Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Milczy,więc chyba nie dostał tych maili(a wysłałam ich kilka na 3 różne adresy mailowe,które mi podał)nie wiem o co chodzi.
Doktor powiedział tylko,żeby dalej podawać te krople do oka,bo na pewno nie zaszkodzą.Jak dla mnie oczko Tiny wygląda lepiej,muszę zrobić nowe fotki,bo te które mam są sprzed tygodnia,ale najpierw niech je dostanie dr.Garncarz,to wyślę następne.

Posted

Ode mnie pan doktor dostawał maile bez problemu. Wysłałam mu także maila z fotkami Tiny , zapytał sięczy chodzi o sunię rybarhem czy czymś takim , napisałam , że tak. Jutro pewnie odpisze. Zawsze na odp. czekam góra 2 dni.

Posted

[quote name='gazzy']Ode mnie pan doktor dostawał maile bez problemu. Wysłałam mu także maila z fotkami Tiny , zapytał sięczy chodzi o sunię rybarhem czy czymś takim , napisałam , że tak. Jutro pewnie odpisze. Zawsze na odp. czekam góra 2 dni.

Dziękuję gazzy.
Ja do znajomych wysyłam maile i dochodzą,a tu nie wiem co się stało.Gazzy pod jaki adres je wysyłasz?bo ja mam takie:
[email protected]
[email protected]

Posted

Moze lepiej bedzie zeby w Allegro zostawic tylko te nowe fotki? Na nowych fotkach oczko wyglada duzo lepiej. Starsze fotki moga troche odstraszac, a po co, skoro oczko juz tak zle nie wyglada?

Posted

Gazzy,super fotki.
Ja w sobote też jej porobiłam zdjęcia,ale aparat mam w domu,jutro postaram się wstawić.

Pannica wyrosła nam i oczko faktycznie wygląda lepiej;)
Gazzy,dostałaś jakąś wiadomość od dr.Garncarza?

Posted

Też mi się wydaje,że lepiej w ogłoszeniach aktualne fotki :loveu:Tinki ślicznotki pokazywać..
A oczko będzie się napewno goić i lepiej wygładać...

Posted

A więc tak jak mówiłam pomęczyłam mailami pana doktora ;)
Odp.
"Dzień dobry,
wydaje się, ze chyba już nic więcej nie zrobimy.To na oczku to tzw bielmo,
które często pozostaje po Rubarcie... Jest to nieodwracalna zmiana na
rogówce. Ale przy jakiejś okazji pokażcie mi psiaka.
Pozdrawiam
Jacek Garncarz"