeby wejsc na wątek ale żeby juz cos napisac to na prawde przy takiej ilosci psów trudno znalezc czas.Dziewczynki czuja sie swietnie.Szkoda tylko ze matka wysługuje sie nami,no ale cóż od tego w koncu jestesmy:-)Zoska jest cudowna,potrzebuje duzo ciepła,jak sie przytuli to nie ma mowy zeby ja odczepic.Jak wejdziecie w poprzedni link ze zdjeciami to znajdziecie tam jeszcze dwie nowe fotki.Przepraszam,ze tak malo,ale nie mam czasu ich pomniejszyc zeby wkleic.Obiecuje!!!W sobote beda nowe.Pozdrawiam. Quote
naturino Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://www.fotosik.pl/uniAddFlashAfter.php?uploadCount=1&uploadedPhotoId=eac1e8a974b04c3a Quote
kaskadaffik Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 O mamuśko jaki sliczny gremlinek, zdjęcie roku chyba :) Quote
Laura1108 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Potrzebny transport !! Mega pilne . WYBACZCIE !!! Cioteczki i wujkowie muszę tu naśmiecić ale psiak z urwanym ogonkiem pilnie szuka transportu na trasie Milicz ( k. Ostrowa Wlkp ) - > Warszawa . Transport cały lub łączony , może być za zwrotem kosztów . Najważniejsze by znaleźć kogoś do tego transportu . http://www.dogomania.pl/threads/177756-POMOCY-MA-ody-biszkoptowy-labek-z-oderwanym-ogonem-Nie-moA-e-u-mnie-zostaAE Quote
ania z poznania Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Laura1108 wysłałam Ci na pw namiary do dwóch dziewczyn, na pewno któraś z nich pomoże. http://images40.fotosik.pl/244/eac1e8a974b04c3amed.jpg Zośka jest boska, jaka gruba i błyszcząca :loveu:! Quote
Recommended Posts