Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 459
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też trzymam!!
Jaka kochana Tineczka, cudownie by było gdyby miała domek z taką pełną rodzinką:-)
A gdzie Państwo ją wypatrzyli? I co, przyjadą do schroniska zobaczyć ją?

Posted

Awit napisał(a):
Ja też trzymam!!
Jaka kochana Tineczka, cudownie by było gdyby miała domek z taką pełną rodzinką:-)
A gdzie Państwo ją wypatrzyli? I co, przyjadą do schroniska zobaczyć ją?

Państwo mogą przyjechać po nią tylko do Olsztyna,więc zaproponowałam im,że to my przywieziemy do nich Tinkę i osobiście sprawdzimy warunki,tym bardziej,że na koncie Tiny są pieniążki na transport,więc trzeba to wykorzystać,jak pojawiła sie taka szansa.

Posted

Jasne --jedżcie z naszą śliczną :loveu:wiewióreczką i pozdrówcie b. ciepło Wesołą:loveu: Rodzinkę!!!
Trzymamy mocno kciuki !!!! Do niedzieli !!!!
A i fotki nie zapomnijcie zrobić ..:lol:. Musi się udać!!!

Posted

Awit napisał(a):
A schronisko wyda ją na kogo? Adopcja bez obecności adoptujących?

Ja zabiorę wszystkie potrzebne dokumenty ze schroniska i jeżeli uznam na miejscu,że Tina dobrze trafiła i zostaje wypiszę umowę adopcyjną z nowymi właścicielami,w umowie schroniskowej jest także mowa o wizycie po-adopcyjnej;)

Posted

A więc.
Tinka jest już w nowym domu !!!:lol:
Jutro miała jechać ale tak wyszło że dzisiaj bo ta Pani co adoptowała Tinkę jutro nie miałaby za bardzo czasu .
Tina podróż przeżyła dobrze , leżała grzecznie przez całą drogę w samochodzie.;)
Jak przyjechaliśmy na miejsce to Tina od razu wskoczyła do domu jakby była u siebie . Rodzina była zachwycona Tiną od pierwszego wejrzenia ! Rodzina miła , rozsądna i wiedzą czego chcą ! ;).
Dzieciaki nazwały Tinkę "Saba''. Od razu wybiegły z nią na dwór , biegali jak szaleni . Mieszkają w takim miejscu gdzie Tina będzie bezpieczna ponieważ nie mają przed domem ulicy (mieszkają na uboczu). Tina będzie mieszkać w domu z kotem i chomikiem a na podwórku będzie miała kury ;). Pani powiedziała że będzie dawać co jakiś czas znać co słychać u naszej suni i obowiązkowo przysyłać zdjęcia . ;)

PS.
Wiem to wszystko ponieważ byłem odwieźć Tinkę. :)

Posted

Oooooo:-):-)
Cudownie, trzymam kciuki aby domek był faktycznie taki fajny, mądry i rozsądny jakim go zobaczyłeś.
Tineczka ma nowe zycie:-)
Laleczko powodzenia. Obyś tylko kurek nie ganiała tak jak moja Teresa......

Posted

Tak jak Paweł napisał,Tinka została w super domku.Ja niestety nie mogłam jechać z nią,ponieważ od czwartu leżałam w wyrku z wirusem,ale dwie znajome ze schroniska i Paweł zawieźli dzieczynkę;)za co im dziękuję.
W domku mieszkają dziadkowie,mama i dwoje dzieci.Starsza pani przywitała delegację ze Szczytna świeżo upieczonym ciastem i takie też dostali na drogę powrotną;),ludzie bardzo mili i sympatyczni-tak mówiły dziewczyny po powrocie,ja jestem z panią w kontakcie telefonicznym i mailowym.Obiecali fotki;)

Kochani-jeszcze raz baaardzo wam dziękuję za to,że cały czas kibicowaliście Tince i za ogłoszenia dla niej.
W schronisku na domek czeka także młodziutka koleżanka Tinki-Trusia,niedługo założę jej wątek i mam nadzieję,że wpadniecie;)

Przekazałam na paliwo z konta Tiny 100 zł.

Posted

Chciałabym odczekać jeszcze kilka dni,aby mieć pewność,że Tinka zostaje tam i że wszystko jest w porządku,a potem trzeba zdecydować co pieniążkami,które dzięki wam zostały uzbierane dla Tinki.Ja nieśmiało chciałam zaproponować przekazanie ich na trzy psy-Lapsa,Doga i Rudzika zabranych z tego samego schroniska co Tina do hotelu.Potrzebne są środki na ich leczenie i utrzymanie.Cioteczka Ick,która przyniła się swoimi bazarkami do uzbierania tych pieniążków już się zgodziła.