agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='Kate I Luka']Cześć Agusio Dilusie :multi: Na święta do PL się wybieracie??? ano plany zmieniaja sie kazdego dnia, mielismy miec gosci ale nie bedziemy miec a TZcik radosnie stwierdzil ze sami z psem i karpiem siedziec nie bedziemy:evil_lol: wiec byc moze choc na pare krotkich dni.......
agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 jam twym wladca i mnie posluszna bedziesz....
agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu laska ale masz podwozie:diabloti: bedziesz moja....
Kate I Luka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='dealer']ano plany zmieniaja sie kazdego dnia, mielismy miec gosci ale nie bedziemy miec a TZcik radosnie stwierdzil ze sami z psem i karpiem siedziec nie bedziemy:evil_lol: wiec byc moze choc na pare krotkich dni....... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a o kurczaczkach i zajączkach zapomniał :shake: walki byków :razz:
Medorowa Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='dealer']aaaaaaaaaaaaa umyj zeby koobieeto!! [quote name='dealer']a ty wyszoruj tylek! O jakie to romantyczne:diabloti: :diabloti: :razz: Cześć:razz:
bonita Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Bosh ile fotek:crazyeye: , myślałam że wpadnę się tylko polansować, a tu tyle oglądania:crazyeye: . Mogłaś mnie uprzedzić że będę musiała trochę posiedzieć żeby to wszystko pooglądać:evil_lol: . Co mu dałaś na porost ogonka:cool3: :evil_lol:
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Ja tez se przyszłam spokojnie poczytać a tu się okazało że muszę psuć oczy na fotach :mad: Mogłaś mie uprzedzic :evil_lol:
e.v.a Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='dealer']Dilski z ogonem.... :grin: siemanko:multi:
Alicja Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='dealer']Dilski z ogonem.... :multi::multi::multi:ale super fota cześć Dilerskie:multi:
agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='madzia i medor']O jakie to romantyczne:diabloti: :diabloti: :razz: Cześć:razz: ta bardzoooo romantyczne..... halo Madzia:)
agbar Posted March 29, 2007 Author Posted March 29, 2007 [quote name='bonita']Bosh ile fotek:crazyeye: , myślałam że wpadnę się tylko polansować, a tu tyle oglądania:crazyeye: . Mogłaś mnie uprzedzić że będę musiała trochę posiedzieć żeby to wszystko pooglądać:evil_lol: . Co mu dałaś na porost ogonka:cool3: :evil_lol: ooo jaka zawiedziona bo wpadla na dluzej..trzeba bylo chwilke poczekac kawe bym ci zrobila:evil_lol:
Recommended Posts