Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie nie wiem jak się znalazła bo byłam akurat na spacerze z psami...
Albo straż miejska ją gdzieś znalazła albo ktoś ją oddał.
Jak ją widziałam to była w koszyku z poduszką i szczeniaczkiem zabraliśmy koce i daliśmy ją do budy...
Jest to bardzo miła i przeurocza sunia :)

Posted

jamniesie zabralam już ze schronu u mnie razem z dzieckiem czekają na anie z poznania która je zawiezie do DT ;)
sunia jest grzeczna, w samochodzi siedziala przytulona do mnie cały czas, maluszka miałam w kurtce zeby było mu cieplo.
Nie wiem czy sunia nie ma przeziębionego pecherza-sika cały czas, nie zdazyła na dwór, ja poszlam po szmatke powiedziałam że nic sie nie stało, a jak wróciłam była przerażona, wręcz sie częsła sadze ze była bita za sikanie w domu,ale z tego co widze ona nie kontroluje tego, zrobiła koo- sama słoma ;(

Posted

jak chcecie do weta to możecie do tego schroniskowego, bo sunia jeszcze oficjalnie jest schroniskowa bo jeszcze jest na kwarantannie, albo moge zadzwonić do TOZ i byśmy pojechali do ich weta, jak chcecie dziewczyny :)

Posted

:tree1::mdrmed: Wielkie gratulacje,podziękowania dla wszystkich,którzy przyczynili się do tak szybkiego i szczęśliwego poprawienia losu mamuni z dzidziusiem....W Nowym Roku 2010 Wam Wszystkim wszelkiej pomyślności :loveu:

Posted

dziewczyny z DT dzwonily do mnie mowią ze sunia jest super, jest bardzo grzeczna, siedzi na kolanach cały czas i sie przytula, maluszek jest w sypialni a ona do niego zagląda :)
jak u mnie była to piszczała kiedy chciała wyjśc na dwór, potem wiedziała gdzie drzwi to stala pod nimi i piszczała wiec jest nauczona czystości w domu.
Ania z poznania kupiła karmę dla suni zadeklarowała opłacać wizyty u weta ale sadze ze powinnyśmy Anie odciazyć troche i tak dużo dla suń zrobila, poprosiłam o pomoc i po minucue był DT. moze ktos da pare złotych dla suni z dzieciaczka do ich skarpety???
Aniu jak mam sie odwdzięczyć???

Posted

Sunia jest absolutnie fantastyczna, całą drogę siedziała u mnie na kolanach, dzidzia też. Ja wiem że to pytanie retoryczne ale i tak muszę je zadać: :angryy: JAK KTOŚ MÓGŁ WYRZUCIĆ SUNIĘ, Z MALEŃSTWEM :angryy:????????

Kupiłam jej karmę dla suczek karmiących Royala, jutro Agacie zawiozę.