e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):szaleje zawczasu bo aparacik wykazuje objawy chorobowe.... to co mu jest??:razz:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 evaxon napisał(a):to co mu jest??:razz: niedobrze mu jest...:diabloti: ostrosci nie ustawia, na manualu nie da rady ustawic przyslony.....nie zmienia ustawien tzn . ja ustawiam na np. sloneczny dzien a on zostawia to co bylo poprzednio np. balans bieli....a jak zgrywam fotki to dostaje komunikat ze jest feler i zdjecia nie da sie zgrac. pan aparat musi isc do pana doktora....a moze to i dobrze bo to co bym naprawde chciala i na co zbieram potanialo ze hej......
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):niedobrze mu jest...:diabloti: ostrosci nie ustawia, na manualu nie da rady ustawic przyslony.....nie zmienia ustawien tzn . ja ustawiam na np. sloneczny dzien a on zostawia to co bylo poprzednio np. balans bieli....a jak zgrywam fotki to dostaje komunikat ze jest feler i zdjecia nie da sie zgrac. pan aparat musi isc do pana doktora....a moze to i dobrze bo to co bym naprawde chciala i na co zbieram potanialo ze hej...... biedny aparacik ..taki młody a juz u doktorka:shake: a moj naszczescie (odpokac) zdrowiutki jak rybka:loveu:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 evaxon napisał(a):biedny aparacik ..taki młody a juz u doktorka:shake: a moj naszczescie (odpokac) zdrowiutki jak rybka:loveu: puk puk - odpukalam:evil_lol:
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 O ile foteczek:multi: :multi: :multi: Ale Dealeruś ma dużo koompli i koompelek:loveu:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 madzia i medor napisał(a):O ile foteczek:multi: :multi: :multi: Ale Dealeruś ma dużo koompli i koompelek:loveu: nie jest to niestety takie piekne jak wyglada.....Dili to zakapior, zaczepnik i jednoczesnie najwiekszy tchorz jakiego widzialam:)
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):nie jest to niestety takie piekne jak wyglada.....Dili to zakapior, zaczepnik i jednoczesnie najwiekszy tchorz jakiego widzialam:) Hi hi, ale za to pikny jest ;):loveu:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Hi hi, ale za to pikny jest ;):loveu: ty to hurtownie tej wazeliny masz?:diabloti:
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):puk puk - odpukalam:evil_lol: :mad: :mad: :mad:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 evaxon napisał(a)::mad: :mad: :mad: a poszla ty mnie stad z tym kijem, muchy zaganiac a sioooo a sioooo:razz:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Leon zawodowiec?:evil_lol: hihihi chyba nie bardzo...cokolwiek chcial zrobic nie udalo mu sie:evil_lol:
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):a poszla ty mnie stad z tym kijem, muchy zaganiac a sioooo a sioooo:razz: :-xja ci dam muchy :-x
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 evaxon napisał(a)::-xja ci dam muchy :-x daj mi cos innego nie lubie muchow:eviltong:
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):ty to hurtownie tej wazeliny masz?:diabloti: Człowiek sobie obiecuje; jeden dzień w roku będzie miły i cu, i kurka wodna dalej źle:shake: :shake: :evil_lol: Mam hurtownie, a cu, zazdraszczasz:razz: :diabloti: :razz:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 madzia i medor napisał(a):Człowiek sobie obiecuje; jeden dzień w roku będzie miły i cu, i kurka wodna dalej źle:shake: :shake: :evil_lol: Mam hurtownie, a cu, zazdraszczasz:razz: :diabloti: :razz: no i sie doigralas.... hihi wode ci zakrecaja:diabloti:
Behemot Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Cze dijej! Mas kjakejsa? Bo już mną trzącha, od rana kjakejsów nie jadłam :cool1:
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):daj mi cos innego nie lubie muchow:eviltong: :mdleje: nie chcesz muchow to nic ni edostaniesz:obrazic:
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 dealer napisał(a):no i sie doigralas.... hihi wode ci zakrecaja:diabloti: He he zdążyłam:eviltong::diabloti: :eviltong: :diabloti:
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 Behemot napisał(a):Cze dijej! Mas kjakejsa? Bo już mną trzącha, od rana kjakejsów nie jadłam :cool1: sisko spsiedane:( ja tes na glodzie.....
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 evaxon napisał(a)::mdleje: nie chcesz muchow to nic ni edostaniesz:obrazic: phi.... :diabloti:
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 madzia i medor napisał(a):He he zdążyłam:eviltong::diabloti: :eviltong: :diabloti: to ci pech no.....:diabloti:
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 bonita napisał(a):Dobry :) A ja tu byłam dziś wogóle :diabloti: a po co bys tu miala przychodzic?:evil_lol:
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 a tak w ogole to dzien dobry w ten piekny wiosenny poranek:)
Recommended Posts