Jump to content
Dogomania

Nowy Dwór Mazowiecki 10 i 11 kwietnia 2010

Recommended Posts

Posted

agnethka napisał(a):
o wspaniale, a plan sędziowania też? ;)

Bardzo miła Pani, która odbiera telefony w oddziale mówiła tylko o spisie wystawców, więc nie chciałam przesadzać i więcej nie pytałam, ale myślę, że jak zadzwonisz i poprosisz to poda ci stawkę ilościową.

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dalej nie wiadomo co z wykazem psów itp?
Bo niby miał być pod koniec tygodnia, a tu już wtorek jest...
Ja się denerwuje bo zgłaszałam mailem i z kilkoma osobami pisałam, bo za pierwszym razem chyba ktoś nic nie przekazał.. bo niby było załatwione a potem do mnie kto inny pisał, że im pieniądze doszły a zgłoszenia nie ma... wysłałam wszystko ponownie i chyba powinno być ok, ale uspokoje sie jak liste zobacze..

Posted

McDzik napisał(a):
Dalej nie wiadomo co z wykazem psów itp?
Bo niby miał być pod koniec tygodnia, a tu już wtorek jest...
Ja się denerwuje bo zgłaszałam mailem i z kilkoma osobami pisałam, bo za pierwszym razem chyba ktoś nic nie przekazał.. bo niby było załatwione a potem do mnie kto inny pisał, że im pieniądze doszły a zgłoszenia nie ma... wysłałam wszystko ponownie i chyba powinno być ok, ale uspokoje sie jak liste zobacze..

Dla świętego spokoju można zadzwonić do oddziału i poprosić o potwierdzenie zgłoszenia pieska. Sama dzwoniłam, bo zgłaszałam w ostatnim terminie i nie byłam pewna czy doszło.

Posted

Betulka napisał(a):
Dla świętego spokoju można zadzwonić do oddziału i poprosić o potwierdzenie zgłoszenia pieska. Sama dzwoniłam, bo zgłaszałam w ostatnim terminie i nie byłam pewna czy doszło.

Wiem, będę dzwonić. Czekałam do końca tyg. aż coś się pojawi. W pon. oddział był otwarty w godzinach w których byłam w szkole. Dziś nieczynne, jutro do 18" maja to zadzwonie.

Posted

z ostatniej chwili...

1. Miło nam poinformować, iż psia.tv została patronem medialnym XVII Wiosennej Wystawy Psów Rasowych odbywającej się 10-11.IV.2010 w Nowym Dworze Mazowieckim.

2. Na Wiosenną Wystawę zgłoszone zostały 1742 psy.
208 ras będzie prezentowanych przez 1248 wystawców.

^ Zamieścili cos takiego, a planu dalej nie ma...
A ja znów nie miałam jak zadzwonić, wróciłam z zajęć o 19...

Posted

[quote name='ewka122']Zuza moja koleżanka też dostała potwierdzenie i jej nie ma :/
Ale trzeba do nich napisać :D Muszą dać Ci wystąpić :P[/QUOTE]
Ja dojadę w ogóle, bo jak na razie nie mam transportu.

Posted

[quote name='agnethka']Ewelina - ja Cie klepię na niedzielę do naszych psów ;)[/QUOTE]

Jakby coś nie wypaliło, ja też jestem wolna, bo nie wystawiam nic z Bullowatych :D

Posted

[quote name='agnethka']ja ją chcę na AUSSIE ;) idą o 10:15

bullowatej nie dam nikomu poprowadzić ;) bo ona z nikim nie pójdzie - dobrze będzie jak mi da sie pokazać ;) to ciężki przypadek hihi[/QUOTE]

czy ma ktoś z Was ten spis wystawców??? moja mama dostała dawno potwierdzenie a ja jeszcze nie i nie wiem czy kasę wpłacać czy jak

Posted

Wybieram się na wystawę w sobotę bez psa z Łodzi. Mogę kogoś zabrać lub chętnie się z kimś zabiorę (oczywiście dokładając się do paliwa :-) )

Posted

Jakby ktoś potrzebował pomocy w wystawieniu jutro lub w niedzielę to proszę dać znać :D
Najlepiej na tel :P
Mam dużo fotek na blogu to zapraszam tam można pooglądać różne moje fotki z psiakami :)