Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tanitka']moja decyzja jest na tak, jak zgłosiłam to Isadorze tyle tylko, że 2 stycznia wracam do domu i dopiero mogę Dafcię wziąć, ale przecież to raptem jeszcze tylko kilka dni :)[/QUOTE]

dziękuję Ci, tanitko, za tę decyzję.
już jestem o nią spokojna.
:cool3:

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Talcott napisał(a):
Nie żyje??????

Wypluj. Dlaczego od razu tak. Być moze zostanie na tymczasie w domu gdzie dotychczas byłą. Okaże sie po niedzieli. Jak będzie 100% napisze.

Posted

Nie wiem czy któraś z Was miała takie skojarzenie dla mnie Dafcia jest Calineczką. Zawsze jak siadam do kompa to najpierw mówie do robaczków zajrzymy do naszej Calineczki. Jakoś ten cholerny karton bez wyjścia skojarzył mi się z liściem, na którym płynęła Calineczka i chyba tak już zostanie. Prosimy o wiadomości.
Myzianki i pozdrowienia

Posted

Przepraszam Was ale zdrowie nadszarpneła ostatnio tzw "ludzka życzlYwość". Skończyło się pogotowiem.

Jutro napisze więcej. Dafcia zostaje w domciu tymczasowym. To dom starszych ludzi, emertytów. Pokochali Dafcie, mają jeszcze 2 stare jamole starszego (na zdjęciach z Dafcią). Cieczka Dafci zaskoczyła ich bardzo, ale jednak ją pokochali. Upewniali się rpzez ten czas czy wróci jak sie okazuje. Dafcia nie bedzie miała sterylki ze względu na wiek, a "niebiezpiecznym czasie" dostanie feromon.

Jutro wkleję skan rachunku za karmę. Państwo nie biorą za tymczas ale trzeba wspomóc w żąrełku.

[SIZE=2]Rachunek jest na 86,82 zł. W weekend posegreguje towar na jamnicze bazarki, jamników trochę jest w potrzebie i trzeba jakoś wszystkie wspomóc.

Posted

[quote name='malagos']to najlepsze wyjście.
Dafcia znalazła swą przystan.........
To jest dom tymczasowy domku nadal bedziemy szukać, ale na spokojnie wiedząc, że Dafcia bezpieczna. U Tanitki tez byłąby bezpieczna, mogłaby być na zawsze. Ale w tej sytuacji Tanitka może dać innej biedzie domek. A Państwo bardzo chcieli abyh wróciła, chą się opiekować. Dafcia jest przemiła - nie dziwie sie.

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Arial Black]Dafcia umiera, umiera wśród ludzi którzy ją bardzo pokochali. Prosze bądźcie z nią i z tymi ludźmi w tej chwili. [/FONT]

Proszę bądźcie ze mną bo nie mogę sobie poradzić od czasu śmierci Donisia , potem Amisia i jeszcze po drodze po paru kubłach zimnej wody od tych od których się tego nie spodziewałam. Wybaczcie, że mnie tak mało, że nie doszłam tam gdzie powinnam być. Wybaczcie i pomóżcie mi to przejść.

Posted

[quote name='Isadora7']

[FONT=Arial Black]Dafcia umiera, umiera wśród ludzi którzy ją bardzo pokochali. Prosze bądźcie z nią i z tymi ludźmi w tej chwili. [/FONT]

Proszę bądźcie ze mną bo nie mogę sobie poradzić od czasu śmierci Donisia , potem Amisia i jeszcze po drodze po paru kubłach zimnej wody od tych od których się tego nie spodziewałam. Wybaczcie, że mnie tak mało, że nie doszłam tam gdzie powinnam być. Wybaczcie i pomóżcie mi to przejść.

sercem jestem z TYMI dla których Dafcia nie była "jakimś psem" potrzebującym pomocy, tylko kochanymi 4 łapkami do kochania i całowania.
Dafciu przytulam Cię do serca