MARCHEWA Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Dostałam sms-a z domku Tinki,cyt: Dzień Dobry,tak wszystko dobrze.Na pewno jest szczęśliwa,leżę właśnie,a ona obok mnie,dziś grała z synem w piłke nożną;).Broni nas i za bardzo nie wpuszcza do domu moich rodziców,kiedy ktoś otwiera drzwi od razu szczeka,ale jest bardzo dobra dla dzieci,kota niestety nie toleruje,ale to nic.Jest bardzo dobrym psem i nie brudzi w domu.Pozdrawiamy i niedługo wyslemy zdjęcia. Niestety ja mam nowy problem.Dostałam zdjęcia psa lub suni,którego znajoma widuje od dłuższego czasu,pies jest malutki(wielkości maltańczyka)niestety wygląda tragicznie.Szukamy go od wczoraj,ale niestety nie było go w tym miejscu o którym mówiła ta Pani.Zobaczcie sami: Quote
Awit Posted April 30, 2010 Posted April 30, 2010 Jak dobrze, że Tineczkę pokochali:-) I jaka kochana maleńka, nie wpuszcza ludzi, obszczekuje, bo wie, że to jej domek i trzeba pilnować:-) Quote
2010 Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 MARCHEWA napisał(a):Chciałabym odczekać jeszcze kilka dni,aby mieć pewność,że Tinka zostaje tam i że wszystko jest w porządku,a potem trzeba zdecydować co pieniążkami,które dzięki wam zostały uzbierane dla Tinki.Ja nieśmiało chciałam zaproponować przekazanie ich na trzy psy-Lapsa,Doga i Rudzika zabranych z tego samego schroniska co Tina do hotelu.Potrzebne są środki na ich leczenie i utrzymanie.Cioteczka Ick,która przyniła się swoimi bazarkami do uzbierania tych pieniążków już się zgodziła. Super ....u Tinki wszystko o.k. Dziekuje Marchewa za propozycje!!! Psiakom tym brakuje niestety na hotelik... Oczywiście,że zgadzam się na przekazanie pieniążków z bazarku (marchewa-ick) dla Tinki na leczenie i utrzymanie Rudzika, Doga i Lapsa. Quote
Aldrumka Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='MARCHEWA']Dostałam sms-a z domku Tinki,cyt: Dzień Dobry,tak wszystko dobrze.Na pewno jest szczęśliwa,leżę właśnie,a ona obok mnie,dziś grała z synem w piłke nożną;).Broni nas i za bardzo nie wpuszcza do domu moich rodziców,kiedy ktoś otwiera drzwi od razu szczeka,ale jest bardzo dobra dla dzieci,kota niestety nie toleruje,ale to nic.Jest bardzo dobrym psem i nie brudzi w domu.Pozdrawiamy i niedługo wyslemy zdjęcia. Niestety ja mam nowy problem.Dostałam zdjęcia psa lub suni,którego znajoma widuje od dłuższego czasu,pies jest malutki(wielkości maltańczyka)niestety wygląda tragicznie.Szukamy go od wczoraj,ale niestety nie było go w tym miejscu o którym mówiła ta Pani.Zobaczcie sami: a tej/tego ciągle nie ma ?? Quote
2010 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 No fajnie,że u Tinki ślicznotki wszystko o.k. i czekamy na jej fotki !!!! Pozdrawiam Quote
MARCHEWA Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Nareszcie dogo mi działa i mogę wkleić zdjęcia z domku Tiny vel Saby;) I moje ulubione:loveu: Quote
Awit Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jaka rybeńka kochana, jaki wspaniały domeczek ma:-) Quote
2010 Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Rzeczywiście fajna :loveu:rodzinka..to i nasza :loveu:Tinka teraz super szczęsliwa !!!:multi: Quote
Vlk Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 i jak tam Tinusia w domku? Wszystko w porządku na pewno! :) Dawno nie zaglądałam, wątek mi się zagubił... muszę chyba porządek w subskrypcjach zrobić. Takie wieści, ślicznotka ma domek, juupi! :) Quote
Recommended Posts