Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kate I Luka']Cześć Agusio Dilusie :multi:

Na święta do PL się wybieracie???
ano plany zmieniaja sie kazdego dnia, mielismy miec gosci ale nie bedziemy miec a TZcik radosnie stwierdzil ze sami z psem i karpiem siedziec nie bedziemy:evil_lol: wiec byc moze choc na pare krotkich dni.......

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']ano plany zmieniaja sie kazdego dnia, mielismy miec gosci ale nie bedziemy miec a TZcik radosnie stwierdzil ze sami z psem i karpiem siedziec nie bedziemy:evil_lol: wiec byc moze choc na pare krotkich dni.......
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a o kurczaczkach i zajączkach zapomniał :shake:

walki byków :razz:

Posted

[quote name='dealer']aaaaaaaaaaaaa umyj zeby koobieeto!!

[quote name='dealer']a ty wyszoruj tylek!

O jakie to romantyczne:diabloti: :diabloti: :razz:
Cześć:razz:

Posted

Bosh ile fotek:crazyeye: , myślałam że wpadnę się tylko polansować, a tu tyle oglądania:crazyeye: . Mogłaś mnie uprzedzić że będę musiała trochę posiedzieć żeby to wszystko pooglądać:evil_lol: .

Co mu dałaś na porost ogonka:cool3: :evil_lol:

Posted

Ja tez se przyszłam spokojnie poczytać a tu się okazało że muszę psuć oczy na fotach :mad: Mogłaś mie uprzedzic :evil_lol:

Posted

[quote name='madzia i medor']O jakie to romantyczne:diabloti: :diabloti: :razz:
Cześć:razz:

ta bardzoooo romantyczne.....

halo Madzia:)

Posted

[quote name='bonita']Bosh ile fotek:crazyeye: , myślałam że wpadnę się tylko polansować, a tu tyle oglądania:crazyeye: . Mogłaś mnie uprzedzić że będę musiała trochę posiedzieć żeby to wszystko pooglądać:evil_lol: .

Co mu dałaś na porost ogonka:cool3: :evil_lol:

ooo jaka zawiedziona bo wpadla na dluzej..trzeba bylo chwilke poczekac kawe bym ci zrobila:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...