Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dostałam sms-a z domku Tinki,cyt:

Dzień Dobry,tak wszystko dobrze.Na pewno jest szczęśliwa,leżę właśnie,a ona obok mnie,dziś grała z synem w piłke nożną;).Broni nas i za bardzo nie wpuszcza do domu moich rodziców,kiedy ktoś otwiera drzwi od razu szczeka,ale jest bardzo dobra dla dzieci,kota niestety nie toleruje,ale to nic.Jest bardzo dobrym psem i nie brudzi w domu.Pozdrawiamy i niedługo wyslemy zdjęcia.

Niestety ja mam nowy problem.Dostałam zdjęcia psa lub suni,którego znajoma widuje od dłuższego czasu,pies jest malutki(wielkości maltańczyka)niestety wygląda tragicznie.Szukamy go od wczoraj,ale niestety nie było go w tym miejscu o którym mówiła ta Pani.Zobaczcie sami:

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Chciałabym odczekać jeszcze kilka dni,aby mieć pewność,że Tinka zostaje tam i że wszystko jest w porządku,a potem trzeba zdecydować co pieniążkami,które dzięki wam zostały uzbierane dla Tinki.Ja nieśmiało chciałam zaproponować przekazanie ich na trzy psy-Lapsa,Doga i Rudzika zabranych z tego samego schroniska co Tina do hotelu.Potrzebne są środki na ich leczenie i utrzymanie.Cioteczka Ick,która przyniła się swoimi bazarkami do uzbierania tych pieniążków już się zgodziła.

Super ....u Tinki wszystko o.k.
Dziekuje Marchewa za propozycje!!!
Psiakom tym brakuje niestety na hotelik...
Oczywiście,że zgadzam się na przekazanie pieniążków z bazarku (marchewa-ick) dla Tinki
na leczenie i utrzymanie Rudzika, Doga i Lapsa.

Posted

[quote name='MARCHEWA']Dostałam sms-a z domku Tinki,cyt:

Dzień Dobry,tak wszystko dobrze.Na pewno jest szczęśliwa,leżę właśnie,a ona obok mnie,dziś grała z synem w piłke nożną;).Broni nas i za bardzo nie wpuszcza do domu moich rodziców,kiedy ktoś otwiera drzwi od razu szczeka,ale jest bardzo dobra dla dzieci,kota niestety nie toleruje,ale to nic.Jest bardzo dobrym psem i nie brudzi w domu.Pozdrawiamy i niedługo wyslemy zdjęcia.

Niestety ja mam nowy problem.Dostałam zdjęcia psa lub suni,którego znajoma widuje od dłuższego czasu,pies jest malutki(wielkości maltańczyka)niestety wygląda tragicznie.Szukamy go od wczoraj,ale niestety nie było go w tym miejscu o którym mówiła ta Pani.Zobaczcie sami:

a tej/tego ciągle nie ma ??

• 4 weeks later...
Posted

i jak tam Tinusia w domku? Wszystko w porządku na pewno! :) Dawno nie zaglądałam, wątek mi się zagubił... muszę chyba porządek w subskrypcjach zrobić. Takie wieści, ślicznotka ma domek, juupi! :)