Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a dziewczyny jakoś ja nazwały? bo w schornie miała jakoś Keli czy Keti...
ja tez tak na te sutki patrzyłam już u mnie jak była, dobrze ze jeden maluch to da rade może wykarmić ewentualnie troche też go dokarmiać, no własnie a maluszek to on czy ona???

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja sunia jak była pierwszy raz szczenna - znaczy moja poprzednia sunia - też nie miała wuelkich cycusiów. Jeśli mały jest grubiutki, spi, nie piszczy - co by wskazywało że głodny - to myślę, że nie ma co panikować.
Ale czy ona niebawem już dokarmiana nie będzie?2 tygodnie ma czy więcej. Tak na oko - nie wiem ile.

Obserwujcie malca, zreszta co my się wymadrzamy - wet ją zobaczy to orzeknie!

Posted

nie wiadomo ile maluszek ma, psy otwierają oczy między 10 a 21 dniem a ten maluszek ma zamkniete, przewodów słuchowych też nie ma udrożnionych ja bym mu dała koło tyg.porównując z innymi psiaczkami które widziałam.
to jeszcze z dwa tyg matka musi go karmic, najlepiej jak wet coś powie.
Maluszek jest w takim DT że sie nie musze martwić, dziewczyny beda widzieć jakby coś sie działo,
ja widziałam u suni ze ta pierwsza i ostatni para sutkow sa takie jakby mleka wcale nie było i pomyslałam ze to temu iz jest tylko jeden maluszek:oops:
Nie znam sie, nigdy nie miałam suni z malymi w domu, tylko pare razy takie maluchy które butelką karmilam.

Posted

ana666 napisał(a):
a może ktoś by zrobił banerek jamnisi i maluszkowi?

ja moge zrobic ale przydałaby sie jakas wspołna fotka -mamusi i dzidziusia.
aniu masz mozliwosc cos takiego pstryknąć?

Posted

To zróbcie jej tam kilka fotek ;]
Długo nie było już mnie na dogo to dlatego nie zmieniałam tytułu wątku lecz już zmieniony!
Ma ktoś jakieś propozycje do tego tytułu to proszę wkleić bo ja ostatnio głowy do myślenie nie mam ...

Posted

Talcott napisał(a):
Kocham Jamnisiowe dziewczyny a Ona jest Cudna!

Dla mnie też jamnisie to cudowne psiaki właśnie ich zimą jest mi najbardziej szkoda ;(
Sama ma jedną sunie jamniczka już w maju tego roku będzie ze mną 11lat a i tak zachowuje się jak szczeniaczek ;p
Niech i tym panienką się cudowne domki znajdzie żeby były tam szczęśliwe i nigdy by im się to co teraz nie przytrafiło!!!