Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sorki,że rzadko ostatnio tu wpadam,ale grypsko mnie dopadło.

Z ogłoszeń nadal nikt nie dzwonił i nie pisał,chyba trzeba zabrać Tinę w jakiś słoneczny dzień na sesję fotograficzną i porobić piękne zdjęcia.

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Postaram się dzisiaj wstawic fotki od Pawła.

Niestety w sprawie Tinki cisza,zero zainteresowania,ja rozsyłam już maile do znajomych w jej sprawie,ogłosiłam ją na lokalnych portalach ....niech wreszcie ktoś ją pokocha,to taka cudowna psica i najgorsze jest to,że leczenie dobiega końca i Tina może niedługo trafić z ciepłej kuchni na zbiorowe boksy i czy tam sobie poradzi???

Posted

Postaram się dzisiaj wstawic fotki od Pawła.

Niestety w sprawie Tinki cisza,zero zainteresowania,ja rozsyłam już maile do znajomych w jej sprawie,ogłosiłam ją na lokalnych portalach ....niech wreszcie ktoś ją pokocha,to taka cudowna psica i najgorsze jest to,że leczenie dobiega końca i Tina może niedługo trafić z ciepłej kuchni na zbiorowe boksy i czy tam sobie poradzi???

Posted

Niestety nie mogę zmniejszyć zdjęć od Pawła,nie wiem dlaczego,próbowałam już kilka razy i nic,może prześlij je Paweł do Gazzy i ona wstawi.
Zaraz zaktualizuje pierwszy post,napiszę nowe informacje o Tinie i apel o domek.