Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ARKA']To ja jutro dzwonie do dr. P.Zahorodnego,w Michalowicach i probnie umawiam na piatek, tak?[/QUOTE]
Jak sie uda to moze juz na srode?
[QUOTE]A moze Powstancow Slaskich, moze blizej, i tam jest lab na miejscu.

Z tym ze wolabym aby wlasciel lecznicy go zobaczyll, a wlasciel zazwyczaj jest godz. 20-21.
Dowiem sie tez.
Zdecydujcie, gdzie wolicie.[/QUOTE]
Znaczy sie Antola na Powstancow? Czy krew do lab? Pogubilam sie :oops: Jesli o psa chodzi, to chyba tam, gdzie blizej z hotelu; jesli o krew to ja moge zawiezc na Powstancow.

Posted

musimy poczekac aż dziewczyny pojadą i zobacza. z tego co wiem, antek jest spokojny, na poczatku probowal zwiac, ale mu sie nie udalo. Nie plakal nie tesknil, wszytko ok. Tak mi mowila przyjaciel koni, byl tam jej maz i corka.
wiecej wiadomosci bedzie jak dziewczyny go odwiedza.

Posted

Dziewczyny na czyje konto teraz wpłacać pieniądze na Antka? Ja obiecałam wpłacić po 100 więc za tamten i bieżący miesiąc 200 a mam też pieniądze od znajomej Asiunip

Posted

[quote name='aede']aisa wyczysc skrzynke z pw bo nie da sie nic wyslac do Ciebie:)[/quote]

a bo nagle dostałam kilka maili i się zapchała:lol:
juz jest miejsce.

Posted

z tego co wiem od przyjaciela koni, bezpośrednio na rachunek hotelu zostało wpłacone 400 zł.
Asia, może odłóż te pieniądze na Antka, a jak nie chcesz, to prześlij mi?
bo obiecałam przyjacielowi koni, że też będę czuwać.
na razie rozesłałąm maila przechodniego i rozmieszczam ogłoszenia o Antku. Napisałam też do Agnieszki z hotelu i czekam na wieści, co u niego słychać.

Badania krwi są myślę niezbędne - trzeba zobaczyć, czy ma nadal brać leki.

Antoś, trzymaj się!
może mało tu piszę ale działam

Posted

[quote name='deszczowa']z tego co wiem od przyjaciela koni, bezpośrednio na rachunek hotelu zostało wpłacone 400 zł.
Asia, może odłóż te pieniądze na Antka, a jak nie chcesz, to prześlij mi?
bo obiecałam przyjacielowi koni, że też będę czuwać.
na razie rozesłałąm maila przechodniego i rozmieszczam ogłoszenia o Antku. Napisałam też do Agnieszki z hotelu i czekam na wieści, co u niego słychać.

Badania krwi są myślę niezbędne - trzeba zobaczyć, czy ma nadal brać leki.

Antoś, trzymaj się!
może mało tu piszę ale działam[/quote]
200 przelałam na fundusz. Pozostałe 200 trzymam na swoim koncie i czekam na hasło wpłacenia.

Posted

ARKA zamowila wizyte, jedziemy jutro z Antkiem do Pana doktora. Wyniki wydrukowalam, ale nie moge znalezc plakatow :shake: Czy ktos moglby mi podeslac [email][email protected][/email]. [B]Asher[/B], masz? Dzieki.
Ktos chce odwiedzic Antola?

Posted

[B]Czy ktos w Warszawie mógłby odebrać karmę od mka????
[/B]
czy mogłabym dostać adres hotelu, w którym jest Antek? chcę się dowiedzieć, czy dostawa będzie darmowa....

Posted

[B][COLOR=#ff6600]ze strony www[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff6600]Nasz adres:

[/COLOR][/B]Powązki 21
05-084 Leszno k/o Warszawy
(30 km od Warszawy, w kierunku na Żelazową Wolę)
kom. +48 503 056 616
e-mail : [IMG]http://www.dobrypies.pl/img/free.ngo.pl.email.png[/IMG]

[B][COLOR=#ff6600]Jak do nas dojechać ?[/COLOR][/B]
Z Warszawy wyjeżdżamy na zachód ul. Warszawską, po około 20 km dojeżdżamy do miejscowości Leszno i kierujemy się dalej prosto, drogą na Żelazową Wolę. Za Lesznem mijamy wioski Wilków, Wilkowe Wieś i za zakrętem w lewo, po prawej stronie widzimy tabliczkę: Powązki 1km. Mijamy tabliczkę i jedziemy dalej prosto aż zobaczymy po prawej stronie drugą tabliczkę: Powązki 1,4 km, Korfowe 0,7km. Zjeżdżamy w prawo w piaskową drogę i jedziemy prosto. Przejeżdżamy przez mostek i na rozwidleniu przy zabudowaniach skręcamy w prawo, wzdłuż wsi. Jedziemy prosto około 400 m. Hotel znajduje się po stronie lewej. Charakterystyczne jest ogrodzenie na przeciwko, zrobione z długich drewnianych desek.

współrzędne geograficzne: 52° 15.900' N 20° 31.855' E

Posted

[quote name='gdgt'][B]Czy ktos w Warszawie mógłby odebrać karmę od mka????[/B][/quote]
Dzwonilam pare minut po 22, ale nikt nie odebral, moze juz za pozno :oops: (Sorki, jesli kogos obudzilam). Sprobujemy zorganizowac to tak, zeby ta karme odebrac.

Posted

[quote name='ARKA'] Powązki 1,4 km, Korfowe 0,7km. [/quote]
Odwrotnie: Powazki 0,7, Korfowe 1,4 :lol:
[QUOTE]Przejeżdżamy przez mostek i na rozwidleniu przy zabudowaniach skręcamy w prawo, wzdłuż wsi.[/QUOTE]
Ten mostek jest taki malutki, ze go prawie nie widac - niebieskie barierki w krzaczkach. Potem dosc ostry skret w prawo.
[quote]współrzędne geograficzne: 52° 15.900' N 20° 31.855' E[/quote]
Hehehe :D

Posted

a oto wieści z hotelu o Antku:

[I]Antek ma bardzo fajny niekonfliktowy charakter. Szybko się aklimatyzuje.
Dzisiaj spuścicilam go na spacerze. Były z nami moje dwa psy Klocek i Sara,
Reksi - 6 letni pies znajomej - stały bywalec mojego hotelu oraz 2
szczeniaki Sary :-) czyli mozna powiedziec , prawdziwa psia rodzinka :-)
Antek bardzo się cieszyl i z zaciekwawieniem przypatrywal sie jak biegają
inne psy. Wracał do mnie co jakis czas sprawdzic co robię i widac bylo ze
jest szczęsliwy.[/I]

:loveu::placz:

Posted

To świetnie, ja nie moglam uwierzyc ze Antek bywa konfliktowy.
Ciekawe co dziewczyny napisza jak wroca i co powie wet. Najbardziej boje sie tego guza.
Trzeba tez bedzie sprawdzic jak zachowuje sie sam w domu, to jest konieczne, bo to najwiekszy problem...

Posted

będą próby, testy i ćwiczenia w tym względzie :cool1:

teraz szukamy domu mu intensywnie
można podawać mój tel. 0512 536 413,
a jeśli ktoś zadzwoni do Was, to mozecie też dawać numer Agnieszki z hotelu w kwestii odwiedzin u Antka (agnieszka równeiż zlustruje kandydatów): 0503 056 616

DO DZIEŁA!!!:mad:

Posted

Setna strona Antka!

To ja jeszcze zapytam, czy karma pt. Nutra Nuggets może być? Nie ukrywam, że wybrałam ją ze względu na cenę - 15 kg 125 zł.

Posted

obiecałam wpłacać na Antka od lipca
za lipiec zalegam
ale sierpień mam szanse wpłacić w terminie
ale na jakie konto mam wpłacać ?