MARCHEWA Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Na razie cisza,ale wiecie jak jest.....teraz wszyscy za jajkami biegają;) Może w Święta jakaś rodzina przysiądzie przed kompem i wypatrzy Tinkę jako idealnego kandydata na członka rodziny;)tego jej życzę;) Quote
kas999 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ja też Ci Tinusia życzę, żeby to były Twoje ostatnie święta w schronie i żebyś szybciutko znalazła wspaniały domek. Quote
MARCHEWA Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Kochani,od jutra do wtorku zostaję bez netu,dlatego chciałam wam wszystkim wspierającym i kibicującym Tinie dzisiaj już życzyć Z OKAZJI ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY wszelkiej pomyślności,niech budząca się do życia przyroda doda Wam sił i energii niezbędnej do przezwyciężania trudności dnia codziennego i pozwoli cieszyć się życiem . Quote
kas999 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Święta się skończyły, więc domku mógłbyś już się znaleźć !!! Quote
MARCHEWA Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Tak,Tina nadal w schronisku,a przez te kilka wolnych od pracy dni nie było ani jednego telefonu i ani jednego maila w jej sprawie. Quote
2010 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 kiepsko...:-( taki fajny psiaczek..i cały czas w schronie..:p Quote
MARCHEWA Posted April 15, 2010 Author Posted April 15, 2010 U Tiny cicho,bo nic nowego się nie wydarzyło.....nie dostałam w jej sprawie ani jednego telefonu,ani jednego maila. Wszyscy dookoła kupują Yorki i to co słyszę z jakich warunków w tych pseudo chodowlach je zabierają,to włos mi staje dęba na głowie.....ale jest TANIO...........i jeden poleca następnemu. Quote
paweeł Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Denerwuję mnie to jak ludzie chodzą z wypielęgnowanymi , w ubraniach psami . I się chwalą jaki ich pis jest cudowny i ile kosztował , kłócą się kogo pies jest droższy . A te nasze biedaki siedzą w schronisku i czekają na dom . I jestem pewien że psy schroniskowe są mądrzejsze i bardziej wdzięczne od wypielęgnowanych pudelków. w schronisku będę w weekend i zobaczę co u Tinki i dam znać . ;) Quote
Awit Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Yorki juz pojawiają się w schronach, poczekamy lat kilka, będzie ich więcej, niestety:-( Okaże się, że psy są drogie w utrzymaniu, że trza włosy pielęgnować, latać do weta bo jakies schorzenia dla rasy typowe się dołączą. A dla niektórych psiak to fajne stworzenie póki za dużo nie kosztuje:-( Rozmnażają ich setki w psuedohodowlach w mieszkaniach, trzymają w klatkach, ale popyt jest więc i podaż musi być. Straszne. A piękne, mądre psiaki gotowe całe serce i ciałko oddać człowiekowi, siedzą w schroniskach:-( Quote
paweeł Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 To 100% prawda Awit. Słyszałem że Yorki są strasznie chorowite i trzeba o nie bardzo dbać ! . I trzeba dużo kasy wydać . A dla nie których tylko kasa sie liczy a nie dobro psa . ;/ . To straszne. Quote
MARCHEWA Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 Paweł,a może uda ci się zrobić kilka fotek Tince? Quote
paweeł Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Postaram się ale nie obiecuję . Jak Tinka będzie grzeczna i da sobie zrobić zdjęcia ;p Quote
MARCHEWA Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Kochani,mam wspaniałą wiadomość. Otóż dzwoniła do mnie rodzinka z Dobrego Miasta zainteresowana adopcją Tinki.Państwo mieszkają w domu z ogrodem,mają już kotka,w domu jest dwoje dzieci 6 i 8 lat.Tina ma być pieskiem domowym,Pani z którą rozmawiałam nie przeszkadza to,że Tinka nie widzi na jedno oczko,najważniejsze dla niej jest to,aby kochała dzieci,a Tinka kocha wszystkich,a dom z dziecmi jest dla niej stworzony,bo to jest wulkan energii. Państwo mogą dojechać po Tine do Olsztyna,ale ja chciałabym poznać ich osobiście i dlatego organizuję wyjazd z Tinką na niedzielę.Jest to około 80 km od Szczyna,mam nadzieję,że znajoma ze mną pojedzie,bo ja zostaję na weekend bez auta. Zaciskajcie kciukasy;) Quote
2010 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 O rany !!! Teraz trzymajmy mocno kciuki !!! A więc do niedzieli !!!! Ślicznej :loveu:Tince to musi się wreście udać !!!Akurat do takiego pełnego ciepła i energii domku!!:kciuki: Quote
Recommended Posts