agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 niedzielne ogrodkowe z psem i synem sasiadow:)
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 chodz do ciociuni :loveu: :loveu: :loveu: heloł Dilery :sweetCyb:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']chodz do ciociuni :loveu: :loveu: :loveu: heloł Dilery :sweetCyb: helol ciociunia Ewunia:)
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Dilus Korniczek jak kanalia, a co to za śliczny chłopczyk:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='majoka']Dilus Korniczek jak kanalia, a co to za śliczny chłopczyk: Ten sliczny chlopczyk to syn mojej sasiadki i diabel w ludzkiej skorze:angryy: To wlasnie przez niego moj pies boi sie i chyba nie przepada za dziecmi choc pomalu uczymy go i oswajamy z nimi. To on kiedy Dili byl maly rzucal w niego kamieniami, kopal - do dzis rzuca sie z piesciami , bije patykiem i ma inne ciekawe pomysly:angryy: .Dilski jak diabelek jest u nas wlazlby pod lozko, ucieka przed nim do mnie i ogolnie widze ze go sytuacja stresuje, na dworze jesz lepiej bo ma wiecej miejsca i moze mu zwiac. na szczescie inne dzieci z ktorymi sie spotykamy sa normalne wiec mam nadzieje ze pomalu Dilski sie przekona...
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):Ten sliczny chlopczyk to syn mojej sasiadki i diabel w ludzkiej skorze:angryy: To wlasnie przez niego moj pies boi sie i chyba nie przepada za dziecmi choc pomalu uczymy go i oswajamy z nimi. To on kiedy Dili byl maly rzucal w niego kamieniami, kopal - do dzis rzuca sie z piesciami , bije patykiem i ma inne ciekawe pomysly:angryy: .Dilski jak diabelek jest u nas wlazlby pod lozko, ucieka przed nim do mnie i ogolnie widze ze go sytuacja stresuje, na dworze jesz lepiej bo ma wiecej miejsca i moze mu zwiac. na szczescie inne dzieci z ktorymi sie spotykamy sa normalne wiec mam nadzieje ze pomalu Dilski sie przekona... jeszcze nie poznal mojego syna:) Dzisiaj np. specjalnie nadepnął Kanie na ogon:angryy:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 majoka napisał(a):jeszcze nie poznal mojego syna:) Dzisiaj np. specjalnie nadepnął Kanie na ogon:angryy: wez dilika on ni ma ogona:)
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 dealer napisał(a):wez dilika on ni ma ogona:) to mu na co innego nadepnie:diabloti:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 majoka napisał(a):to mu na co innego nadepnie:diabloti: chyba na te wielkie uszy ewentualnie...
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer'] majoka ty wiesz co to?:) nie co to, tylko KTO to:loveu:
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer'] majoka ty wiesz co to?:) :evil_lol: a cos ty taka rozwiana:evil_lol: biedny Dilusinski...dzieciaki nie maja za grosz wyczucia:evil_lol:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol: a cos ty taka rozwiana:evil_lol: biedny Dilusinski...dzieciaki nie maja za grosz wyczucia:evil_lol: a kto ci powiedzial ze to ja:crazyeye:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 wyprowadzam sie !!! moj dom zaatakowaly mutanty!!!
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='majoka']Kocham te miny Dilusia (takie swojsie hehe) ja nie znam tego potwora! to obcy w ciele dilucha
e.v.a Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer']a kto ci powiedzial ze to ja:crazyeye: a kto powiedział ze ni ety ??:evil_lol: [quote name='dealer']wyprowadzam sie !!! moj dom zaatakowaly mutanty!!! :grin::grin::grin: buahahahahahahahaa
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='evaxon']a kto powiedział ze ni ety ??:evil_lol: :grin::grin::grin: buahahahahahahahaa ty sie nie smiej..ty sie skryj...a bo to wiadomo co takiemu do glowy strzeli:diabloti:
clockwork Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 no więc zaglądam :diabloti: spodziewałam sie psa a tu co?? :eek2: 0X poczytam kiedys przy okazji o co ci tu chodzi w tej galerze... ale ja tu jeszcze wróce :p
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork']no więc zaglądam :diabloti: spodziewałam sie psa a tu co?? :eek2: 0X poczytam kiedys przy okazji o co ci tu chodzi w tej galerze... ale ja tu jeszcze wróce :p eeeee...czy ty mi grozisz.....:diabloti:
mar....ka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='clockwork']no więc zaglądam :diabloti: spodziewałam sie psa a tu co?? :eek2: 0X poczytam kiedys przy okazji o co ci tu chodzi w tej galerze... ale ja tu jeszcze wróce :p heheh, dosc ciekawy gosc sie trafił, aż zajrzę co tam u niego w galerii
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='majoka']heheh, dosc ciekawy gosc sie trafił, aż zajrzę co tam u niego w galerii no ja tez jestem w szoku ze sie taki gosc pojawil u nas szacuneczek Klockowa:diabloti:
Alicja Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='majoka']Kocham te miny Dilusia (takie swojsie hehe) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ci się Dilski spotwornił
clockwork Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 [quote name='dealer'] eeeee...czy ty mi grozisz.....:diabloti: ostrzegam :mad: na razie :diabloti: [quote name='majoka']heheh, dosc ciekawy gosc sie trafił, aż zajrzę co tam u niego w galerii [quote name='dealer']no ja tez jestem w szoku ze sie taki gosc pojawil u nas szacuneczek Klockowa:diabloti: to i ja do niego zajrze... co tam słychać... rispekta dilerka :razz:
agbar Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale ci się Dilski spotwornił matko jedynaca jak ja z nim na spacer pojde:crazyeye: jakis worek porzebuje albo co....
Recommended Posts