agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']Ja tez se przyszłam spokojnie poczytać a tu się okazało że muszę psuć oczy na fotach :mad: Mogłaś mie uprzedzic :evil_lol: a cos ty tu chciala czytac:crazyeye: w moim ubogim blogasku?:diabloti: [quote name='evaxon']:grin: siemanko:multi: manko:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] :multi::multi::multi:ale super fota cześć Dilerskie:multi: no jedna mi wyszla:)
agbar Posted March 30, 2007 Author Posted March 30, 2007 [quote name='evaxon']czesc Dilerki:multi: wreszcie dogo działa:razz: ahoj jak ma sie tak mulic to lepiej niech nie dziala wcale:)
ferraribox Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Lizanko od faflunów:eviltong: i dzień dobry od ich pańci.
e.v.a Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='dealer']ahoj jak ma sie tak mulic to lepiej niech nie dziala wcale:) hehe i po raz kolejny czesc Dilerki:multi: wreszcie dogo dziala:razz: :grin:
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 ;)helloł Dilerki ...... u nas Wiosnma na całego ...nawet dogo działa:multi::multi::multi:
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Witajcie :multi: Wpadniecie do mnie na ogródek? Potrzebny mi model do focenia bo paskudy nie chcą współpracować ;)
Kate I Luka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ceść Dilusie :) Słoneczko u nas śiwci piiiiiiiknie :multi:
agbar Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='ferraribox']Lizanko od faflunów:eviltong: i dzień dobry od ich pańci. dziekuje za lizanko i nawzajem od takiego jednego:) [quote name='evaxon']hehe i po raz kolejny czesc Dilerki:multi: wreszcie dogo dziala:razz: :grin: ciekawe jak dlugo:razz: czesc Ewcia [quote name='Alicjarydzewska'];)helloł Dilerki ...... u nas Wiosnma na całego ...nawet dogo działa:multi::multi::multi: u nas tez wiosna:multi: wykorzystalam dzis Bartulca finansowo na jego wlasna prosbe i zakupilam miedzy innymi badylki do ogrodka:) [quote name='madzia i medor']Doberek bardzo:p Witam cieplutko:loveu: [quote name='Pysia']Witajcie :multi: Wpadniecie do mnie na ogródek? Potrzebny mi model do focenia bo paskudy nie chcą współpracować ;) czesc Pysia:loveu: juz pedzimy ..ja bedem twoim modelem, bedem szczerzyc zabki do Wiktora:diabloti: [quote name='Kate I Luka']Ceść Dilusie :) Słoneczko u nas śiwci piiiiiiiknie :multi: Cesc:) u nas tez swieci i jest cuuudnie:) Witam wszystkich tych witanych i niewitanych:)
agbar Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='goldenka245']JA też cię witam :D :loveu: Witam cieplutko:)
agbar Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='goldenka245']A co z kubeczkiem?:loveu: nie dam:mad:
agbar Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='bonita']Heloł przypędziłam się przywitać :) no to sie normalnie ciesze i witam:)
goldenka245 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='dealer']nie dam:mad: Jak nie dasz? :crazyeye: To ja se lepszy załatFie...:eviltong:
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='dealer'] Słodziczek:loveu: :loveu: :loveu: Ile foteczek do oglądania :cool2:
agbar Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 [quote name='madzia i medor']Słodziczek:loveu: :loveu: :loveu: Ile foteczek do oglądania :cool2: jeszcze pare mam ale zaostrze ci apetyt:diabloti:
Recommended Posts