Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Obejrzałam Allegro i nie znalazłam nigdzie pięknych dziewczynek z tego wątku. Wiem, że jest dużo jamniorątek w potrzebie ale może jakieś allegro by się przydało. Nie śmiem prosić Isadorki, ale myślę, że sama pewnie na to wpadła i zobaczymy na allegro obie sunie z przepięknym tekstem.
Do góry panienki po kochany domeczek!!!

Posted

Na początku Dziękuję Wszystkim za zaangażowanie.Dzisiaj otrzymałam masę telefonów.A o to nowiny!Daisy ma dom.Dzwoniła wspaniała pani z Sosnowca.Potrzebny jest transport.Umówione jesteśmy na przywiezienie jej po przyszłym tygodniu czyli w pierwszych dniach marca.Jeśli ktoś z Was mógłby pomóc w transporcie byłabym wdzięczna.Zosia również ma szansę na adopcję.W niedzielę jedziemy na wizytę przed adopcyjną w Poznaniu.Decyzję podejmę po wizycie.Pozdrawiam.

Posted

Zostało nam mleczko. BEAPHAR PUPPY MILK 200gr(zamknięte),i prawie całe VERSELE-LAGA PET MILK 400gr(otwarte).Może są jakieś szczeniaczki bez mamy lub z mamą,która ma małą ilość mleka?Szkoda,żeby się zmarnowało.

Posted

Asior Ketonal jest najbardziej chyba pomocny w bólach zębów-okostnej tylko pewnie nie masz :( na receptę niecałe 5 zł, bez recepty 15, chociaż chyba bez recepty nie kupisz, ale pomaga ...
Ciesze sie że Daisy ma domek :) :) tak tu sobie podczytywałam :)

Posted

ketonal ani apap ani ibuprom nie pomogły nawet na 5 miniut
:shake:, a w weekendy w krakowie nie ma dyżurów stomatologicznych :(

W takim razie allegro było nie potrzebne :)

Posted

Z tego co rozumiem to Daisy jedzie na pewno a Zosia jest poz znakiem zapytania.

Jest jeszcze jedna sprawa, trzeba podac w schro dane tego domku i dac 30zł za jamnisie...
Bo one są jeszcze zapisane w schronie że tam są...

Posted

Przepraszam za offa, tutaj tak szczęśliwie, a my zbieramy deklarację na jamnikowate Manię i Mańka z Nowodworu - to ich jedyna szansa, aby wyjść ze schroniska i móc bezpiecznie czekać na adopcję - wciąż jednak brakuje deklaracji! Prosimy nawet o 5-10 zł miesiecznie!

http://www.dogomania.pl/threads/176770

Prosimy o pomoc szczególnie dla Mańka, który ma tylko 20 zł deklaracji... :-(

Posted

Mamusia jedzie w niedzielę a Zośka 8-go marca. Obie będą mieć wymarzone domki, przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę!
Zośka jedzie do Kościana, będzie mieć collie i kota w domu, rodzina wielopokoleniowa, dom jednorodzinny, z ogródkiem, pani jest totalną miłośniczką zwierząt i adoptowaniem ich ze schronisk, nad ich kotem z kolei znęcały się dzieci, wskoczył na drzewo, pani go zdjęła, zabrała do domu i tak został.
Daisy jedzie nad morze, do pani, której ukochana, rozpieszczona jamnisia odeszła ze starości w pierwsze święto, również domek z ogródkiem, spacerki po plaży, pani miała zołzę i chce zołzę, tak więc Daisy jest dla niej idealna :evil_lol:.
Obie przyszłe rodziny jamniczki miały, znają je i kochają, wiedzą co biorą :diabloti: