Talcott Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jeju cudnie że i transport i DT się znalazł! Quote
ania z poznania Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 I Tola i Ana666 znają jak się okazało przyszły dt! Jeżeli wszystko dobrze pójdzie to sunia z maleństwem wejdą w Nowy Rok w dt! Quote
Talcott Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Jeju !!!! Cudowne Ciotki!!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
ana666 Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 dobrze że dt znany-sadze że przez to kiero zgodzi sie wydać psiaki :) Quote
Tola^^ Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 A to jeszcze mamusia szczeniaczka: Quote
ania z poznania Posted December 30, 2009 Posted December 30, 2009 Śliczna.... Wygląda na miłą sunieczkę. A czy coś wiadomo jak się znalazła w schronie? Quote
Tola^^ Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 Właśnie nie wiem jak się znalazła bo byłam akurat na spacerze z psami... Albo straż miejska ją gdzieś znalazła albo ktoś ją oddał. Jak ją widziałam to była w koszyku z poduszką i szczeniaczkiem zabraliśmy koce i daliśmy ją do budy... Jest to bardzo miła i przeurocza sunia :) Quote
ana666 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 jamniesie zabralam już ze schronu u mnie razem z dzieckiem czekają na anie z poznania która je zawiezie do DT ;) sunia jest grzeczna, w samochodzi siedziala przytulona do mnie cały czas, maluszka miałam w kurtce zeby było mu cieplo. Nie wiem czy sunia nie ma przeziębionego pecherza-sika cały czas, nie zdazyła na dwór, ja poszlam po szmatke powiedziałam że nic sie nie stało, a jak wróciłam była przerażona, wręcz sie częsła sadze ze była bita za sikanie w domu,ale z tego co widze ona nie kontroluje tego, zrobiła koo- sama słoma ;( Quote
ana666 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 ania z poznania napisał(a):Śliczna.... Wygląda na miłą sunieczkę. A czy coś wiadomo jak się znalazła w schronie? podobno na ulicy ktoś ją znalazł... :/ Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ciotko Cudowna Jesteś !!!!! Dzięki Ci Buziaki!!!!!!!!! Quote
ania z poznania Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Za chwilę wyjeżdżamy po sunie,jak była na ulicy to zmarzła przeraźliwie, na pewno ma zapalenie pęcherza! Biorę kocyk do samochodu, będę je trzymać razem. Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Ciotko! Wspaniała ! a czy mogłabyś zabrać ją do lekarza? Jakby co to finansowo chętnie Ci pomogę! Daj mi jakby co swój nr tel na PW to pogadamy! Quote
ana666 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 jak chcecie do weta to możecie do tego schroniskowego, bo sunia jeszcze oficjalnie jest schroniskowa bo jeszcze jest na kwarantannie, albo moge zadzwonić do TOZ i byśmy pojechali do ich weta, jak chcecie dziewczyny :) Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jedź może tam gdzie lepszy! dawaj an Pw swój tel!!!!!!! Quote
kaskadaffik Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Super akcja dziewczyny, cieszę się że sunia i maleństwo już są bezpieczne i jadą do cieplutkiego dt :) :) :) Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 :diabloti:Ciotki są jak Batmany co nie?:evil_lol: Quote
ana666 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 a tu fotki jeszcze jak u mnie były :). Quote
ivette3 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 :tree1::mdrmed: Wielkie gratulacje,podziękowania dla wszystkich,którzy przyczynili się do tak szybkiego i szczęśliwego poprawienia losu mamuni z dzidziusiem....W Nowym Roku 2010 Wam Wszystkim wszelkiej pomyślności :loveu: Quote
ana666 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 dziewczyny z DT dzwonily do mnie mowią ze sunia jest super, jest bardzo grzeczna, siedzi na kolanach cały czas i sie przytula, maluszek jest w sypialni a ona do niego zagląda :) jak u mnie była to piszczała kiedy chciała wyjśc na dwór, potem wiedziała gdzie drzwi to stala pod nimi i piszczała wiec jest nauczona czystości w domu. Ania z poznania kupiła karmę dla suni zadeklarowała opłacać wizyty u weta ale sadze ze powinnyśmy Anie odciazyć troche i tak dużo dla suń zrobila, poprosiłam o pomoc i po minucue był DT. moze ktos da pare złotych dla suni z dzieciaczka do ich skarpety??? Aniu jak mam sie odwdzięczyć??? Quote
Talcott Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 No to już pisałam ze ja chętnie jakby co Quote
ania z poznania Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Sunia jest absolutnie fantastyczna, całą drogę siedziała u mnie na kolanach, dzidzia też. Ja wiem że to pytanie retoryczne ale i tak muszę je zadać: :angryy: JAK KTOŚ MÓGŁ WYRZUCIĆ SUNIĘ, Z MALEŃSTWEM :angryy:???????? Kupiłam jej karmę dla suczek karmiących Royala, jutro Agacie zawiozę. Quote
Recommended Posts