Betulka Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 agnethka napisał(a):o wspaniale, a plan sędziowania też? ;) Bardzo miła Pani, która odbiera telefony w oddziale mówiła tylko o spisie wystawców, więc nie chciałam przesadzać i więcej nie pytałam, ale myślę, że jak zadzwonisz i poprosisz to poda ci stawkę ilościową. Quote
ANETA19 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 czy ktoś jedzie może na wystawe w Katowicach,a jest z tomaszwa mazowieckiego iczy mógł by zabrać z sobą jedną osobe z zadaptowaną psinką. Quote
ewka122 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Witam! Najprawdopodobniej będę na dwa dni i bardzo chętnie pomogę w wystawieniu jeśli ktoś będzie potrzebował jakiej kolwiek pomocy! ;) Pozdrawiam Quote
McDzik Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Dalej nie wiadomo co z wykazem psów itp? Bo niby miał być pod koniec tygodnia, a tu już wtorek jest... Ja się denerwuje bo zgłaszałam mailem i z kilkoma osobami pisałam, bo za pierwszym razem chyba ktoś nic nie przekazał.. bo niby było załatwione a potem do mnie kto inny pisał, że im pieniądze doszły a zgłoszenia nie ma... wysłałam wszystko ponownie i chyba powinno być ok, ale uspokoje sie jak liste zobacze.. Quote
Betulka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 McDzik napisał(a):Dalej nie wiadomo co z wykazem psów itp? Bo niby miał być pod koniec tygodnia, a tu już wtorek jest... Ja się denerwuje bo zgłaszałam mailem i z kilkoma osobami pisałam, bo za pierwszym razem chyba ktoś nic nie przekazał.. bo niby było załatwione a potem do mnie kto inny pisał, że im pieniądze doszły a zgłoszenia nie ma... wysłałam wszystko ponownie i chyba powinno być ok, ale uspokoje sie jak liste zobacze.. Dla świętego spokoju można zadzwonić do oddziału i poprosić o potwierdzenie zgłoszenia pieska. Sama dzwoniłam, bo zgłaszałam w ostatnim terminie i nie byłam pewna czy doszło. Quote
McDzik Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Betulka napisał(a):Dla świętego spokoju można zadzwonić do oddziału i poprosić o potwierdzenie zgłoszenia pieska. Sama dzwoniłam, bo zgłaszałam w ostatnim terminie i nie byłam pewna czy doszło. Wiem, będę dzwonić. Czekałam do końca tyg. aż coś się pojawi. W pon. oddział był otwarty w godzinach w których byłam w szkole. Dziś nieczynne, jutro do 18" maja to zadzwonie. Quote
Izabela124. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Na pewno będę w sobotę. A czy w niedzielę to jeszcze nie wiem Quote
Frytela Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Ja będe w oba dni. Sobota przy beaglach.. a w niedziele z moją rudą. Jak by ktoś był chętny z miłą chęcią użyczę Chillencji do młodego prezentera :) Quote
McDzik Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 z ostatniej chwili... 1. Miło nam poinformować, iż psia.tv została patronem medialnym XVII Wiosennej Wystawy Psów Rasowych odbywającej się 10-11.IV.2010 w Nowym Dworze Mazowieckim. 2. Na Wiosenną Wystawę zgłoszone zostały 1742 psy. 208 ras będzie prezentowanych przez 1248 wystawców. ^ Zamieścili cos takiego, a planu dalej nie ma... A ja znów nie miałam jak zadzwonić, wróciłam z zajęć o 19... Quote
Bura Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Napisz im maila mnie odpowiedzieli ze stawką w pół godziny... Quote
Dzidtka_Gl Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 przeciez to bezsensu jak zaczniemy ich zasypywać mailami z prośba o stawki w końcu je umieszczą Quote
narisowa Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Dzidtka_Gl']przeciez to bezsensu jak zaczniemy ich zasypywać mailami z prośba o stawki w końcu je umieszczą jest już plan sędziowania http://www.zkwp-legionowo.pl/legionowo/wystawy/wiosenna10/plan%20sedziowania.pdf i mi czekoladę jako sukę zapisali :mad: Quote
McDzik Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 jest i spis Młodego Prezentera: http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=153&Itemid=96 Quote
Zuza i Noddy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='McDzik']jest i spis Młodego Prezentera: http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=153&Itemid=96 Nie ma mnie, a już dawno dostałam potwierdzenie na maila. Quote
ewka122 Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Zuza moja koleżanka też dostała potwierdzenie i jej nie ma :/ Ale trzeba do nich napisać :D Muszą dać Ci wystąpić :P Quote
Zuza i Noddy Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='ewka122']Zuza moja koleżanka też dostała potwierdzenie i jej nie ma :/ Ale trzeba do nich napisać :D Muszą dać Ci wystąpić :P[/QUOTE] Ja dojadę w ogóle, bo jak na razie nie mam transportu. Quote
Biutka Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='agnethka']Ewelina - ja Cie klepię na niedzielę do naszych psów ;)[/QUOTE] Jakby coś nie wypaliło, ja też jestem wolna, bo nie wystawiam nic z Bullowatych :D Quote
pa-ttti Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='agnethka']ja ją chcę na AUSSIE ;) idą o 10:15 bullowatej nie dam nikomu poprowadzić ;) bo ona z nikim nie pójdzie - dobrze będzie jak mi da sie pokazać ;) to ciężki przypadek hihi[/QUOTE] czy ma ktoś z Was ten spis wystawców??? moja mama dostała dawno potwierdzenie a ja jeszcze nie i nie wiem czy kasę wpłacać czy jak Quote
simbik Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Wybieram się na wystawę w sobotę bez psa z Łodzi. Mogę kogoś zabrać lub chętnie się z kimś zabiorę (oczywiście dokładając się do paliwa :-) ) Quote
emdziolek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 PILNE!! Jedzie może ktoś na wystawe z Poznania ?? Mogłabym się z kimś zabrać? PILNE! Quote
ewka122 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jakby ktoś potrzebował pomocy w wystawieniu jutro lub w niedzielę to proszę dać znać :D Najlepiej na tel :P Mam dużo fotek na blogu to zapraszam tam można pooglądać różne moje fotki z psiakami :) Quote
Recommended Posts