Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='dealer']pokaze wam moje dzielo i nie mam na mysli sztuki fotograficznej:) se ukulalam takie oooo....:razz: Powiedz dlaczego zaśliniłam klawiature widząc te Twoje dzieła?????:mad::evil_lol:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 evaxon napisał(a):sliczne:loveu: coprawda na poczatku myslalam ze to cos do jedzenia... :grin: ale teraz dostrzegam w tym dusze artysty:lol: jedna widzi lody, inna tez cos do jedzenia...ja sie naprawde potne...nie umiem przekazac tego co chce....:diabloti:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 Pysia napisał(a):Powiedz dlaczego zaśliniłam klawiature widząc te Twoje dzieła?????:mad::evil_lol: bo te swieczki sa o zapachu wanilii?:diabloti:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 majoka napisał(a):hej siostrzyczka, hej Dilusiu:multi: oooo blizniaczka nas nawiedzila moja kofffana:loveu: fotki obejrzala?:diabloti:
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :turn-l: :turn-l: :turn-l: [quote name='dealer']jedna widzi lody, inna tez cos do jedzenia...ja sie naprawde potne...nie umiem przekazac tego co chce....:diabloti: [quote name='dealer']buuuuuu.....ja siem potne...wezem ogrodowym siem potne.... a tobie co tak wesolo:) nie puszcze go , nie ma mowy jeszcze mi psa rozpije:diabloti: [quote name='Pysia']Po tym co wypisujesz u siebie o śniegu to zdąrzyłaś i to niemało :diabloti::evil_lol: % miało też sporo ;) Dealerku nie chodź do tej alkoholiczki bo jak Ci chuchnie to padniesz trupem :shake::diabloti: [quote name='evaxon']:grin::grin::grin: [quote name='Pysia']Nie puszczaj :shake: Własną klatą zasłoń ;) Madzia to samo zło :diabloti: [quote name='evaxon']bo Madzia caly czas kogos sciemnia:grin: [quote name='dealer']eee klata powiadasz.....moge klateczka?:razz: [quote name='dealer']a bo Madzia to Madzia...:evil_lol: wychodzę, wychodzę i nie wracam... :diabloti: :diabloti: :diabloti: ............................................................................. P.S. Ładne:obrazic: [quote name='dealer']pokaze wam moje dzielo i nie mam na mysli sztuki fotograficznej:) se ukulalam takie oooo....:razz:
agbar Posted April 1, 2007 Author Posted April 1, 2007 ooo Madziunia:loveu: a ja wlasnie bylam u ciebie i cie zapraszalam.....a ty taka szybka ze hohoho..normalnie szybsza niz jamochlon:loveu:
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 dealer napisał(a):ooo Madziunia:loveu: a ja wlasnie bylam u ciebie i cie zapraszalam.....a ty taka szybka ze hohoho..normalnie szybsza niz jamochlon:loveu: Albo stułbia :diabloti:
Aga K Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Hejkaaa !!!!! całuski dla śnupka i dla pańci ;):loveu::loveu::loveu:
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [SIZE="2"][SIZE="1"]Jestem niewidzialna, ale jestem :ghost_2:
mar....ka Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='madzia i medor'][SIZE="2"][SIZE="1"]Jestem niewidzialna, ale jestem :ghost_2: Madzia Ty sobie Kochana dzisaj chyba coś mocniejszego strzeliłaś, może aparacik opijasz co????Nawet kochana nic nam nie postawisz. A w ogóle to zaczynam pisac bzdury i idę sobie spac, chyba że obejrzę takie wredne gospodynie na polsacie:diabloti:
e.v.a Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='madzia i medor'][SIZE=1]Jestem niewidzialna, ale jestem :ghost_2: ty dziecko to juz lepiej spac idz:evil_lol: :stupid:
Alicja Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='madzia i medor'][SIZE=1]Jestem niewidzialna, ale jestem :ghost_2::diabloti:piłaś a na terapii cie nie było
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='majoka']Madzia Ty sobie Kochana dzisaj chyba coś mocniejszego strzeliłaś, może aparacik opijasz co????Nawet kochana nic nam nie postawisz. A w ogóle to zaczynam pisac bzdury i idę sobie spac, chyba że obejrzę takie wredne gospodynie na polsacie:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: Ja właśnie oglądam te gospodynie;) Jednym okiem tu, drugim na TV:diabloti: :evil_lol: [quote name='evaxon']ty dziecko to juz lepiej spac idz:evil_lol: :stupid: Nie pójdę, nie pójdę:eviltong: :multi: A ha ha:multi: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:piłaś a na terapii cie nie było Duchowo byłam z Wami :grins::evil_lol:
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 Witajcie Dilerki:multi::multi::multi: w takich kompozycjach widziałam kawę ziarnistą, ....ale rozpuszczalną, hmmmm, całkiem ciekawy pomył:evil_lol::cool3:
agbar Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='Aga K']Hejkaaa !!!!! całuski dla śnupka i dla pańci ;):loveu::loveu::loveu: dziekujemy za odwiedzinki:lol: [quote name='madzia i medor'][SIZE=1]Jestem niewidzialna, ale jestem :ghost_2: eee jakby ci to powiedziec...ja cie widze:diabloti: sily nieczyste tak maja:evil_lol: [quote name='Pysia']Witaj Mafio :multi::multi::multi: Witaj Pysiaczku:) [quote name='Imbir1']Witajcie Dilerki:multi::multi::multi: w takich kompozycjach widziałam kawę ziarnistą, ....ale rozpuszczalną, hmmmm, całkiem ciekawy pomył:evil_lol::cool3: czesc Imbirek:loveu: ciesze sie ze ci sie podoba:)
agbar Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 nie wiem po co ja w ogole sie tu dzis udzielam skoro i tak wieksza czesc moich postow znika....
Imbirka Posted April 2, 2007 Posted April 2, 2007 ja co nieco widzę, jakoś trafiamy z postami obok siebie, pocieszę Cię, że nie wszędzie zniknęły:p:diabloti:
agbar Posted April 2, 2007 Author Posted April 2, 2007 [quote name='Imbir1']ja co nieco widzę, jakoś trafiamy z postami obok siebie, pocieszę Cię, że nie wszędzie zniknęły:p:diabloti: hehe dzieki za pocieszenie:) bylam na skardze w administracji ale znajac naszego adminka pewnie nic to nie da...
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Pysia']Witaj siejąca zgroze wśród Adminów :evil_lol: hehe co nie zasieje to wyrosnie:evil_lol: [quote name='majoka']hej, znowu czynne:p hej hej:) ciekawe jak dlugo....
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 to dopoki jeszcze dziala dawam zalegle niedzielne foty:)
Recommended Posts