Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie,ocknijcie się!!!!!!!!!!!Czego nie rozumiecie??????????????Dziewczynki są u mnie na tymczasie a Wy znowu tymczasu im szukacie?Kiedy dom stały?????????????Chcecie je przerzucać z domu do domu?????????????W nieskończoność????????One nie szukają tymczasu!!!!!!!!!!Tymczas już mają u mnie,termin się kończy ale to nie znaczy,że następny tymczas można im szukać,to nie są przedmioty.To żywe istoty i chcą mieć swój dom stały!!!!!!!!!!!DS trzeba im szukać!!!!!!!!!!!!

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Naturino cały czas szukamy DS! :)
Lecz gdy się nie znajdzie DS a ty nie będziesz mogła mieć już dużej naszych jamniczych dziewczyn to co z powrotem pójdą do schronu?
Wiec cały czas szukamy im DS a jak nie będziesz mogła jej mieć dłużej to pójdą do innego tymczasu lepsze to niż schronisko a jak sie znajdzie DS to będzie sprawdzenie domku i jak sie sprawdzi to będą mieć domek! :)

Posted

Ale Ana666,nie rozumie.Nie wiem czego ale czegoś nie rozumie.Tak szukają DS i tylko stałego i trzeba zrobić wszystko,żeby znalazły dom stały.Tak ja już nie daję rady,mam 10 psów ale na wątku szuka się teraz DT po co?Po co marnować czas?Szukajmy im stałego.

Posted

nie rozumiem, bo dzwoniłas i mowiłas ze mam ja zabrac, a wiadomo ze ds przez jeden dzien sie nie znajdzie...
mowiłas ze oddasz do schronu wiec sadziłąm ze lepiej szukac innego dt niz oddawac do schronu.

Posted

Na wątku zrobiła się cisza.Nikt nic nie pisał,nikt nie szukał domu.Wątek został założony,dwa tygodnie się pisało,zresztą tylko o Zosi i o tym,że już ma dom u Pana Jacka,czyli w sumie o niczym się nie pisało.Domu nie ma ani Zosia ani Daisy.Ale po co się przejmować w końcu są u Agaty i Izy.Prawda?My dałyśmy DT,nie mamy zamiaru szukać stałego,nie mamy na to czasu a Ty zapomniałaś o nas na dłuższy czas.Tak zadzwoniłam,powiedziałam tak,żebyście zaczęli w końcu szukać domów.A Wy znowu szukacie tymczasu.Jakaś masakra!W głowie się nie mieści.

Posted

Naturino, myslę, że powinnaś troszkę przystopować..... Jeżeli to miałb być żart z tym oddaniem psiaków do schronu, to chyba nie na miejscu.....

Posted

naturino napisał(a):
Na wątku zrobiła się cisza.Nikt nic nie pisał,nikt nie szukał domu.Wątek został założony,dwa tygodnie się pisało,zresztą tylko o Zosi i o tym,że już ma dom u Pana Jacka,czyli w sumie o niczym się nie pisało.Domu nie ma ani Zosia ani Daisy.Ale po co się przejmować w końcu są u Agaty i Izy.Prawda?My dałyśmy DT,nie mamy zamiaru szukać stałego,nie mamy na to czasu a Ty zapomniałaś o nas na dłuższy czas.

przykro mi bardzo, czemu piszesz ze ja zapomniałam o Was, była taka umowa ze ja szukam DS? Tola zalozyla watek, napisała do mnie pw z prosba o pomoc, sama miałam wtedy psa na dt i dlatego zaczełam rozsyłac watek zeby pomóc toli, potem wyciagłam ze schronuu bo tola nie mogła a teraz wychodzi na to ze to "moje" psy.
Tez mam tymczasy i oprócz tych fundacyjnych nigdy nikt nie pomógł mi szukac DS, tez kazdy ma gdzies.
ja nie pisałam na watku bo tez nie mam czasu, uwazałam ze skoro tola zakłada watek ona sie nim zajmuje.sadziłam ze z Panem Jackiem macie kontakt a dejzi widziałam ze Izabelka bedzie ogłaszac jeszcze danka1234 chyba tez pisała cos o ogłoszeniach.
moge pomoc w ogłoszeniach ale DS nie wyczaruje.

Posted

Owszem obiecywałam że pomoge w ogłoszeniach.
Widze ze ogłoszeń jest juz zrobionych duzo,przejrze i zobacze czy moge dodać jakies których nie ma a na których ja ogłaszam.W inny sposób niestety pomóc nie moge bo jak wiecie tez mam jamnika na tymczasie i sporo zwiazanych z nim obowiazków i tez mu domku szukam,tyle ze on nie jest taki młody i piekny jak te 2 slicznotki wiec tymbardziej cięzko takowy znależć.

Czy ten link z 1 strony powiniem sie otwierac do fotek?
[SIZE=2]http://naturino.fotosik.pl/zdjecia/1.html
Gdzie mozna znalezc aktualny tekst do ogłoszeń?