Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Ja już zostawiłam Hitoshi 3 wiadomości w profilu, wysłałam 3 pw i niestety cisza....
Może jeszcze sama do Niej napisz [/QUOTE]

Moniczko, znalazłam w profilu Hitoshi adres e-mailowy i napisałam do niej przed chwilą.

[quote name='Kinia1984']
znalazlam cos takiego jeszcze ci,ut tansze...
[url]http://www.bizon.pl/dog-vital-preparat-odzywczy-dla-psow-hmb-300g-p-1074.html[/url[/QUOTE]

Kiniu, ten preparat jest tańszy, bo to nie jest forte. Inna dawka. Możesz spróbować szukać odpowiedzniej dawki dobowej dla Skarbusia w ludzkich preparatach HMB, np. na stronach dla kulturystów i innych pakerów;-)

[quote name='majqa']Z bazarku kosmetycznego przelałam przed chwilą 263zł na konto Moniki.[/QUOTE]

Izunia, nieustająca wdzięczność z mojej strony:)

[quote name='Monika z Katowic']
Oto Franusiowe allegro zrobione przez kochaną Wadercię::loveu::loveu::loveu:

[URL="http://allegro.pl/daj-frankowi-szanse-na-godna-starosc-i1701144849.html"]http://allegro.pl/daj-frankowi-szans...701144849.html[/URL] [/QUOTE]

Waderciu! Kochana jesteś:)

[quote name='ajlii']Nasza pani doktor, tak jak obiecała, skonsultowała się z dr Garncarzem.
Sam bohater chodzi dzielnie w kołnierzu i zdaje się wogóle nim nie przejmować! Za to oczko jest otwarte :) bo nie Franuś go nie podrażnia...[/QUOTE]

Ależ tu się nadziało! Cieszę się, że Franula pod kontrolą - jakaś focinka do archiwum?;-)
Zamówiłam dla Frania 1 op. Cardio Force - prezent.

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I znowu piękne podziękowania::loveu:
- dla Majqa za 263 zł, które właśnie wpłynęło (z bazarku kosmetycznego dla Franeczka),:loveu:
- dla Malibo za prezent dla naszego psiaka w postaci "Cardio Force".:loveu:

Hi, hi - mnie też ciekawi, jak staruszek Franulek wygląda w tym kołnierzu? Dostojnie czy zabawnie?;)

Posted

Fotkę mu zrobię w kołnierzu, jak sie trochę ogarnę. Mam psiaka z kaskadowymi atakami padaczki, czasem co 15 minut go telepie. Dziś miał już 10 ataków.

Posted

[quote name='majqa']Pewno taki Niuniuś Uwięzion![/QUOTE]

Dobre! Dobre.:evil_lol:
Buziaki wieczorne dla Niuniusia, co Uwięzion.:loveu:

Wpłynęła deklaracja stała za lipiec od Malibo57 oraz pomoc jednorazowa od Radka.
Podziękowania serdeczne w imieniu naszego walecznego psiaka!:iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Dziękuję serdecznie za informację. :)
Sprawę mamy wyjaśnioną, bo faktycznie - w poście numer 4 jest zaproszenie złożone przez Malibo na wątku Hitoshi: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/209706-Oferuj%C4%99-bazarki"]Oferuję bazarki[/URL]
Widzę, że Eva2604 też tam była, chwaląc pomysł Hitoshi.

Mam nadzieję, że Hitoshi odezwie się do nas niebawem.[/QUOTE]

Ja wysłałam zdjęcia i też nie mam potwierdzenia odbioru ani żadnej informacji o bazarku :(

Posted

[quote name='Hitoshi']Jutro będą bazarki powystawiane, ponieważ nie miałam jak napisać bo komputer był w naprawie.[/QUOTE]

Cieszę się bardzo, że już wyjaśnione z bazarkiem.:)

Dziękuję - info dotarło. Już wpisałam nowe wpłaty we franiowym evencie!
Dzięki tym wpłatom z FB nie mamy już debetu na koncie Vivy. :multi:
I Franeczek może, ze spokojnym sumieniem, pozjadać wszystkie nowe i dobre suplementy.:loveu:

Posted

[quote name='Hitoshi']Jutro będą bazarki powystawiane, ponieważ nie miałam jak napisać bo komputer był w naprawie.[/QUOTE]

Oooo, dobrze, że jesteś, bo chciałyśmy robić poszukiwania na szeroką skalę ;)

Posted

[quote name='malibo57']Oooo, Moniczko, błagam prowadź tę księgowość, dobrze? Ja się pogubię za moment.[/QUOTE]

Oczywiście Malibo! Tutaj na Dogomanii robię to codziennie (post numer 2). Również na Fb wszystko jest wyprowadzane na bieżąco.
Tam jest już jedna wpłata z allegro i to też wpisiałm w event na FB (na allegro jest konto Vivy).

Już u Topika odkryłam w sobie ducha księgowej,:evil_lol: a zawsze myślałam, że jestem humanistką.:evil_lol:

Posted

pierwsze koty za ploty:) 3 cegielki Franusiowe poszly :) 18 zł mam na koncie gdyz ktos wybral platnosc "place z allegro" czywiscie pieniazki wyse po zakonczeniu calej aukcji bo tak na raty to sie moze zamieszanie zrobic.. Teraz tylko Moniko trzeba dopracowac sprawe cegielkowa...
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-83jKqt8hgR4/ThGd7rVThtI/AAAAAAAAABM/WUZS2BvAS8M/s912/cegielka_fr.jpg[/IMG]

nie wiem kto robil ta sliczna cegielke.. ale moze moglby zmienic napis tylko i dodac np " Franek dziękuje za pomoc" czy cos w tym stylu? Jesli do jutra dostalabym projekt wyslalabym do firmy by juz zaczeli drukowac. Wtedy bede mogla tez wszystkie cegielki po zakonczeniu allegro na raz wysalac :)

Posted

Ja nie bardzo rozumiem, dlaczego mamy coś przerabiać? mamy dyplom z podziękowaniem i cegiełkę, jako towar, który sprzedajemy. Drukujmy cegiełki, a dyplomy wysyłajmy e-mailem. Czy tak będzie źle?

Posted

hm.. moze wytlumacze... :) Cegielka ktora drukujemy będzie pocztówką :) i sadze ze lepiej bedzie wygladac napis inny niz 5 zł cegielka :) aczkolwiek moge sie mylic;)