ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 a dziewczyny jakoś ja nazwały? bo w schornie miała jakoś Keli czy Keti... ja tez tak na te sutki patrzyłam już u mnie jak była, dobrze ze jeden maluch to da rade może wykarmić ewentualnie troche też go dokarmiać, no własnie a maluszek to on czy ona??? Quote
ania z poznania Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jutro będę u dziewczyn to zapytam jak ją nazwały. Dzidzia to ona :)! Quote
supergoga Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Moja sunia jak była pierwszy raz szczenna - znaczy moja poprzednia sunia - też nie miała wuelkich cycusiów. Jeśli mały jest grubiutki, spi, nie piszczy - co by wskazywało że głodny - to myślę, że nie ma co panikować. Ale czy ona niebawem już dokarmiana nie będzie?2 tygodnie ma czy więcej. Tak na oko - nie wiem ile. Obserwujcie malca, zreszta co my się wymadrzamy - wet ją zobaczy to orzeknie! Quote
ania z poznania Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dzięki, Supergogo :)! Mała musi być malutka, nie znam się na tak małych szczeniaczkach, ale jeszcze ma oczka całkowicie zamknięte. Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 nie wiadomo ile maluszek ma, psy otwierają oczy między 10 a 21 dniem a ten maluszek ma zamkniete, przewodów słuchowych też nie ma udrożnionych ja bym mu dała koło tyg.porównując z innymi psiaczkami które widziałam. to jeszcze z dwa tyg matka musi go karmic, najlepiej jak wet coś powie. Maluszek jest w takim DT że sie nie musze martwić, dziewczyny beda widzieć jakby coś sie działo, ja widziałam u suni ze ta pierwsza i ostatni para sutkow sa takie jakby mleka wcale nie było i pomyslałam ze to temu iz jest tylko jeden maluszek:oops: Nie znam sie, nigdy nie miałam suni z malymi w domu, tylko pare razy takie maluchy które butelką karmilam. Quote
danka1234 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ana666 napisał(a):a może ktoś by zrobił banerek jamnisi i maluszkowi? ja moge zrobic ale przydałaby sie jakas wspołna fotka -mamusi i dzidziusia. aniu masz mozliwosc cos takiego pstryknąć? Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 nie bo psiaki są w Poznaniu a ja nie mieszkam w Poznaniu. ale Ania chyba jutro idzie je odwiedzć-da sie zrobić fotke fajną Aniu??? Quote
ania z poznania Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Tak, jutro zabiorę aparat i zrobię im zdjęcia. Quote
ana666 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ania z poznania napisał(a):Tak, jutro zabiorę aparat i zrobię im zdjęcia. to super! :) Quote
danka1234 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 ania z poznania napisał(a):Tak, jutro zabiorę aparat i zrobię im zdjęcia. zrób duzo i fajnych do ogłoszen,jesli dasz rade oczywiscie. Quote
Tola^^ Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 To zróbcie jej tam kilka fotek ;] Długo nie było już mnie na dogo to dlatego nie zmieniałam tytułu wątku lecz już zmieniony! Ma ktoś jakieś propozycje do tego tytułu to proszę wkleić bo ja ostatnio głowy do myślenie nie mam ... Quote
Talcott Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Może - ........ " wkrótce będą szukać ciepłych domów"????? Quote
Tola^^ Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 TALCOTT dobry pomysł już wklejam do tytułu :) A właśnie jak sunia się wabi? Quote
Tola^^ Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 TALCOTT dobry pomysł już wklejam do tytułu :) A właśnie jak sunia się wabi? Quote
Talcott Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Kocham Jamnisiowe dziewczyny a Ona jest Cudna! Quote
Tola^^ Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Talcott napisał(a):Kocham Jamnisiowe dziewczyny a Ona jest Cudna! Dla mnie też jamnisie to cudowne psiaki właśnie ich zimą jest mi najbardziej szkoda ;( Sama ma jedną sunie jamniczka już w maju tego roku będzie ze mną 11lat a i tak zachowuje się jak szczeniaczek ;p Niech i tym panienką się cudowne domki znajdzie żeby były tam szczęśliwe i nigdy by im się to co teraz nie przytrafiło!!! Quote
Talcott Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Ja swoją straciłam - Maję rudą z awatarku. była ze mną 8 lat a adoptowałam ją jak miała 10:placz: Quote
Tola^^ Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Współczuję :( Ale na pewno dałaś jej dużo miłości i jest za to ci wdzięczna!! Śliczna była!! [*] Quote
Talcott Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wyjątkowo piękna i ciągle przylepiona do mnie. Umarła we śnie - tak właśnie przytulona:placz: Quote
Tola^^ Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 A jak się wabiła ta śliczna panienka?? [*] Umarła blisko swej pani, wiedziała że ktoś ją kocha i że już nigdy by jej nie zostawiła!! Quote
Talcott Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Nazywała się Maja:placz: I strasznie mi Jej brak - do tej pory ciągle odruchowo Jej szukam:placz: Quote
ana666 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 moja jamusia tez nie zyje ;( 8 grudnia 2009 odeszla za TM :( ale przez to daliśmy dom jej siostrze: Quote
Recommended Posts