Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
to co mu jest??:razz:

niedobrze mu jest...:diabloti:

ostrosci nie ustawia, na manualu nie da rady ustawic przyslony.....nie zmienia ustawien tzn . ja ustawiam na np. sloneczny dzien a on zostawia to co bylo poprzednio np. balans bieli....a jak zgrywam fotki to dostaje komunikat ze jest feler i zdjecia nie da sie zgrac. pan aparat musi isc do pana doktora....a moze to i dobrze bo to co bym naprawde chciala i na co zbieram potanialo ze hej......

Posted

dealer napisał(a):
niedobrze mu jest...:diabloti:

ostrosci nie ustawia, na manualu nie da rady ustawic przyslony.....nie zmienia ustawien tzn . ja ustawiam na np. sloneczny dzien a on zostawia to co bylo poprzednio np. balans bieli....a jak zgrywam fotki to dostaje komunikat ze jest feler i zdjecia nie da sie zgrac. pan aparat musi isc do pana doktora....a moze to i dobrze bo to co bym naprawde chciala i na co zbieram potanialo ze hej......

biedny aparacik ..taki młody a juz u doktorka:shake: a moj naszczescie (odpokac) zdrowiutki jak rybka:loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
biedny aparacik ..taki młody a juz u doktorka:shake: a moj naszczescie (odpokac) zdrowiutki jak rybka:loveu:

puk puk - odpukalam:evil_lol:

Posted

madzia i medor napisał(a):
O ile foteczek:multi: :multi: :multi:

Ale Dealeruś ma dużo koompli i koompelek:loveu:

nie jest to niestety takie piekne jak wyglada.....Dili to zakapior, zaczepnik i jednoczesnie najwiekszy tchorz jakiego widzialam:)

Posted

dealer napisał(a):
nie jest to niestety takie piekne jak wyglada.....Dili to zakapior, zaczepnik i jednoczesnie najwiekszy tchorz jakiego widzialam:)

Hi hi, ale za to pikny jest ;):loveu:

Posted

AgusiaTerierka napisał(a):
Leon zawodowiec?:evil_lol:

hihihi chyba nie bardzo...cokolwiek chcial zrobic nie udalo mu sie:evil_lol:

Posted

dealer napisał(a):
ty to hurtownie tej wazeliny masz?:diabloti:

Człowiek sobie obiecuje; jeden dzień w roku będzie miły i cu, i kurka wodna dalej źle:shake: :shake: :evil_lol:
Mam hurtownie, a cu, zazdraszczasz:razz: :diabloti: :razz:

Posted

Człowiek sobie obiecuje; jeden dzień w roku będzie miły i cu, i kurka wodna dalej źle:shake: :shake: :evil_lol:
Mam hurtownie, a cu, zazdraszczasz:razz: :diabloti: :razz:

no i sie doigralas.... hihi wode ci zakrecaja:diabloti:

Posted

Behemot napisał(a):
Cze dijej!
Mas kjakejsa? Bo już mną trzącha, od rana kjakejsów nie jadłam :cool1:

sisko spsiedane:( ja tes na glodzie.....

Posted

He he zdążyłam:eviltong::diabloti: :eviltong: :diabloti:

to ci pech no.....:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...