McDzik Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Powodzenia wszystkim jutro :) my już zebrani, wyjazd o 5" :) Quote
milamini Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Proszę!!! Zapytajcie na miejscu, czy w związku w dzisiejszym wypadkiem samolotowym wystawa jutro się odbędzie. Quote
Błyskotka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Wystawa powinna się odbyć bez problemu. Nie wyobrażam sobie aby wystawy z tego powodu zostały odwołane. Ja mam za tydzień Częstochowę i jak odwołają to nie wiem co zrobię. Później mam co tydzień wystawę i nie wyobrażam sobie aby Częstochowę np. przesunęli. Myślę że na finałach będzie minuta ciszy. Quote
JustynaJK Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 no nie przesadzajcie wystawa to tylko wystawa w stanie wojennym odwołane były wystawy i jakoś tragedii z tego powodu nie było w obliczu obecnej tragedii nie wiadomo jaka będzie decyzja ale trzeba uszanowac każdą Quote
Justa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Błyskotka napisał(a): Nie wyobrażam sobie aby wystawy z tego powodu zostały odwołane. Ja mam za tydzień Częstochowę i jak odwołają to nie wiem co zrobię. Później mam co tydzień wystawę i nie wyobrażam sobie aby Częstochowę np. przesunęli. A jak odwołają to co? Kilkadziesiąt Polaków zginęło paląc się żywcem, ale Wy się ludzie roztkliwiacie nad pokazami psiej piękności.. Quote
JustynaJK Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 dokładnie,wystaw jeszcze będzie wiele,a taka tragedia narodowa mam nadzieję nigdy się już nie powinna przytrafic Quote
Flaire Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Generalnie, w czasie żałoby narodowej, która albo już jest ogłoszona, albo będzie ogłoszona za moment, imprezy tego typu są kasowane. Kilka lat temu z tego powodu została skasowana warszawska międzynarodówka. W tym przypadku impreza jest już w toku, więc trudno przewidzieć, co się stanie. Jeśli ktoś ma jakieś informacje na ten temat, to piszcie, proszę, żeby jutrzejsi wystawcy wiedzieli, na czym stoją. [*] Quote
agaciaaa Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Na stronie internetowej oddziału w Legionowie podana jest taka informacja: "W związku z zaistniałą sytuacją informujemy, że wystawa w dniu dzisiejszym odbywa się. Czekamy na oficjalny komunikat władz państwowych. Decyzja w wystawie w dniu jutrzejszym nie jest jeszcze podjęta, informację będą pojawiać się na naszej stronie na bieżąco." Także trzeba zaglądać na stronę http://www.zkwp-legionowo.pl/ Quote
JustynaJK Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 czyli czekamy na ogłoszenie żałoby narodowej Quote
Flaire Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 agnethka, miałam do Ciebie dzwonić, ale skoro tu jesteś, to skorzystam i napiszę... GDYBY jutrzejsz wystawa się odbyła (ja raczej myślę, że ją skasują), to czy mogłabyś na nią przywieźć te rozety dla mnie? Quote
Judit Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 bardzo możliwe że jutro odwołają wystawę, chociaż z drugiej strony ona już się zaczęła i trwa... natomiast imprezy jutrzejsze które zaczynają się od jutra są odwołane.. tak jak np. międzynarodowe field trialsy które powinny zacząć się jutro... trzeba czekać. Z drugiej strony gdyby odwołali jutrzejszą wystawę to tak jakby odbyła się tylko w połowie.. może być potem problem jak ją "dokończyć". Quote
JustynaJK Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 pewnie będzie to wystawa tylko dzisiejszych grup Quote
Flaire Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Komorowski właśnie ogłosił tygnodniową żałobę narodową. Quote
JustynaJK Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 została ogłoszona tygodniowa żałoba narodowa Quote
jo-jo Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [FONT=Century Gothic]Zastanawiam się co będzie z wystawami w przyszłym tygodniu - niby mają być chyba wszystkie w niedziele, ale ...[/FONT] Quote
Agappe Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Strona Legionowa przed chwilą padła.. może uaktualniają informacje. Quote
MEGNUM Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='jo-jo'][FONT=Century Gothic]Zastanawiam się co będzie z wystawami w przyszłym tygodniu - niby mają być chyba wszystkie w niedziele, ale ...[/FONT] Też się zastanawiam.. Na stronie Inowrocławskiego związku jest czarna wstążka, ale żadnych informacji. Quote
jo-jo Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='MEGNUM']Też się zastanawiam.. Na stronie Inowrocławskiego związku jest czarna wstążka, ale żadnych informacji. [FONT=Century Gothic]No właśnie o tym myślę...[/FONT] Quote
JustynaJK Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 jest tez Częstochowa i w sobotę i w niedzielę oraz Grudziądz Quote
BeataG Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Żałoba narodowa jest ogłoszona od dzisiaj od godz. 18.00 do piątku, 16 kwietnia, więc wystawy w przyszły weekend na pewno się odbędą. Natomiast co do jutrzejszej wystawy w NDM, to przypuszczam, że ją odwołają. Quote
Agappe Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 nowa informacja ze strony: z ostatniej chwili... Decyzja o wystawie w dniu jutrzejszym nie jest jeszcze podjęta, informację będą pojawiać się na naszej stronie na bieżąco. czyli dalej czekamy Quote
zakla Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dziś na wystawie chodziły wieści, że jutro ma być odwołane. No ale nie była to informacja oficjalna. Dla nas dzień wystawowo udany, 1/6 i zwmł... Quote
zakla Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 W takim razie czekamy na oficjalną decyzję 'góry'. Quote
Coyote Ugly FCI Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Potwierdzamy, że w niedzelę nasza wystawa odbędzie w planowanym trybie. Prosimy wystawców i gości o uszanowanie żałoby narodowej. Quote
Recommended Posts