MARCHEWA Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Sorki,że rzadko ostatnio tu wpadam,ale grypsko mnie dopadło. Z ogłoszeń nadal nikt nie dzwonił i nie pisał,chyba trzeba zabrać Tinę w jakiś słoneczny dzień na sesję fotograficzną i porobić piękne zdjęcia. Quote
Awit Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Tak, na pewno cos dobrze byłoby zmienić, dodać foteczki Quote
paweeł Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Awit ja wysyłałem MARCHEWIE zdjęcia Tinki może wstawi niedługo ;) Quote
Awit Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nam wstawi czy do ogłoszeń? Mogłaby i nam i tam:-) Quote
MARCHEWA Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Postaram się dzisiaj wstawic fotki od Pawła. Niestety w sprawie Tinki cisza,zero zainteresowania,ja rozsyłam już maile do znajomych w jej sprawie,ogłosiłam ją na lokalnych portalach ....niech wreszcie ktoś ją pokocha,to taka cudowna psica i najgorsze jest to,że leczenie dobiega końca i Tina może niedługo trafić z ciepłej kuchni na zbiorowe boksy i czy tam sobie poradzi??? Quote
MARCHEWA Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Postaram się dzisiaj wstawic fotki od Pawła. Niestety w sprawie Tinki cisza,zero zainteresowania,ja rozsyłam już maile do znajomych w jej sprawie,ogłosiłam ją na lokalnych portalach ....niech wreszcie ktoś ją pokocha,to taka cudowna psica i najgorsze jest to,że leczenie dobiega końca i Tina może niedługo trafić z ciepłej kuchni na zbiorowe boksy i czy tam sobie poradzi??? Quote
MARCHEWA Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Dogo mi szaleje i dzisiaj nic raczej nie zrobię.Fotki wstawię jutro. Quote
2010 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Czekamy na fotki tini? O rany zbiorowe boksy dla małej Tinki? Quote
MARCHEWA Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Niestety nie mogę zmniejszyć zdjęć od Pawła,nie wiem dlaczego,próbowałam już kilka razy i nic,może prześlij je Paweł do Gazzy i ona wstawi. Zaraz zaktualizuje pierwszy post,napiszę nowe informacje o Tinie i apel o domek. Quote
MARCHEWA Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 Nowe,wyróżnione ogłoszenie Tiny na ale.gratce : http://ale.gratka.pl/ogloszenie/3349311_8_mies_sunia_prosi_o_dom.html Quote
ala Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 gazzy Jak Wam się Tinka podoba ?? ;):smile:: Jest prześliczna:loveu: Quote
Awit Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Niunia kochana:-) Taka sunieczka i nie ma domku, no losie...... Quote
Karinsien Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Taka pięknota mała, aż się serce kraje... A nie ma w Szczytnie jakiegoś domowego DT? Quote
mysza 1 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 A do hotelu nie chcecie jej zabrać? Widzę, że były wpłaty, może zorganizować jakieś miejsce... Quote
Awit Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Ja zadeklarowac juz nic nie mogę:-( A domek tymczasowy by sie przydał, albo hotelik..... Quote
Awit Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Na początku są miejsca gdzie są ogłoszenia. A nie ma nic na ten temat? Quote
Recommended Posts