e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='dealer'] nie garb sie synu nie garb bo ci pajączka zalożą:evil_lol:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 evaxon napisał(a):nie garb sie synu nie garb bo ci pajączka zalożą:evil_lol: o nie!!! zadnych pajakow w moim domu:diabloti:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Fajny Dilski z pileczka :loveu: bez pileczki tyz ci on fajny:)
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Agga']Jak konik polny.:loveu: oooo Agga do nas zajrzala:loveu: Witamy w naszych skromnych progach:) ja i konik:)
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Pysia']Witak ta co sieje a potem sprzedaje :diabloti: Ja tak z zaskoczenia żeby mnie potem Madzia nie oskarżała o plucie.... Zdążyłam wypić:cool1: :evil_lol: [quote name='dealer']dyszacy Chodż do cioci Dealerku:bigok:
Agga Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pewnie, że zajrzała bo co mi innego pozostało.:diabloti: Czasami możecie odwiedzić galerię Agatki i Jasia i Vegii
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Agga']Pewnie, że zajrzała bo co mi innego pozostało.:diabloti: Czasami możecie odwiedzić galerię Agatki i Jasia i Vegii a ja i owszem zagladam ale sladow nie zostawiam po sobie:) niesmiala taka jestem....:razz:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Zdążyłam wypić:cool1: :evil_lol: Chodż do cioci Dealerku:bigok: precz z lapami ty jamochlonie!:diabloti: koffffam cie misiu:)
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 dealer napisał(a):precz z lapami ty jamochlonie!:diabloti: koffffam cie misiu:) :obrazic: :obrazic: :obrazic:Koniec z naszym koleżeństwem :diabloti:
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a)::obrazic: :obrazic: :obrazic:Koniec z naszym koleżeństwem :diabloti: :grin::grin::grin:
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Zdążyłam wypić:cool1: :evil_lol: Chodż do cioci Dealerku:bigok: Po tym co wypisujesz u siebie o śniegu to zdąrzyłaś i to niemało :diabloti::evil_lol: % miało też sporo ;) Dealerku nie chodź do tej alkoholiczki bo jak Ci chuchnie to padniesz trupem :shake::diabloti:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a)::obrazic: :obrazic: :obrazic:Koniec z naszym koleżeństwem :diabloti: buuuuuu.....ja siem potne...wezem ogrodowym siem potne.... evaxon napisał(a)::grin::grin::grin: a tobie co tak wesolo:) Pysia napisał(a):Po tym co wypisujesz u siebie o śniegu to zdąrzyłaś i to niemało :diabloti::evil_lol: % miało też sporo ;) Dealerku nie chodź do tej alkoholiczki bo jak Ci chuchnie to padniesz trupem :shake::diabloti: nie puszcze go , nie ma mowy jeszcze mi psa rozpije:diabloti:
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 dealer napisał(a): nie puszcze go , nie ma mowy jeszcze mi psa rozpije:diabloti: Nie puszczaj :shake: Własną klatą zasłoń ;) Madzia to samo zło :diabloti:
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 dealer napisał(a): a tobie co tak wesolo:) bo Madzia caly czas kogos sciemnia:grin:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Pysia napisał(a):Nie puszczaj :shake: Własną klatą zasłoń ;) Madzia to samo zło :diabloti: eee klata powiadasz.....moge klateczka?:razz:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 evaxon napisał(a):bo Madzia caly czas kogos sciemnia:grin: a bo Madzia to Madzia...:evil_lol:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 pokaze wam moje dzielo i nie mam na mysli sztuki fotograficznej:) se ukulalam takie oooo....:razz:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witaj siejąca Dealerko;) _Halo Alunia:loveu: jak milo ze znalazlas dla nas czas:)
Bodziulka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 zanim nie zoobaczyłam ostatniej foty, to myślałam, że to kolorowe lody z posypką :cool3:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Bodziulka napisał(a):zanim nie zoobaczyłam ostatniej foty, to myślałam, że to kolorowe lody z posypką :cool3: hihi:evil_lol: 10 znakow
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 sliczne:loveu: coprawda na poczatku myslalam ze to cos do jedzenia... :grin: ale teraz dostrzegam w tym dusze artysty:lol:
Recommended Posts