ana666 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Laura1108 ja tez chce ci wysłać ale masz skrzynke pełną ;) http://images40.fotosik.pl/244/eac1e8a974b04c3amed.jpg to zdjecie to na jakiś konkurs trzeba wysłać, I miejsce będzie :) Quote
ana666 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Laura1108 ja tez chce ci wysłać ale masz skrzynke pełną ;) http://images40.fotosik.pl/244/eac1e8a974b04c3amed.jpg to zdjecie to na jakiś konkurs trzeba wysłać, I miejsce będzie :) Quote
jacek.b2629 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Szanowne Panie,rzeczywiście zdjęcie Zosi to górna półka i szkoda aby się zmarnowało.Wogóle Zosia wygląda jak pączuś i widać ,że zastępcze mleczko jej bardzo służy(brzuszek jakby piłeczke zjadła).Bardzo proszę mnie źle nie zrozumieć ,tylko zastanawiam sie ile w Zosi będzie jamniczka.Co szanowne Panie sądzą na temat Zosi? Pozdrawiam bardzo serdecznie! Quote
ana666 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ja sie nie znam, dla mnie wszystkie szczeniaki sa takie same, zawsze jest niewiadomą co wyrośnie z takiego paczusia kiedy nie zna sie obu rodziców ;) Quote
ana666 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 kilka osób pisało ze wpłaca pieniądze, jak cos doszło na konto dziewczyn trzeba zrobić rozliczenie.... bo karme dla Daisy i mleko dla Zosi kupila ania z poznania. a i jak sunie znaja domy to trzeba w schronie dać za każdą 30 zł potem ;/ Quote
Tola^^ Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Ana chyba tylko za mamusie te30zł bo Zosia nie miała szczepień nie nic i nie ma jej zapisanej że była w schronie. Quote
ana666 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 ja brałam nie zapisane psy bez numerka i kase ode mnie brali wiec nie wiem :/ a Franio co mial robione w schronie ze kase wzieli? nawet ksiązeczki nie miał musiałam mu załozyc... Quote
Tola^^ Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Aha bo jak kiedyś były szczeniaki bez szczepień to za darmo szły do domów.. Quote
jacek.b2629 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Tak jak pisałem na koniec miesiąca zrobie następny przelew. Quote
naturino Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Otrzymałam od: Ana666-20zł jacek.b2629-50zł Wczoraj kupiłam 5 saszetek karmy Pedigry junior (mała już wcina) -6zł dzisiaj kupiłam 2 puszki po 200gr mleczka beaphar -50zl (z hurtowni przywiozła izabelka70) Mam jeszcze 400gr,mleczka które dowiozła izabelka70 ostatnim razem,jednak tamtego Zosia nie chciała jeść i musiałyśmy kupić,takie jak to pierwsze,sprawdzone. Ana666,dlaczego nie odbierasz telefonów? Daisy jest w 100% jamniczką.Zosia w 50% po matce,drugie 50% niewiadome. Pozdrawiam serdecznie Quote
naturino Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Witam. Panie Jacku,proszę napisać czy w obecnej sytuacji,gdy nie wiadomo ile w Zosi jest jamniczki nadal jest Pan zainteresowany jej adopcją.Proszę mnie źle nie zrozumieć,ale gdyby Pan zmienił zdanie to szkoda,aby blokować ogłaszanie Zosi. Bardzo proszę nie wysyłać,więcej żadnych pieniędzy na Zosię i Daisy.Bardzo dziękuję za okazałe serce dla nich,jednak jestem oburzona tym,że ktoś(nie wiem kto) bez mojej wiedzy,podał mój numer konta,a teraz jeszcze na dodatek traktuje się mnie jak osobę chcącą zarobić(delikatnie mówiąc) na nieszczęściu psów. PROSZĘ NIE WYSYŁAĆ PIENIĘDZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam Quote
izabelka_70 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 na razie Zośka jest malutka, ale czas szybko leci... trzeba by może pomysleć o 100% domkach dla dziewczyn... bo w sparwie Zoski to chyba Pan Jacek a Daisy??? moge pomóc w umieszczaniu ogłoszeń... Quote
naturino Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 izabelka_70 napisał(a):na razie Zośka jest malutka, ale czas szybko leci... trzeba by może pomysleć o 100% domkach dla dziewczyn... bo w sparwie Zoski to chyba Pan Jacek a Daisy??? moge pomóc w umieszczaniu ogłoszeń... Jeśli mogę Cię prosić Izabelko_70,to poogłaszaj Daisy w wolnych chwilach,bo faktycznie tylko Zosia jest na topie,a przecież Daisy tez czeka na domek.Dziękuję. Quote
jacek.b2629 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Szanowna Pani Agato Ja tylko poprosiłem o dane abym mógł wysłac pieniażki a czy to było za Pani wiedzą czy nie to tego niewiem.Bardzo Podziwiam i szanuje za włożone serce i wiele wyzeczeń zwiazanych z opieką nad Zosia i mamusią ale uwazam ,że nie potrzebnie sie Pani złości i wyciąga zbyt gwałtowne wnioski.Pani Agato zanim Zosia i Daisy będą w nowych domkach to jeszcze dużo zjedzą ,wypiją i zapewne powstana jeszcze inne zobowiązania pienieżne ,których bezwzglednie nie może Pani sama ponosić,poniewaz kilku osobom jest zdecydowanie łatwiej ponieść wspomniane koszty niż tylko Pani.Pieniążki Pani Agato wyśle i prosze je przyjąć bo będą zapewne potrzebne.Zosia ma jeszcze troche czasu i zapewne wraz z rozwojem bedzie przekraczać to 50% aby stac się jamnisią.W miare możliwości prosimy o zdjęcia ,ciagle jestem za adopcją Zosi ale gdyby tych 50% nie udało się przekroczyć to Pani i Szanowne Koleżanki napewno znajdziecie dla mnie i Zuzi druga Zosie.Pozdrawiam Panią i Panie bardzo serdecznie i proszę się nie gniewać,ponieważ nikt napewno niechciał Pani wyrządzić przykrości. Quote
ana666 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 teraz w schronie mamy taką jamnisie http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/862/lp/1 Quote
izabelka_70 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 mam pytanko w sprawie ogłoszeń, co ze sterylka Daisy? bo myslę, że powinna być adoptowana dopiero po... Quote
ania z poznania Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 [quote name='ana666']teraz w schronie mamy taką jamnisie http://toz.obornikionline.pl/toz/s/zdjecia/typ/adopcje/id/862/lp/1 Super psinka! Ana666, tylko ten kto robił to ogłoszenie niech poprawi je ciut ciut- ona ma nÓŻki a nie nUSZki!!!!! Quote
ania z poznania Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Agata do mnie pisała, Daisy ma nadal "luz macierzyński" :cool3: Quote
naturino Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 23:34:56 [FONT=MS Shell Dlg 2]Witam.Panie Jacku.Dzisiaj zauważyłam,że Zosia zachowanie ma typowej jamniczki.Wygląd ma Pan rację zmienia się z dnia na dzień.Zosia się wydłuża i rosną jej uszy:-)Jest duża nadzieja,że przekroczy te 50%.Jednak miałam nadzieję,że Pan już pokochał Zosię,i że te 50,60,70 czy 100% jamnika w jamniku nie będzie miało większego znaczenia.Jeśli chodzi o konto i o moją złość to absolutnie nie jest ona skierowana do Pana.Jeśli ma Pan ochotę,dołożyć cegiełkę do utrzymania dziewczynek to super,jestem wdzięczna.O wydatkach,które były poniesione do tej pory jest wpis na wątku,i na tym koniec tzn.na wątku nie mam zamiaru się tłumaczyć.Wszystkie wydatki,które będą poniesione od tej pory wypiszę Panu na Privie.Pozdrawiam.[/FONT] Quote
jacek.b2629 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Pani Agato przyznam,że zagięła mnie Pani stwierdzeniem"jednak miałam nadzieje ,że Pan już pokochał Zosie"i naprawde nie wiem co Pani odpowiedzieć.Szanowna Pani jest mi niezwykle trudno na podstawie kilku zdjeć stwierdzić ,że pokochałem Zosie ,ponieważ oszukiwałbym siebie i przy okazji Panią.Zosia jest uroczym słodziutkim szczeniaczkiem i zapewniam ,ze jak ewentualnie znajdzie się w moim domu bedzie szalenie kochana jak Zuzia i 40 moich gołebi pocztowych ,poniewaz jestem również hodowcą zrzeszonym w Polskim Związku Hodowców Gołebi Pocztowych.Pragne Pania uspokoić i przekonać ,że Zuzia i Zosia będą miały zapewnione tyle samo ciepła,miłości i zwyczajnego psiego szczęścia.Moi znajomi mówia ,że życzyliby dzieciom aby miały tyle szczęścia i były traktowane jak Zuzia.Myślę,że tymi słowami troszeczke pania uspokoiłem jeżeli zaś zawiodłem Pani ozekiwania to bardzo przepraszam ale w tym momencie w stosunku do Zosi na tyle mnie stać.Pani Agato ,prosze nie wysyłać żadnych rozliczeń przeciez nie o pieniadze tak naprawde się rozchodzi,ważne aby Daisy i Zosia miały co potrzeba a Pani nie nadwyrężała swojego budżetu.Pozdrawiam i przepraszam! Quote
jacek.b2629 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Pani Agato,czy doszły moje dwie wiadomości?Niemam przekonania ,że wszystko się powiodło z wysłaniem.Pozdrawiam! Quote
ms_arwi Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Kochane... ja Was bardzo przepraszam, ale potrzebujemy pomocy... Istnieje realne przypuszczenie, ze szczenieta z Warszawy, ktore mialy byc w DT, na ktore zbierano pieniadze, ktorym wysylalismy karme (ja sama podeslalam im 15kg worek...), sa tak naprawde zupelnie gdzie indziej: http://www.dogomania.pl/threads/119313-Wielka-akcja-KrAE-A-el-k-Chynowa-KOSZMAR-PSOW-POWRACA/page345 a mialo byc tak: http://www.dogomania.pl/threads/175410-17-szczeniAE-t-szuka-domA-w-i-prosi-o-karme-NOWE-SZCZENIAKI-BA-AGAM-O-OGA-OSZENIA/page48 Podsylam ten watek z prosba o pomoc... i ku przestrodze... Rece mi opadaja... Quote
ania z poznania Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Cioteczki kochane, zapraszamy na nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/178635-bazarek-za-dychAE-RA-A-NOA-CI-KSIAE-A-KI-PA-YTY-DROBIAZGI-NA-BB-DO-12-lutego?p=13978682#post13978682 Quote
ania z poznania Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Dziewczyny, czy Daisy ma jakieś ogłoszenia? Zosia ma już 5 tygodni, trzeba zabrać się za szukanie domku dla Daisy. Quote
Recommended Posts